ניחושים - סיכום שבועי #8

ניחושים - סיכום שבועי #8

הכותרות http://www.geocities.com/cosmic_joke888/NBAforum.xls ישענר זוכה בתחרות השבועית אחרי 3 מ 4 מוצלח אתמול כולל גולדן ! בטבלה תוכלו גם למצוא מאזן חודש מארס עד כה (הטורים בורוד מצד שמאל) מהדורת החדשות תוגש בהרחבה בערב מי שרוצה מוזמן ליטול את הכפפה (לא פייטון) ולסכם בעצמו את מאורעות השבוע, ומגמות החודש / שנה והכי חשוב היום מתחיל שבוע חדש, טאבולה רסה, שוב על קו הזינוק כולם מתחילים מאפס (ונקווה שלא יהיה לי עוד אפס...) אז בהצלחה just do it !

Puskas

New member
עד אני במיקום סביר..

אבל איפה האחוז הכללי שלפיו קובעים דירוג כללי? 64.2 זה האחוז הכולל שלי של כל החודשים?

איפה כל דבר

אחוזים שבועיים - מצד ימין 64.2 אצלך בצד שמאל של הטבלה שלושה טורים הכי שמאליים מכילים את הנתונים השנתיים הכוללים ל 2008 אצלך האחוז 67.7 שלושה טורים אח"כ מכילים את נתוני חודש מארס (בצבע ורוד בהיר?) אצלך 69 בחודש הנוכחי תראה את הכותרות של כל טור אני ממיין כל שבוע עפ"י האחוז השבועי אתה יכול גם למיין בעצמך את השורות לפי איזה טור שתרצה, בשביל לראות נגיד דירוג כללי ממוין, או דירוג חודשי ממוין, וכן הלאה אתה אכן במקום סביר והשתפרת בשבועות האחרונים
עלה והצלח לקומישינר יש תקוות גבוהות לגביך השבוע

אז מה היה לנו השבוע #8

זה התחיל באפס משבע של אחד, אייגנט זירו, aka היבאצ'י מותו של סוכן ארינאס, אגב, צפוי לחזור בקרוב למגרשים. מעניין מה יהיה האפקט על הקוסמים המשיך ב 9 מ 10 של אותו סוכן, נס רפואי של ממש (הקומישינר שולח איחולי החלמה מלאה מבמה זו לדאוד סוהיל השופט) שימו לב לשימוש בצבעים בטבלה
ירוק רדיואקטיבי מסמל זכייה יומית לבד בלי שותפים. ירוק זית מסמל זכיה משותפת. ואז עומר הגיע, ובתצוגת שיא הביא אותה בפרפקט 10. היה אמנם יום קל, אבל מאוד קשה להביא את כל העשרה. עומר התקרב למלכות השבוע, ואז בא אתמול עם 4 משחקים מאתגרים במיוחד ממש לא ידעתי לאן ללכת איתם, בקלות יכול להשיג אפס, או שלוש (רק על דאלאס הייתי נעול! עוד לא למדתי!) ישענר קרא את המפה נכון, ועם טופ יומי השיג גם את השבוע, שני משחקים מעל כולם עומר ועופרון סיימו יחד בשני אחריהם סטיב נאש והישראלי המוזר נעבור לסיכומי הביניים של העונה/חודש

סיכום ביניים עונתי/חודשי

עונתי ------ המובילים sspb ו oxycodone איבדו גובה השבוע בדירוג הכללי בעוד אוקסי מתחיל לחוש אחרים נושפים בעורפו, sspb עדיין רחוק מספיק אולם החסיר שלושה ימים מתוכם שנים גדושי-משחקים, וחבל. no free name מדורג שלישי, אחוזי השתתפותו עולים עקב פעילותו הרציפה (הוא אף שלח לי את ניחושיו לימים הבאים עקב היעדרותו הצפויה) והוא בדרך הנכונה להיכנס לתחרות העונתית. כאן המקום לציין את סטנלי, אחד הפרוספקטים הגדולים שלנו, השומר על אחוזים נאים מעל 71, אולם ממעט להופיע לאחרונה בצמרת התחתונה רעידת אדמה, כאשר תמיד אני התחרפן, אישפז עצמו ליומיים במקום ששמו שמור במערכת, וחזר מפוצל לשני יוזרים (שלא יהיה בלבול, אייגנט זירו, למרות אחוזיו האסטרונומיים לא ייספר לבד...) תמיד אני ירד כמה שלבים בדירוג כצפוי אחרי ה 07. אבל, כפי שהוזכר, הוא בחר אסטרגטית לתקוף את הדירוגים היומיים, ושם זכה להצלחה רבה. על כך בידיעה נפרדת. ישענר עם שבוע מוצלח במיוחד עולה לראשונה מזה עידנים מעל 70% אחריו עופרון והישראלי, מעט אחריהם תמיד אני דירוג חודשי ------------ sspb ראשון בינתיים (אבל צריך להשתתף ביתרת הימים החודש) עם אחוז מרשים ביותר כמעט 74 אחריו בהפרש סביר ישענר עם כמעט 73% אוקסי ו No free בשלישי ורביעי חמישי עומר עם מעל 70 יפה מאוד ! לשם השוואה, בחודש הקודם oxy ניצח עם מעט מעל 70 אז באמת חודש מצוין לחמישה אלה עד כה נעבור ליומיים...

