ניט סקיפ 6.1

• פותח הנושא רש
  • פורסם בתאריך

רש

New member
ניט סקיפ 6.1

מישהו כבר משתמש בתוכנה הזו שאמורה לתמוך בעברית.

noam01234

New member
קצת התאכזבתי... ../images/Emo4.gif

התקנתי את הנטסקייפ, יש לו מעלות טובות אבל לא מעט מעלות רעות. בהתחלה התכוונתי לפתוח את הנטסקייפ, להכנס לפורום לכתוב הודעה שכותרתה היא " את ההודעה הזו כתבתי עם נטסקייפ", אבל זה לא הלך יפה. אלה ההערות שלי כולל ציונים הצגת עברית ב HTML - ברוב האתרים לא נתקלתי בבעיות, יש אתרים שהעברית מוצגת בהם קצת משובש או בטבלאות (הפורום של וואלה למשל) יש לפעמים תזוזה של תאים בטבלה ימינה ושמאלה. ציון 7 מתוך 10 כתיבה עברית - קצת קשה לכתוב עברית ואנגלית יחד, לפעמים זה לא משנה את השפה. על גזירה העתקה והדבקה אין מה לדבר פשוט אי אפשר הכל מתבלגן. לא הייתי ממליץ למישהו לכתוב עברית בנטסקייפ אלא לפתוח כתבן ולבצע העתקה והדבקה. ציון 3 מתוך 10 פלאש - עובד יפה ללא בעיה כלל. ציון 10 מתוך 10 ג´אווה - עובד נהדר יותר טוב מאקספלורר ציון 11 מתוך 10 כתיבה בפורום בתפוז - מעבר לבעיות שהצגתי בכתיבה עברית אז כמובן שאין לך את כל האפשרויות שיש לך באקספלורר כמו הצגת כל ההודעות כולל תגובות. כדי לעיין בפורום את צריך לפתוח כל הודעה בעמוד חדש. שימוש בהדגשה מבלגן קצת את הכתב. ללא ציון בתכל´ס זה נחמד לראות עברית בנטסקייפ, העברית שופרה מאז גירסא 4.6 שגוירה אך עדיין יש בעיות והוא לא ממש יהודי. אני אישית לא הייתי עובר לנטסקייפ, עם כל הכבוד שיש לי אליהם וגם התרגלתי יותר מדי לאקספלורר.

למעלה