ניו**ניו** חידון..

ניו**ניו** חידון..../images/Emo143.gif

טוב יאללה יאללה תענו..! {אנ'רצינית..} 1.השיר שהכי הרבה שמעתי השבוע..? 2.אם היו אומרים את יכולה להחליט כמו מי תראי מהפוסיקאט דולז הייתי בוחרת להראות כמו..: 3.הלוואי שהייתי עכשיו ב..עם הפוסיקאט דולז..? 4.השיר הראשון ששמעתי של הפוסיקאט דולז הוא..? 5.כשאני נכנסת לאינרטנט דבר ראשון שאני עושה.. מתעדכנת בנושא הפוסיקאט דולז>נכון/לא נכון? 6.חכו לעוד חידון מחר..?! צאוווווווווווווווי מוווווווואה על מי שעונה..

../images/Emo145.gif../images/Emo145.gif../images/Emo145.gif

1.השיר שהכי הרבה שמעתי השבוע..? וואיט א מינט 2.אם היו אומרים את יכולה להחליט כמו מי תראי מהפוסיקאט דולז הייתי בוחרת להראות כמו..: אשלי או ג'סיקה 3.הלוואי שהייתי עכשיו ב..עם הפוסיקאט דולז..? חחחחח לא משנה איפה.. 4.השיר הראשון ששמעתי של הפוסיקאט דולז הוא..? דונט צ'ה D= 5.כשאני נכנסת לאינרטנט דבר ראשון שאני עושה.. מתעדכנת בנושא הפוסיקאט דולז>נכון/לא נכון? נכון..אני נכנסת לפורום 6.חכו לעוד חידון מחר..?! חח למה לא..אבל יש לך שרשור..תשרשרי לשם

Pushoka

New member
מואאאאהה עליי ../images/Emo3.gif

1.השיר שהכי הרבה שמעתי השבוע: Don't Cha 2.אם היו אומרים את יכולה להחליט כמו מי תראי מהפוסיקאט דולז הייתי בוחרת להראות כמו: פושוקה
ברור
3.הלוואי שהייתי עכשיו ב..עם הפוסיקאט דולזהופעה\מאחורי הקלעים\מסעדה\לונה פארק\בבית שלי\ סופרלנד או כל מקום אחר
4.השיר הראשון ששמעתי של הפוסיקאט דולז הוא wish your girlfried was hot like meDon't cha
5.כשאני נכנסת לאינרטנט דבר ראשון שאני עושה.. מתעדכנת בנושא הפוסיקאט דולז>נכון/לא נכון?לפעמים נכון 6.חכו לעוד חידון מחר..?! זאת שאלה?
כי אם כן אז כן

funky Doll

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo190.gif../images/Emo58.gif

1.השיר שהכי הרבה שמעתי השבוע..?Bite The Dust
2.אם היו אומרים את יכולה להחליט כמו מי תראי מהפוסיקאט דולז הייתי בוחרת להראות כמו..:ג'סיקה בעיקר אבל כמו כולם גם
3.הלוואי שהייתי עכשיו ב..עם הפוסיקאט דולז..?בכול מקום היה טוב
4.השיר הראשון ששמעתי של הפוסיקאט דולז הוא..?סוואי ... 5.כשאני נכנסת לאינרטנט דבר ראשון שאני עושה.. מתעדכנת בנושא הפוסיקאט דולז>נכון/לא נכון?נכון
6.חכו לעוד חידון מחר..?!כן בטח
ותודה לך על הכוח שיש לך כדי לעשות אותם

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifעונה../images/Emo124.gif

1.השיר שהכי הרבה שמעתי השבוע..?וואי א מיינט 2.אם היו אומרים את יכולה להחליט כמו מי תראי מהפוסיקאט דולז הייתי בוחרת להראות כמו..:ג'סיקה או אשלי 3.הלוואי שהייתי עכשיו ב..עם הפוסיקאט דולז..?הופעה[? 4.השיר הראשון ששמעתי של הפוסיקאט דולז הוא..?דונט צ'ה או ביפ..אחד מהם. 5.כשאני נכנסת לאינרטנט דבר ראשון שאני עושה.. מתעדכנת בנושא הפוסיקאט דולז>נכון/לא נכון?לא נכון אבל אני נכנסת!! 6.חכו לעוד חידון מחר..?! סבבה.

Aeon

New member
../images/Emo147.gif עונה ../images/Emo147.gif

1.השיר שהכי הרבה שמעתי השבוע? Steam. 2.אם היו אומרים שאת יכולה להחליט כמו מי תראי מהפוסיקאט דולז היית בוחרת להראות כמו... ג'סיקה. 3.הלוואי שהייתי עכשיו ב ___ עם הפוסיקאט דולז? סרט. 4.השיר הראשון ששמעתי של הפוסיקאט דולז הוא? Don't Cha דה!...
5.כשאני נכנסת לאינרטנט דבר ראשון שאני עושה... נכנסת לפורום... - באמת...
6.חכו לעוד חידון מחר..?! ברור!

mafins

New member
להלהלההה

1.השיר שהכי הרבה שמעתי השבוע..? amoust last word 2.אם היו אומרים את יכולה להחליט כמו מי תראי מהפוסיקאט דולז הייתי בוחרת להראות כמו..: ג'סיקה.. כבר אמרתי לכם שהגעתי למסכנה שהיא הכי יפה מביניהן 3.הלוואי שהייתי עכשיו ב..עם הפוסיקאט דולז..? צילומים לדואט של מלודי וריאהנה (אני לא יורדת מזה) 4.השיר הראשון ששמעתי של הפוסיקאט דולז הוא..? דונטצ'ה 5.כשאני נכנסת לאינרטנט דבר ראשון שאני עושה.. מתעדכנת בנושא הפוסיקאט דולז>נכון/לא נכון? בלי לצעוק עליי..........לא 6.חכו לעוד חידון מחר..?! כן כן כן כןככןכן

West Doll

New member
עונההההה../images/Emo144.gif

1.השיר שהכי הרבה שמעתי השבוע..?
Katharine McPhee- Over It
מה? בקושי שמעתי פוסיקאט
2.אם היו אומרים את יכולה להחליט כמו מי תראי מהפוסיקאט דולז הייתי בוחרת להראות כמו..:
ניקול
או ג'ס
או אש
או לא אכפת לי
העיקר לא אני
3.הלוואי שהייתי עכשיו ב..עם הפוסיקאט דולז..?
ב...בית של ארז עושה תחרות שוטים!
אה, עשיתי את זה כבר
4.השיר הראשון ששמעתי של הפוסיקאט דולז הוא..?
Don't Cha
5.כשאני נכנסת לאינרטנט דבר ראשון שאני עושה.. מתעדכנת בנושא הפוסיקאט דולז>נכון/לא נכון?
אממ לא תמיד
6.חכו לעוד חידון מחר..?!
כן המפקדת

למעלה