ניטומון

ניטומון

קיבלתי מהנוירולוג שלי את התרופה ניטומן נגד הטיקים מישהו חווה את זה פעם ? זה עקב כך שהרספרידל עשה לי תופעות לוואי איומות עזר אבל עשה תופעות לוואי די קשות מישהו מכיר את התרופה ניטומן ויכול לספר לי עליי ? הבנתי גם שעוד מעט הולך להיות סל האם בריאות חדש היא תכנס אליו ? או שתמיד אצטרךך לרכוש אותה ב1100 שקל ? אשמח לתשובות תודה

ניטומן- טטרבזין זה השם השני שלו...

בע"ה נטלתי אותו לפני שנה, יבאו לי אותו מגרמניה אישית כי לא היה בארץ ף לי אישית לא עזר אבל אני כל כדור לא ממש עוזר לי אז זה לא דוגמא. אני מכירה בחורה מהעמותה שנטלה אותו תקופה וזה עזר לה, או אפילו נוטלת אותו עד עכשיו, עד כמה שאני יודעת אין לו הרבה תופעות לואי, הוא מקל על הטיקים בצורה משמעותית. בהצלחה

קסם הי נשמה.

בע"ה אם אתה יודע או שלא ניסיתי המון תרופות בחיים שלי המון המון לא עזרו , ומה שכן עזר גרם לי לתופעות לוואי בלתי הפיכות. כיום מצבי לא טוב אני נעזרת בתרופה בשם זיפרקסה, שהיא אומנם מפחיתה את הטיקים אבל יש לה תופעות לואי של אי שקט, ותאבון מוגבר ואני עדין עם זה. מרגישה ככה ככה. אני לפני ניתוח מוח הראשון בארץ מסוגו של טוראט שכמובן לא עושים לכל אחד, ממתינה בעוד חצי שנה הניתוח ואז ניראה מה יוליד יום. בהצלחה עם התרופה.

אלין, בהצלחהההההה !!!!!!

ספרי קצת....

לא צוללת אני לא מתכוונת לספר.. כרגע

בע"ה יש דברים שאני מעדיפה לשמור לעצמי איך אומרים? אמאשלי מאמינה בכל מני אמונות וכאלו, אולי כדאי להאמין גם כן פעם אחת ודיי, נהנית במסיבה אחותי? אם כן אני שמחה בשבילך כי לבטח בזמן שחגגתם אני נהניתי כפליים עם חברים נורמטיבים! וזה נכתב מתוך מרמור!!

תודה אבל יש לי שאלה בקשר למסיבה

בע"ה לפני שנה לא הזמנתם אותי כתבתי לכם כאן ובמסרים שתכתבו לי מסר אם יש טרמפ למסיבה זה ממש לא יפה שאתם ככה זונחים אותי ולא הגעתי אבל בקטנה,, יש לי גם חיים משלי אם לא הוזמנתי כניראה שלא היה בא לכם גם בשנה הזאת להזמין אותי שהשם יברך אותכם אמן. חולה עליך בת שבע, אוהבת אותך מאד מאד

אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מה

מה זאת אומרת?! היתה הזמנה לכולם בפורום החברתי ! (אבל אם את מהצפון תדעי שאנשים פשוט לא הגיעו... כל אחד מהסיבות שלו).

שביק

New member
אלין יקירתי, ראשית מברכת אותך

ב ה צ ל ח ה!!!!! ושנית למסיבה גם אני כמעט לא הגעתי. עד שעות הצהריים לא חשבתי שאגיע למסיבה. לא היו אורחים מהצפון בכלל. על כן נא לא להאשים את אף אחד. את יודעת שאני אוהבת אותך ולא רק אני!

הלנה

New member
אלין לא הבנתי מה השאלה...

כולם הוזמנו למסיבה גם לפני שנה וגם השנה ומי שזה לא הסתדר לו לא הגיע. למה את חושבת שמישהו זנח אותך? או לא הזמין אותך?

למעלה