ניידים, לדעתכם בבקשה...

nngg1

New member
ניידים, לדעתכם בבקשה...

רציתילשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל....הוא של IBM R50 בעיקרון אני צריך מחשב לשימושים בסיסים כגון: אינט' , מצגות , תוכנות אופיס ואולי לפעמים לראות איזה סרט....(לא משחקים מתוחכמי גרפיקה)....האם המחשב הנ"ל מספיק טוב לצרכים הללו...והאם 40G זכרון זה מספיק(60G זה עוד 500 ש"ח)??.... ושמתי לב שמוכרים מחשב עם כמעט אותו מפרט, רק עם מעבד סלרון 1.4 בפחות 1000 ש"ח....האם הסלרון מספיק טוב לצרכים הללו, או שכדאי כבר להשקיע עוד 1000 ש"ח לטווח הארוך???... תודה רבה רבה לכל העונים!

מפרט די סביר

לצרכים שלך הוא יתאים. עם זאת הייתי בודק חנויות אחרות כי אני בטוח שראיתי מפרט דומה במחיר זול יותר. עוד סיבה לקנות בחנות אחרת היא שהם לא מציינים כמה זמן אחריות יש על המחשב.

Jan22

New member
תראה ,המפרט יענה לדרישות שלך ...

נייד מעולה עם מפרט סביר,בנוגע למעבד הסלרון - הוא אמנם זול ועולה פחות אך אכן בטווח הארוך במידה ותרצה לבצע פעולות יותר כבדות (כגון חישובים כבדים ,קידודי וידאו וכד') לא תצליח . עדיף להשקיע עוד 1000 ש' ולקנות מעבד PENTIUM M. בעניין ההרדיסק - כמובן שעדיף לקחת 60GB (אין אפשרות לשדרג הרדיסק ברוב הניידים ,ובאלה שאפשר זה די מסובך) אבל זה לא אמור לעלות עוד 500 ש' .

nngg1

New member
תודה לכם...איפה ראית במחיר...

אולי אתה מקרה זוכר איפה נתקלת במחשב הזה במחיר נמוך יותר????...ולגבי האחריות, הם נותנים אחריות שנה של IBM

Jan22

New member
מה התקציב שלך ?

אתה סגור על IBM או מוכן לאלטרנטיבות כגון HP,DELL,ACER וכד' ? תזכור תמיד שאפשר לקנות הרדיסק חיצוני שמתחבר עם USB ושנאי ויכול להוות כונן לכל דבר .

nngg1

New member
התקציב שלי הוא...

עד 5000 ש"ח.... לא נעול על IBM למרות שאני מאוד מאוד מעדיף אותם על האחרים...אפילו על חשבון מפרט קצת פחות טוב... מה דעתך על המחשבים האלה, יש כזה הבדל בינהם? במפרט? לעומת הצרכים שלי ששווה לי להשקיע עוד 800 ש"ח על היקר: צרכים - אינטרנט, אופיס, לראות סרט פעם ב..., אולי להוריד שירים...לא משחקים כבדי גרפקיה וכו'...בקיצור צרכי סטודנט תודב רבה רבה ל העזרה

Jan22

New member
תראה ,כמו שציינתי מתישהו כנראה

תרצה להריץ דברים שידרשו יותר מהמערכת ,ובמידה ותיקח מעבד CELERON ותרצה להפעיל איזה משחק עתיר גרפיקה ,להשתמש בפוטושופ וכד' לא תצליח .עדיף לחשוב על העתיד ולהשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות נייד טוב מאשר סלרון זול , בסופו של דבר תתחרט עליו . הדגם הראשון של IBM דגם מעולה ,מכיל את כל מה שצריך אולם ההסתייגות היחידה שלי שהוא מגיע עם 40GB שזה קצת נמוך ,עדיף לקחת מינימום 60GB אולם אם אין תקציב לוקחים מה שיש וקונים דסקים של DVDRW, במידה ורוצים לגבות מידע ולחסוך מקום . *כמו כן ,בגלל שאתה סטודנט עדיף שתיקח את הIBM ולא מתחרים , מסיבה פשוטה שמדובר במחשבים מאוד עמידים מבחינה של תזוזות ,נפילות ואף חבטות - להבדיל מחברות אחרות שלא בונות את הניידים שלהן מספיק טוב מבחינת העמידות .

nngg1

New member
jan22 תודה רבה לך על כל העזרה

תודה רבה...כנראה שלא סתם קיבלת "רקע אדום".... אתה משתדל לענות לכל השאלות ומשקיע המון מזמנך...אפילו על שאלות כמו שלי שנשאלו כאן כבר אלף פעם... אני כנראה אלך על הדגם עם המעבד פנטיום וה40 גיגה של IBM תודה

למעלה