אני קוראת מה שאתה כותב.
למה שצורה לשונית המתועדת במקרא תהיה טעות? אם צורה מתועדת במקורת היא "טעות" משמע שמישהו פסל אותה; אם כך, יתכבד הטוען לטעות ויציג סימוכין לפסילה. לא גיביתי את אמירתך בהוכחות; לומר "כך למדתי" זו אינה הוכחה, וכאמור, אני למדתי אחרת. אמירתך המשמעותית הייתה "האקדמיה החליטה" ולא הוכחת זאת, רק הבאת קישור לאתר אלמוני המלמד לבגרות וכלל אינו דן בסוגיה ב/ל+חודש, אלא נותן דוגמאות מסוג "תשעה באב" ותו לא. צר לי, אבל ה"הוכחה" (ביחיד, לא ברבים) שהצגת אינה מגבה את אמירתך. מה פירוש "לא סיפקת הוכחה אחת"? אתה הבאת קישור לאתר, גם אני הבאתי קישור לאתר, רק לא כזה שמתמקד בבגרות אלא רציני ואמין יותר, לפחות בעיניי. אם מוסכם ש"לחודש" מתועדת במקרא ולכן אינה שגיאה, איני מבינה מדוע אתה מתעקש לטעון אחרת. אתה טוען ש"בחודש" עדיפה יותר? סבבה, לא אתווכך איתך; גם לא משנה לי מה מלמדים לבגרות, מכיוון שלבגרות מלמדים חומר מצומצם, ואין פירוש הדבר שמה שלא מלמדים אינו נכון או לא קיים. הנקודה היחידה שאני חוזרת אליה שוב ושוב (ואתה מתעלם ממנה) היא שכתבת שהאקדמיה החליטה. זהו, זו נקודת המחלוקת היחידה מבחינתי, והיא בחזקת טענה עובדתית שיכולה להיות רק אחת מהשתיים: נכונה או שגויה. אם אתה יכול להוכיח שהאקדמיה אכן החליטה – מצוין, בוא תראה לנו ותשכיל אותנו. אם אין כל הוכחה כזאת להחלטת אקדמיה, משמע היא לא קיימת, ולכן טענתך "האקדמיה החליטה" אינה נכונה. זה הכול.