יומי מצטבר

ישענר זכה שלוש פעמים ביומי, בדרך לשבועי לא מעט היו בטופ פעמיים, אם כי ראויים לציון מיוחד הם עומר ותמיד אני - שזכו כל אחד בנפרד לכתר יומי עצמאי, הישג קשה לביצוע כפי שמעידה ההסטוריה, עם 10/10 ו 9/10 בהתאמה הערה- ככל שמספר המשחקים עולה ומספר הזוכים ביום נתון הוא קטן יותר, כך הזכיה איכותית יותר דוגמה תאורטית, 3/3 משותף של שישה זה דבר אחד - 6/7 עם שותף אחד זה דבר קשה הרבה יותר. להלן הדירוג המצטבר: oxycodone 17 israeli 16 tamid ani 15 orel 14 sspb 14 cache 14 yashaner 14 knight 12 ofron 12 omer 11 puskas 10 no free name 9 greenking 8 stevenash 8 molchansky 8 לבד puskas 2 doriso 2 שליח האל 2 תמיד אני 2 worldcenter 1 israeli 1 cache 1 no free name 1 orel 1 אליקו 1 עומר 1 זה הכל להפעם שיהיה לכולם שבוע טוב, חג שמח, וחום קל

מה עם דירוג "הקורא בקלפים"/"הלוחש לטפסים"/

"הרואה את הנסתר"/"המביט אל העתיד"/"היודע כיצד משחקים יגמרו כמה שעות לפני שהתחילו". אני מתכוון לדירוג שבו אתה מהמר כמה ניחושים נכונים תוציא. עניין קשה לכשעצמו, אך קשה עוד יותר כשיש מולך מתמודד ראוי כמו 'תמיד אני'.
כמו בכל שבוע, עדכון על הקבוצה שלי. ובכן, החודש אני עומד על 65.8%, כשלא השתתפתי בכמעט ממחצית מספר ההימורים המקסימלי לחודש זה. אני רושם 62.6% במאזן הקריירה. בהחלט מכובד לנוכח העובדה שהתחלתי את התחרות עם 55.6% בפברואר (לפני פברואר: כולל 5/8, ב-5/5 באול סטאר וב-0/3 בהימור הראשון שלי ) . מאז שיפרתי כמעט ב-10 אחוזים את מאזן הקריירה. זה אומר שבאופן שיטתי הוצאתי מעל 60%, כשלרוב הוצאתי מעל 65%. אבל עדיין אני לא שם. אני עדין לא קורא תיגר על המובילים האמיתיים של התחרות. אני לא אסתפק בבינוניות של תואר "השחקן המשתפר של העונה" (אם כי התחרות קשה במיוחד גם על התואר הזה, ויש הרבה מועמדים לזכייה בתואר הנכסף) . ההנהלה טוענת שהבטחתי את מקומי בפלייאוף, האמנם ? אני מנסה להגיע לכיוון ה-65% קריירה. הופ-פולי באפריל השחקנים ואני נצליח להוציא באזור ה-73% המצוין, וזה יעזור לנו לשפר את מעמדנו בטבלה.

אני כועס על עצמי נורא

אתמול היה צריך להיות לי 4/4 כל מה שאמרתי ביני לביני קרה, וזה היה יום קשה במיוחד, אבל לא היה לי כוח להיכנס להמר.. נו הלילה נחזור בכוחות מחודשים.

עומר ו

New member
../images/Emo13.gifחברים זאת רק ההתחלה

בחודש הבא אני אגיע ל75 וכך הלאה...

cache

New member
אם תיהיה פה בכלל

כל הזמן נעלם ופתאום מתחייב על חודש הבא

הוא לא יהיה

אבל קיבלתי ממנו כבר את כל הניחושים עד סוף העונה ומעבר לזה - לסיבוב הראשון בפלייאוף מסתבר שדנוור מעיפה את פיניקס בסיבוב הראשון

עומר ו

New member
עצם העובדה שדנבר

אם היא תכנס לפלייאוף תהיה כנראה מול הלייקרס, אפשר להגיד שעשיתי 0%...

cache

New member
לי הוא שלח את תוצאות הבחירות בארה''ב

מסתבר שעומר עומד לצאת לטיול מהשבוע עד יוני 2010 והוא דאג לעדכן אותי שמקיין עומד לנצח את הילרי בבחירות, מעניין.

