ניו יורק 1000 חלקים...

גל נבון

New member
ניו יורק 1000 חלקים...

הבטחתי לחזור ולספר על הפאזל הרציני הראשון שלי- פאזל של ניו יורק שקניתי בזמן שביקרתי בעיר. חשבתי שזו יכולה להיות מזכרת מצוינת, ובדיעבד אני יכול לאשר את זה בהחלט. מעבר לזה שכבר המון זמן אני חושב על לקנות פאזל רציני, אבל כל הזמן דוחה זאת- הפאזל הזה היה מיוחד כי הוא במידה מסוימת עזר לי לעבד את הטיול (הייתי חודש בארצות הברית, ביקור אצל אחותי- יצא לי לטייל המון במנהטן שם היא גרה), להיזכר ואפילו להתגעגע.... בגדול עבדתי במשך שבוע וחצי, כאשר לא בכל יום ישבתי לבנות. ישבתי בערך 5 ימים אבל בכל יום כזה ישבתי למשך כמה שעות טובות. לצערי גיליתי בסוף שחסר חלק אחד, ואני עדיין בחיפושים אחריו ברחבי הבית (למרות שאני די משוכנע שניזהרתי). בכל אופן חוץ מתחושת הסיפוק (שתגבר בוודאי אם אמצא את החלק החסר) זכיתי גם לכאבי גב אדירים מהישיבה השפופה על הרצפה. מיד אעלה תמונות לפי ההתקדמות. גל

גל נבון

New member
היום הראשון

מיינתי קצת את החלקים ובניתי את המסגרת. היום חלקים שקו המסגרת היה כל כך קטן ולא מצאתי אותם באותו ערב...

גל נבון

New member
היום השני

התקדמתי עם הסנטראל פארק ועם הנהר למעלה- החלקים שהיה הכי קל למיין ולהתמקד בהם. השלמתי את החלקים החסרים במסגרת.

גל נבון

New member
היום השלישי

ביום השלישי התחלתי את החלק הקשה- הבניינים, וכמובן שיש הרבה. כבר הכרתי את ההבדלים בין הבניינים לפי הפרטים הקטנים, כמו גודל החלונות למשל

מממאיה35

New member
כל הכבוד ../images/Emo106.gif

וברוך הבא
נראה באמת פאזל לא קל בתור התחלה, והתוצאה יפה, אין כמו ניו יורק
. החלקים נראים מעניינים, מקווה שתמצא את החלק החסר. של איזו חברה הפאזל? ומה הפאזל הבא?

גל נבון

New member
הפאזל הבא.... עוד לא נקנה

אבל נראה לי נחכה איתו קצת. בינתיים אני אסתכל פה בתמונות של אחרים אם יש משהו שמוצא חן בעיניי ושווה לקנות אותו.

123נעמי

New member
../images/Emo9.gifפאזל מקסים

ברוך הבא אלינו
הפאזל שהרכבת מקסים בהצלחה בהמשך

הדר 1992

New member
אל תקח את זה קשה...

היי אני יודעת כמה שמעצבן זה כשחסר חלק בפאזל (ולפעמים בכל 'משחק' אחר) סתם ככה קח עידוד-זה בקושי נראה שחסר. לפחות בתמונה. והאמת,גם "במציאות" -אני חושבת- זה לא נראה כזה רע..... כי זה לבן והצבעים של הפאזל ניראים(?) בהירים.. (אני טועה?) אבל הפאזל-יפהפה

דגנית

New member
גם לי חסר חלק בפאזל, וזה ממש ממש

מבאס אותי, לא משנה כמה יגידו שלא רואים את החלק החסר, אחד מ 1500, בכל זאת
אני רואה, ואותי זה מעצבן.. ומבאס.. ועדיין לא מצאתי פתרון..
ואם משהו ינסח מכתב בקשה לחלק באנגלית אשמח לקבל
אין לי כוח לנסח מכתב שחסר לי חלק בפאזל..

הדר 1992

New member
טוב האמת שאני דיי מבינה וזה בהחלט מעצבן!!

כי לי לצערי סבתא שלי המדהימה והיקרה,שה' ישמור אותה קנתה לי מלפני 10 שנים בערך פאזל.פאזל שבתור ילדה ממש אהבתי (ובעצם גם עכשיו) פאזל שעכשיו הוא דיי נוסטלגי-של באג'י המסוק. (סדרת ילדים אהובה) אני זוכרת שכשנעלם לי חלק מהפאזל כמה התאכזבתי.....אבל אין מה לעשות..כנראה שככה החיים חח לפחות ב"ה לא קרה דבר גרוע יותר
אולי תנסי לקחת חתיכת קרטון ותגזרי לפי צורת החלק תדפיסי את התמונה החסרה של החלק או ש"תנסי" לצייר את החלק החסר. יש פתרונות {בערך} אבל שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה :] ושבע"ה אף-אחד מאיתנו לא יאבד שום חלקי פאזל עוד

דגנית

New member
השאלה היא, למה אני צריכה למצוא פתרונות

כאשר המוצר מלכתחילה פגום, קניתי פאזל שעלה הרבה מעבר ל 200 שקלים, חסר בו חלק, כלומר המוצר פגום למה פותרים אותי בתגזרי את החלק מהציור ותדביקי? זה פשוט לא הגיוני. החלק לא אבד בבית, יש לי מקום קבוע לפאזלים, בדקתי בכל הסביבה, בכל הבית, אפילו מאחורי מכונת הכביסה
ואין, פשוט אין את החלק הזה. אז למה צריך לוותר?? זה מוצר מאוד מאוד יקר על מנת לוותר ככה בקלות. ת'אמת... זה די מכעיס. ומאכזב
אני באמת שומרת על החלקים ארוזים בקופסאות סגורות, הפאזל במקום קבוע.. אני לא מזיזה עד שמדביקה אותו ואין, חלק חסר.

הדר 1992

New member
אהה סליחה,לא הבנתי אותך.

חשבתי שהוא נעלם לך בבית...לא חשבתי שכבר כשקנית ואחרי שהרכבת מצד המפעל או משהו היה חסר את החלק... אני באמת לא מציעה לך לוותר ותעשי הכל כדי שיהיה לך את החלק הזה...כי תכלס זה חשוב... או אולי תלכי לחנות ממנה קנית,לא? בהצלחה בכל מקרה

הדר 1992

New member
חוצפה.אל תהיי פראיירית...נסיח לפנות לחברה.

נסי לפנות לחברה של הפאזלים..או למשווקים או משהו או שאפילו תנסי ללכת לחנות אחרת...

למעלה