ניחושים X4

hermaione2

New member
ניחושים X4

לא, לא קראתי את הספר הרביעי, זה פשוט משהו שקראתי בפורום והוא דיי סוד למרות מה שאמרתם אחר כך (גרררר..)- נכון שאמרתם שגברת פיג היא מכשפה, ואנימאגית וכנראה נמצאת שם כדי להגן על הארי ולבדוק שהכל אצלו יהיה בסדר ויענו ``לשים עליו עין`` מרחוק? אז נכון שהיא קרוקשנקס? כי זה כזה ברור- היא אוהבת חתולים וישל ה מלא והכל, ובספר השלישי סיריוס מספר שבזמן שהוא היה כלב אז הוא ראה איזה חתול חכם זה והכל... ובגלל כל החדשות על סיריוס בלק, אז החתול נמכר בכוונה להרמיוני כדי שיהיה קרוב עליו... נשמע הגיוני לא? זה כתוב בספר הרביעי?

hermaione2

New member
ב...

ב-מ-ק-ר-ה יש לי עכשיו את הספר השלישי בידי (בעברית) אז אני אצטט: ``החתול הזה לא מופרע, אמר בלק בקול צרוד. הוא הושיט יד גרומה וליטף את ראשו הצמרירי של קרוקשנקס. זה החתול החכם ביותר שפגשתי מעודי. הוא זיהה את פיטר מייד. וכשפגש אותי, הוא ידע שאינני כלב`` ועוד ועוד. זה בפרק ``משרתו של הלורד וולדמורט``. עכשיו, לפי מה שהוא תיאר שם, קרוקשנקס לא יכול להיות חתול רגיל. וגברת פיג היא בדיוק האדם המושלם בשביל זה. היא אוהבת חתולים והכל.

Winky

New member
איזה דמיון!

אני לא יודעת אם הניחוש שלך נכון, וזה לא מוזכר בספר הרביעי, אבל איזה דמיון! איך הצלחת לחשוב על זה? בספר החמישי נלמד על פיג, כך שבטוח נדע אם ניחשת נכון או לא. יכול להיות שהיא תהיה המורה החדשה להתגוננות מפני כוחות האופל. ולמי שלא הבין, זאת מוריה

מגניב!!!!!!

איך חשבתם על זה??????? זה ממש מגניב, את האמת אני עוד לא קראתי את כל הארי פוטר 4 אבל זה לא כתוב בו, אבל זה מראה שממש יש לכם את זה..... שלכם אור

sarah

New member
לא רוצה להעליב אבל...זאת לא חוכמה גדולה

רבים עלו על זה מלפניה (רק לידע...באמת שלא רוצה להעליב ,שלא תכריזו עליי ג`יהד כי קיללת העלבתי ידאא ידא :) )

למעלה