עומר ו

New member
ואובאמה לא נחשב?

איזו גזענות... בכל מקרה אני מהמר שההנהלה עושה 5/8 על הזלזול במועמד לנשיאות...

עומר ו

New member
עכשיו בדקתי../images/Emo6.gif

וההנהלה עשתה 3/8 כי בנוסף על הזילזול בנשיאות היא זילזלה בחבר פורום... תנחומיי...

זה שמקיין מנצח

כל רד-נק נוסע-זמן בדרום-קרוליינה יודע לי עומר סיפר על הקולוניה הראשונה על הירח של צדק והמשחק החדש שהמציאו שם, כדור-גז. דומה לכדורסל, עם ההבדלים הברורים מאליהם בגלל הטופוגרפיה. קצת מסוכן גם, הייתי אומר. האלופה הראשונה בעונת 2052 היתה הסאטורן אנדרוידס, עם הכוכב החצי-מכאני או-גיי-מאיו בליגת הכדור-גז הפרס לmvp של העונה הוא ע"ש וינס קארטר, שבעונות 2008-2015 זכה בחמש אליפויות לא כולל פרישה לשנה אחת לגולף, שם טחן לטייגר וודס את הנשמה בגרנד-סלאם של המייגורס קפץ לפורמולה 1 וניצח את אלי אילדיס בקלילות וזכה במאסטרס בטניס אחרי שנה קסומה, כאשר בגמר מתייצב מולו דודי סלע הותיק אה, והגנרליסימו ב2020 הוא כמובן ירון טלפז (שכחתי לציין שהיתה הפיכה בגלל אי שידורי nba, אי-שם בשלהי העשור הקודם?)

אולי נעשה פלייאוף בינינו?

בתקופת הפלייאוף נעשה טורנירי נוקאאוט, שבהם כל משתתף נלחם ראש בראש נגד משתתף אחר... אפשר שהתחרות תהיה סתם כללית על כל משחקי הפלייאוף או שנצמיד לכל התמודדות בין משתתפים התמודדות בפלייאוף. המשתתפים יצטרכו להמר על תוצאות ועל ביצועים של שחקנים. ובסוף ההתמודדות בפלייאוף האמיתי, מחשבים מי ניצח אצלנו ועולה לשלב הבא... ובסוף נכתיר את האלוף!

רעיון אדיר../images/Emo45.gif

סך הכל הפורמט לא צריך להיות שונה בהכרח מזה של הNBA. כמובן רק בלי מזרח ומערב(כמו שצריך להיות אגב,במיוחד אחרי השנה הנוכחית) המקום ה1 בדירוג הכללי ישחק נגד המקום ה16,ה2 נגד ה15 וכו... כל צמד יהמר על כל המשחקים של משחק מספר 1 בפלייאוף,זה שיצבור יותר אחוזים יעלה ל0-1. ואז על כל המשחקים במשחק מספר 2 וכו וכו וכו... אבל בפלייאוף אין הנחות,מי שלא מהמר מפסיד,סך הכל צריך למצוא 5 דקות להמר על כל סידרת משחקים,לא מאמץ גדול,פה אין מקום לפיקשושים,מי שרוצה לנצח חייב להמר על הכל! ואז המנצח של 1 נגד 16 ישחק נגד המנצח של 8 נגד 9 וכו באותה מתכונת... שמעו זה יכול להיות מדהים. אפשר לסדר שהמנצח הסופי יזכה בפרס שווה כלשהו אם תפוז יאפשרו
(נגן MP4 יכול להיות פרס יאה) אגב שלא תחשבו חלילה שאני אינטרסנט,בקושי הימרתי עד היום וגם מה שהימרתי לא היה באחוזים מרשימים. הסיכויים שלי להשתחל לפלייאוף של הפורום אפסיים...

Puskas

New member
רעיון טוב באמת אבל שיפור קל..

