ניזקי התרופות לכבד

נושא מעניין וחשוב מאד!!!

אני בזמן האחרון מאד לחוץ מכל הנושא של פגיעה בכבד. המאמר מאד ארוך ואני מאד עצלן. מה הדבר הכי יעיל למניעת נזק בכד ואיך משיגים את זה?..

אפשר לעשות בדיקות דם.

אני לא זוכרת על איזו תרופה זה היה.. אבל יש תרופות שידוע שמזיקות לכבד במינון מסויים ולכן עושים כל כמה זמן בדיקת דם לוודא הכל בסדר.

לאורי ושאר החברים../images/Emo101.gif

באחרונה ניתקלתי בבדיקות חפיפיות של רופאים של תיפקודי כבד לדעבוני ישנם פרמטרים רבים בבדיקה לכעורה הבדיקות ניראו תקינות אבל בבדיקות מפורטות יותר ישנם ממצאים מדאיגים!!!!!!!!!!!!!!! כנ"ל גם לבדיקות כליות לבקשתך אורי ניתן להתגבר על חוסר בתיפקוד בתיפקודי כבד על ידי החלפת תרופות מתאימות יותר שאינם פוגעות בכבד או להשתמש בתוספים של צמחי מרפא שמשקמים או מונעים נזקים בכבד במאמר ניתן דוגמאות לצמחים עלים של ארטישוק, וצמחים אחרים ובניהם ובינהם גם לא מומלצים עבורינו כמו רוזמרין ופרי סיני שבעבר לא המצלתי עליו כרגע יש לי בעיה בדפדפןhttp 400)) ולא תמיד אוכל לענות במידית לשאלתכם- אני כותב ממחשב אחר שבת שלום ובריאות לכולם

גיליבו

New member
ניזקי התרופות לכליות...

אני מציע לך לברר על נזקי התרופות לכליות.עברתי את זה פעם אחת ואני ממש לא מאחל לאף אחד...

גיליבו

New member
ווסקוליטיס.זה מה שקרה.

לפני 3 שנים אושפזתי בתל-השומר בעקבות פריחה בכל הגוף,חולשה במרפקים ובברכיים,הקאות דמיות וכאבים נוראיים באזור הבטן.התברר שהלמיקטל שקיבלתי אז,גרמה למצב שקרוי ווסקוליטיס מסוג HSP שגרם לפגיעה בכליות.טופלתי בסטרואידים וזה עבר.ד"ר בלאט שטיפל בי אז מיהר להחליף את הלמיקטל לטופמקס.

למעלה