ניו

T0M3R

New member
יפה מאוד אבל

למה נתת לו לזחול על הדשא, אתה יודע איזה טפילים יש או אין ?

gazon

New member
האמת שאתה צודק זה היה טעות!

זה היה ממש לכמה שניות מעטות ועכשיו עשיתי לה בדיקה חיצונית טובה ומהחוץ לפחות היא נקייה

מאד יפה...אם הבת שלי...

רואה את זה היא מיד ניזכרת שהבטחתי לה אחד כזה ומנדנדת לי...בסוף היא תקבל.

gazon

New member
מדובר ב..

מילקית סינלואה יפיפייה (לדעתי) הת חודשים אם דוגמא יפה וצבעים בוהקים! יש לי שאלה מישהו מכיר את התופעה שיש בין הטבעות של המילקים מין עיגולים קטנים כי לנחשה שלי יש שתיים כאלה בכל צד של הגוף. אה והיום היא אכלה ולדה!!!!

הרבה פעמים יש טבעות "שבורות"

וסימנים דומים. לפי כמות הטבעות על הגוף הייתי אומר שהיא יותר בכיוון של מילק נלסון ולא סינלואה.

gazon

New member
אני לא יודע אם זה מה שאני מתכוון .

בהזדמנות אני יצלם את זה אגב לא זה סינלואה בטוח!!! ומה לנלסון יש יותר או פחות טבעות?

gazon

New member
אמממ אני בטוח שזה סינלואה

ותגיד כמה עולה מילק נלסון יקר מסינלואה?

gazon

New member
מישהו יכול לעזור לי לסדר את הראש

לגבי נחשי המילק? אז זה ככה רציתי לדעת כמה סוגים של מילק יש? כמה סוגי מילקים יש להשיג בארץ? איזה סוגים נחשבים לנפוצים ולזולים ואיזה סוגים הם היותר קשים ויקרים? ומה הסדר גודל של המחירים שלהם? והאם יש הבדלים גדולים בצורה החיצונית של הנחשים?

T0M3R

New member
חלק מהתשובות

אני לא בטוח לגבי הסוגים, אבל יש עשרות.... כמה סוגי מילקים ניתן להשיג בארץ? ניתן להשיג הכל תלוי איזה תקציב יש. סוגים שנחשבים לנפוצים שוב זה תלוי בשנה וכמה מביאים אבל כעיקרון, סינלואה,פואבלון,לואיזיאנה, הונדורס ומקסיקן מילק. הסוגים היקרים יותר, נלסון אלבינו ובמופעיו השונים, כנ"ל הונדורס, עוד מלא מילקים, אדום לדוגמה שאני זוכר כרגע (אני אחרי 9 שעות עבודה בדוכן פיצריה, וותרו לי קצת..) המחירים מ350 שקל עד אלפי שקלים בטח שיש הבדלים, יש מילקים אלבינו שנראים שונה לגמרי מאותו הנחש במופע רגיל או המופע ghost לדוגמה הונדורסים ונלסונים... יש גם הבדלי גדלים משמעותיים..

הוא דיבר על סוגים/ תתי מינים

ולא על המופעים השונים בתוך אותו התת מין עד כמה שהבנתי אותו. בכל מקרה מה זה מילק לואיזיאנה? אני לא זוכר שיצא לי לראות כזה.

יונתן

רשמת שלא יצא לך לראות לואזיאנה מילק כשבעצן האתר שנתת מופיע בתוכו ממש בתחלה לואיזאנה מילק חחח אגב ראיתי בבית החיות מילק שניקרא שסטארט מילק ?? יש דבר כזה או שבאמת סתם קוראים לזה ככה

T0M3R

New member
יש...

בקשר ללואיזיאנה, ממש מפתיע אותי שאתה לא מכיר אותו.. מילק דיי קטן מגיע לכ70 ס"מ מקס'

gazon

New member
תודה רבה לכולכם!../images/Emo24.gif

תגיד tom יש לך תמונה אולי של הנלסון האלבינו אם אתה אומר שהוא כזה מדהים הייתי שמח לראות אותו!

למעלה