עוד תגרום פה לעדר במנוסה אחריך..
הה הה!! לא נראה לי שיש פה אנשים עם טינה למטס יותר מדי. ( חוץ מאורן שיש לו בובת וודו עם חולצה של מטס שעליה הוא מוציא את העצבים..)
Oren, I'm Kidding!! הקטע עם המטס הוא שהם חושבים שיש לאנשים בעייה איתם, מעין פרנואידיות שכזאת. אז נשאלת השאלה-- מאיפה זה מגיע תחושת הקיפוח הזאת? אולי בגלל שגם להם יש המון המון כסף יחסית לקבוצות אחרות והם עדיין לא מצליחים לנצח את אטלנטה ב NL EAST והם לוזרים שלא שווה ללכת לראות גם אם אתה משחק טניס 2 דקות משמה. זו רק השערה כמובן.. למה אוהדיי המטס תמיד נטפלים ליאנקיז. אותה שאלה גם מופנית לאוהדיי בוסטון.
זה מאוד מעליב לאוהדיי היאנקיז, אתם יודעים... הדבר הכי קשה בלהיות אוהד יאנקיז הוא שאין להם יריבות שמכבדות את עצמם!! אפילו האוהדים של המטס והסוקס מבוסטון בזים לקבוצות שלהם חצי מהעונה ומעודדים רק בנצחון מקרי על החבר'ה מהברונכס. אולי כדאי לעשות יותר משחקים בין היאנקיז למארינרס, אייז ואיינג'לס. לפחות הם אופטימיים עדיין ולא לוזרים שמרגישים שלא משנה מה הם עושים תמיד מישהו מעליהם. אבל אם אתה שואל אותי-- אין לי בעייה עם המטס! יש לי בעייה עם הכסף שהם מוציאים על שחקנים שרק תורמים להורדת המאזן שלהם מתחת למונטריול אקספוז!
בכל מקרה, הסאבווי סיריז לפניי 3 שנים באמת הייתה חוויה מרוממת נפש. אז בהצלחה למטס, הריי כולנו רוצים את זה בסופו של דבר... יאנקיז -- מטס בגמר! השאלה הנשאלת היא האם המטס, אחריי עידן אורדונייז הבעייתי ועם ארט האו המנג'ר המנצח מאוקלנד יצליחו להתקרב לפלייאוף או שהתירוצים יתחילו שוב כמו בשנה שעברה לאחר חודשיים מהעונה. So what is it gonn'a be? טענות ליאנקיז שהם טובים יותר או יכולת טובה של המטס שתצטרף לקיטורים אלה?