התארח*
נ נ ר ו ש New member 16/6/05 #13 חחחחחחח../images/Emo6.gif אוי אף פעם לא ראיתי משו שהוא ציר חיח זה כזה חמוד רבה מוריוש
ח חן פורום מויאל New member 16/6/05 #9 בקשר למשפחה שלו... אילן ושולי זה דודים שלו ותמר וגיא זה הילדים שלהם... למי ששאל...
M Moria Love RL Moyal New member 17/6/05 #20 ../images/Emo51.gif מאמי..../images/Emo9.gif חחחחח זהו אני זוכרת שהוא הזכיר אותם בהודעה שהוא כתב ברשמי אחרי שהוא חזר מניו יורק..
../images/Emo51.gif מאמי..../images/Emo9.gif חחחחח זהו אני זוכרת שהוא הזכיר אותם בהודעה שהוא כתב ברשמי אחרי שהוא חזר מניו יורק..
M M o R a N i1 New member 16/6/05 #12 תמונות מושלמותתת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif וכפרה על הראלוש מוכשר שכמותו מותק
M Moria Love RL Moyal New member 18/6/05 #24 חחחחח הגזמתתת../images/Emo3.gif הראלוששש כפרעליווו כולוו כ=ש=ר=ו=ןןןן!!!! חחחח
M Moria Love RL Moyal New member 18/6/05 #30 בהחלטטטט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif ואני דווקא מזמן ידעתי שיש לו כשרוןןן בציור.. ואגבבב.. גם לשמריתושש ואמא אתי יש כשרון בציור.. חחחח בסופו של דבר הכל נשאר במשפחה..
בהחלטטטט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif ואני דווקא מזמן ידעתי שיש לו כשרוןןן בציור.. ואגבבב.. גם לשמריתושש ואמא אתי יש כשרון בציור.. חחחח בסופו של דבר הכל נשאר במשפחה..