לא צריך לסבך את זה ולהמר על סדרות שלמות שזה יוצא הימור על איזה 900 משחקים.. פשוט עושים ראש בראש בין 16 הראשונים בפורום בסוף העונה הסדירה.. נגיד סתם יום ראשון של משחקי פלייאוף יש 3 משחקים או ארבעה..אז כולם מהמרים על המשחקים האלה (כמו ערב הימורים רגיל) ומכל צמד יריבים זה שניחש יותר עולה ליום השנה... או פשוט להמר מראש על המנצחות בכל הסדרות (בלי כמה כמה או דברים כאלה..נטו שם המנצחת לדעתי) ומי מהשניים שבסופו של דבר פגע ביותר הימורים וניחש יותר עולות,הוא עולה לשלב הבא.. שלב שני נשארנו 8 אנשים ושם הם יהמרו על המנצחות בסדרות חצי הגמר ושוב מי שמנחש יותר מבין 4 סדרות יעלה.. ואז 4 מהמרים על גמרים אזוריים ומי שמנחש יותר גובר על היריב ועולה לגמר ואז ישארו רק 2 שיהמרו בגמר הNBA ושם זה יהיה מסובך..יהיה צריך להמר גם על האלופה וגם כמה היא תנצח ת'סידרה.. מי שינחש נכון יותר יזכה בפלייאוף של הפורום ויוכרז 'אלוף המהמרים לעונה זו' :)

בקשה מאוד חשובה לפותחי שירשורי המשחקים../images/Emo124.gif

אני אומנם לא מהמר כבד כאן,אבל יש לי הצעת יעול או יותר נכון בקשה קטנה. בבקשה מכל פותחי שירשורי המשחקים למיניהם,תעשו לנו את החיים קלים ותרשמו את רשימת המשחקים בצורה נורמלית... לפעמים אין זמן להמר ורוצים מהר ובחיפזון,ואז צריך למחוק עשרות משפטים,שאולי פנינים בפני עצמם,אבל עדיין עושים את העבודה קשה. ובצורה נורמלית זה למשל: יוסטון-ממפיס או במקרה הרע יוסטון רוקטס-ממפיס גריזליס ולא טילי הסקאד האיומים נגד הדובים החלשים בתרדמת החורף לא כולם בקיעים בעל פה בתורת הכינויים ופירושם,נכון שכל אחד יודע שרוקטס זה טילים,וקינגס זה מלכים,אבל בחייאת משחקי השמות האלה מאוד מבלבלים וסתם דורשים מחשבה מרובה. או עוד דוגמא טובה הכחולים אדומים נגד הזהובים כסופים מה יש לי כוח להתחיל לבדוק תלבושות של קבוצות בשביל לדעת במי מדובר? ראיתי המון משחקי NBA בחיי,ועדיין יש קבוצות שאני ממש לא סגור באיזה צבע המדים שלהן,אז גם כאן ההתחכמות מיותרת. ועוד פנייה אישית להנהלה. צר לי שנשמע כאילו אני רוטן ועצבני,אבל הגיעו מים עד נפש. בשירשורים שההנהלה פותחת אני ממש לא רוצה לראות משפטים כמו "טיול ליילי קליל לליקרס מול גולדן סטייט" כשבפועל הטיול היחיד שהיה באותו משחק זה הטיול הקליל של גולדן סטייס עד המחצית. או למשל במשחקים כמו וושינגטון-שארלוט הכרזות כמו "הבאנקר של הלייף!! מי שלא שם על וושינגטון משוגע!!" כשבפועל זה משחק של 40-60 והכל יכול לקרות בו. קודם כל מעבר לזה שמדובר בזילזול בקבוצות ובשחקנים(וזה מילא)זה זלזול באינטיליגנציה של האנשים כאן,וזלזול ברמה הגבוהה שיש כאן בפורום. דבר שני זה מטעה הרבה אנשים מתלבטים,שפתאום רואים אותך צועק "באנקר,באנקר" כשבפועל מדובר במשחק של 50\50. אז אוקי בהודעות שלך תכתוב מה שבא לך,מצידי תכתוב שסיאטל בחוץ נגד סאן אנטוניו זה באנקר לסיאטל. וכמובן בטיפים ה"מדהימים" שאתה מחלק ברוב טובך. אבל בהודעות הראשיות זה פשוט מרגיז,מילא היה אפשר להתעלם באלגנטיות,אבל ברגע שאתה מוחק את המשפטים בשביל לכתוב את ההימור שלך אם תרצה או לא אתה קורא את זה...וגם אם אני יכול להתאמץ שלא לקרוא,אני לא חושב שאני צריך לעבוד כל כך קשה ולהתאמץ לא לקרוא דברים ולעצום עיניים רק בשביל להמר... לא בא לפגוע כמובן בהנהלה,אבל שמע לפעמים פשוט הוצאת אותי מדעתי
אבל בסך הכל המשחק הימורים הזה מדהים,וההתפקדות בו מדהימה,כמובן גם העבודה של המנהלים באיסוף המידע וניהול התוצאות והטבלאות. מבחינתי רק העניין וחצי הזה שכתבתי זה בעייתי(וגם רק לאנשים מסוימים) כל השאר סבבה. כמובן שלקראת שנה הבאה אפשר לשדרג אותו ואת החוקים,אבל יש עוד זמן עד אז...

למעלה