ניו יורק, ניו יורק...

BeckhamGirl

New member
ניו יורק, ניו יורק...

היי,( זו אני בריטגירל, שיניתי שם...) בעצתו של מנהל הפורום החלטתי לפתוח שרשור על טיולים... חזרתי מחודש בארה"ב ביום שישי ואני מרגישה מבואסת כי אני רוצה לחזור! האווירה, המזג אוויר, האנשים, הגישה, החנויות, השפה... הכל. הייתי בהרבה מקומות בעולם אבל מקום ראשון שהייתי רוצה לחזור אליו הוא ארה"ב. מה איתכם? המקום האהוב? המקום שהייתם רוצים להגיע אליו...? שתפו,שתפו... לאב, בקהאם-גירל.

Janem

New member
נכון לשנייה הזאת

לירח... כמה שהוא יפה הלילה... ראש חודש והכל. זהו.

Sheep From Hell

New member
היום ראש חודש?!

שיט!! ושחכתי להתרחץ??? לעז'!! עכשיו אני יאלץ לחכות לראש חודש הבא..

Sheep From Hell

New member
ארה"ב...?

שמעתי שהמקום הזה ממש חרא... כאילו הכל שם מעוות.. אני שונאת את התרבות האמריקאית... אבל על טעם ואל ריח אין מה להתווכח...:) הייתי מתה לחזור לאלפים!!! אני חולמת לעשות סקי!!!! זה כל כך כייף!!!!!!!!!!!!!! זה גם מקום מדהים! וגם ההנאה הכי גדולה שיש אולי!!!!! גם יוון מקום יפה.. במיוחד האי סנטוריני.. ראיתי שם את השקיעה הכי יפה בחיים שלי!!

BeckhamGirl

New member
"שמעתי"...

ממש לא! מנהטן מדהימה, ואל.איי ולא ווגאס וושינגטון, מפלי הניאגרה, טורונטו, לא היית רוצה לראות את כל זה??

Sheep From Hell

New member
לבקר בטוח אני רוצה...

אבל זה נמשע מהכותבת כאילו בה לה לחיות שם.... שזה איכסה!! בדיוק ילדה אחת שאני מכירה עברה לגור לשם ועכשיו היא בביקור, היא מתה להשאר פה!! היא לא רוצה לחזור לניו יורק....

Dynamo1929

New member
יש לי דבר אחד להגיד על האמריקנים...

"ну тупые...!!!"

datiza

New member
וואלה כתבו על זה בספר תירגול שלי

באנגלית מודואל אי.. אני זוכרת..! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב זהו די
זה לא עד כדי כך מצחיק

vk3

New member
" נו סתומים ../images/Emo70.gif"... ת'כלס צודק חחחח

leahle

New member
../images/Emo3.gif

זה לא בסדר, יש קללה שהנהג שלנו לא לימד אותנו ברוסית!! הוא אשם שלא הבנתי...

leahle

New member
פלורידההההההה

כאילו מה השאלה בכלל?
חוץ מקייב שם לשם לא הייתי מתנגדת לחזור. אבל חופש שעבר הייתי שוב פעם בפלורידה, בפעם הזאת לחודשיים, ואנשים - אני יכולה להגיד לכם שאין! אין כמו פלורידה! אפילו יותר מניו יורק, שגם שם הייתי מספר לא מעט של פעמים...

0kety0

New member
אמממ...

בגלל שהייתי בפראג<וזהו בערך...> הייתי חוזרת לשם. היה מאוד נחמד, מקומות יפים,ולפני שנכנס היורו גם המחירים היו מאוד נחמדים<משהו שאי אפשר להגיד על פראג עכשיו>

wildgirl1

New member
ניראה לי שהייתי רוצה

לחזור ללונדון, היה שם כול כך כיף, אני נורא אהבתי את לונדון הרבה יותר מפריז. אבל הכי הייתי רוצה לבקר בארהב.

למעלה