ניחוש פרוע,,,, היכן מיקומה של מדינת ישראל???
G giulietta New member 26/8/02 #3 ניחוש בכלל לא פרוע אין מדינת ישראל. אין כלום. נאדה. חזון אפוקליפטי ?
G giulietta New member 26/8/02 #7 זו לא אני זו את. אין כלום. זה יפה ככה, עשרה ימים לפני ראש השנה, לזרוע יאוש? יאללההההההההההה התחלתי לח´רבש. הלכתי. ´תראות בינתיים. ג´ול
זו לא אני זו את. אין כלום. זה יפה ככה, עשרה ימים לפני ראש השנה, לזרוע יאוש? יאללההההההההההה התחלתי לח´רבש. הלכתי. ´תראות בינתיים. ג´ול
ק קסומה New member 26/8/02 #6 גם לי לא../images/Emo4.gif בוקר טוב שולי............(איך הילדה?) בוקר נייטי
ש שולינקה 27 New member 26/8/02 #9 לאאאאאאאאא,,,,,, מסכנה המדינה,, היא לא אשמה,, זאת אני שלא העברתי כמו שצריך,, זה לא אתה,, זה אני,, DONT CALL US WE CALL YOU,,, מה הקשר????. לא יודעת,, מה´כפת לי,, יום טוב קסומתי,,,
לאאאאאאאאא,,,,,, מסכנה המדינה,, היא לא אשמה,, זאת אני שלא העברתי כמו שצריך,, זה לא אתה,, זה אני,, DONT CALL US WE CALL YOU,,, מה הקשר????. לא יודעת,, מה´כפת לי,, יום טוב קסומתי,,,
S sweetiepie New member 26/8/02 #10 שולינקה - מההה נשמע? הייתי כל הזמן כאן רק הבעל לקח את המחשב - אווווףףףףףףףף בוקר טוב ןיום טוב ואגב איך את מרגישה - החלמת?
שולינקה - מההה נשמע? הייתי כל הזמן כאן רק הבעל לקח את המחשב - אווווףףףףףףףף בוקר טוב ןיום טוב ואגב איך את מרגישה - החלמת?
S sweetiepie New member 26/8/02 #12 אני בסדר יקירתי... עדכני אותי, מה חדש מה קורה? מה קרה,מה נהייה? ואיך בכלל? מה שלום כולם?