ניו יורק, ניו יורק...

BeckhamGirl

New member
חחח, עכשיו אני רוצה לנסוע ללונדון!

אחרי ארה"ב, לונדון ואז סבב חזרה במקומות שהייתי!

eMiFrEaK

New member
מתה על לונדון!!

הקור, האפור, האדישות .. חחח זאת העיר שלי!! חח גם פראג חמודה... ופולין בכלל מהממת..

joash

New member
עוד אחד מניו יורק

אז מה איפה הייתי באמריקה אני למעשה גר שם אז אני ישמח אם ראית דברים חדשים שעדין עיני לא ראתה . אני כן יכול להגיד לך שמנהטן ברוקלין וקווניס הם כמו הבית שלי וכמעט אני מכיר כל פינה אני יכול להמשיך ולומר שביקרתי פעמים במונטריאול אשר בקנדה ואיך לא SOUTH BEACI בעיר הקסומה מיאמי

BeckhamGirl

New member
האמת שלוס אנג'לס...

בוורלי הילס וכאלה הרשימו אותי הרבה יותר!

Angel lips

New member
באמת?! את רוצה לחזור?...

אני בחיים לא אעזובאת הארץ אני מתה עליה... תמיד כשאני בחו"ל אחרי שבוע אני מתגעגעת לארץ.

vk3

New member
סלובקיה והונגריה... ../images/Emo70.gif

קודם כול ברוך שובךךך
וזה הרגע המתאים לספר היכן אני הייתי בין ה- 18/07 ל- 22/07. הייתי בסלובקיה והונגריה... ואני חייב לאמר זה היה מדהים. היינו בברטיסלבה, בודה ופשט, נהר הדנובה וכול הערים הקטנות. כול יום החלפנו בית מלון, כי כול יום היה לנו סיור מאורגן במקום אחר. טיפסנו על הרי הטטרה וראינו נופים מדהימים, נהרות ומפלים, נסענו בפוניקולור ( רכבת שמסיעה למעלות ההר) ועוד ועוד ועוד. כול טיפת מים שזורמת שם אפשא לשתות, הכול נקי וצח
ביקרנו בבית כנסת יהודי שנבנה על ידיי אחד נוצרי בסגנון נוצרי וזה היה מאוד יפה
סלובקיה היא נורא זולה בהשוואה לישראל והכול שם גרושים. גלידה 3 שקל, נעלי אלגנט קנינו ב- 50 שקל, חולצה מכופתרת ושני מעילים עלו לנו סה"כ 150 שקל. סלובקית מאוד דומה לרוסית ולא הייתה לנו בעיית תקשורת. אני כמו בכול פינה ניסיתי לנצל את האנגלית שלי. בהונגריה הכול ההיפך, יקר פי שניים מישראל ושם לא הספקנו למצמץ איך שהכסף נגמר. השפה מוזרה וקשה ואפילו אנגלית הם לא יודעים. ביקרנו גם במוזיאון המרציפנים ( פסלים העשויים ממתקים)... וזה מדהים לראות את זה. סלובקיה כמובן מאוד דומה לרוסיה. הבניינים, הרחובות...... כמובן אין שום מבחר מאכלים במלונות. רק בשר ותפוחי אדמה חחחחחחחחח. ומים חמים יש רק מ- 6 בבוקר. אפילו האור במסדרון נדלק רק כשאתה יוצא אליו... אבל הכול כול כך יפה, הרבה בניינים עתיקים ויפים ( בסלובקיה וגם בהונגריה). חבר'ה והכי חשוב... התרבות. איזה ניחוח של תרבות... הכול שקט, הכול רגוע, אין צעקות בחוץ, אין ריבים, אף אחד לא שומע מוסיקה קולנית. אמרתי לאמא שאני רוצה להישאר... רק שבבודפשט האנשים מאודדד לא נעימים וממש עפ פנים כאלה רציניות ( בגלל השלטון הקומוניסטי) ובסלובקיה ההיפך... עברנו ברחוב JIDOVSKA חחחחחח וזה באמת היה ענק לקרוא שם של רחוב כזה. ובקיצור היה ענק. הדבר היחיד שהרס לנו הוא החום הלא נורמאלי שהם לא זכרו מימיהם- 36 מעלות צלזיוס ( נו ברור, איך שהגעתי לחו"ל החום עולה ויום אחרי שעזבנו חזרה לישראל, החום ירד ב- 15 מעלות) !!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם הייתה לנו מדריכה ישראלית מחורבנת, שרק רצה במסלולים ולא נתנה להינות. לא סיפרה כלום ועזבה אותנו במלון ביום הראשון של הנופש
ז*נה... אההה... ועוד עשו לנו מסיבת גולאש ( מרק בשרי) שגם יצא לצערנו לא משהו, היה יותר מק מאשר בשר
... קנינו המון מזכרות בסלובקיה ואני אישית ממש נהניתי ( לא כמו אמי). והכי מצחיק שמרוב תיירים ישראלים, המוכרים יודעים עבריתתתתתתת !!!!! והיו מקומות וחנויות שם היה כתוב בעברית בקטן
זה הכול בערך וברגע שיהיו תמונות אני אראה לכם ( צילמתי 6 פילמים !!!)

למעלה