ניו יורק ינקיס..!!!

ooww33

New member
ניו יורק ינקיס..!!!

מה נשמע? דינו ביקש שאני ארשום הודעות בפורום אז הנה אני..:) אני אוהד מושבע של היניקס מאז 1990 ( גיל 7).. אני שונא את המטס והרד סוקס.. השנה היניקיס יקחו אליפות בהליכה.. זכרו מה שאמרתי.. 4-1 יהיה בגמר.. קיצר.. more messages to come.. cya'll..

SlamminDino

New member
אורן מה המצב

ואיזה יופי שבאת לפה להפגין את תמיכתך ביאנקיז! 4-1 אתה אומר יהיה בגמר... אולי תוכל לומר לנו מי אתה חושב יגיע לגמר הזה מהנאשיונל ליג והאם יש מצב שהאיינג'לס שוב יגיעו לפלייאוף מהבית המערבי של האמריקן ליג. אני רוצה להזכיר שגם שנה שעברה היאנקיז היו פייבוריטיים והם לא עברו את סדרת הפלייאוף הראשונה מול קבוצה פשוט מצויינת מאנהיים!!
אנשים אומרים לפעמים שהיה להם מזל אבל האמת היא שהם פשוט שיחקו מצויין ויסודות המשחק טמונים בהם עמוק!! מייק סיושה עשה עבודה מצויינת עם הקבוצה הזאת שפשוט חבטה את עצמה לנצחון מול היאנקס שעם כל הפיצ'רים הגדולים שמקבלים המון כסף, לא הצליחה להוריד את אנהיים מהדוושה.
ועכשיו בינינו-- היאנקיז לא רצו להחתים את סטנטון ומנדוזה לשנים נוספות, כמה אירוני שהם הלכו לקבוצות שאתה הכי שונא... אני חושב שהם מכירים אותך והם עשו בכוונה!!
בכל אופן.. תבוא לפה מתי שבא לך, אנו נשמח תמיד ותפיץ את השמועה לחבר'ה שאתה מכיר. אז בשמחות!!

משה לנו

New member
הנה ההשערה שלי....

דבר ראשון- היאנקיס שולטים ביקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר שני- אין מצב שאניהיים יקחו פעם שנייה. לא היה להם בדיוק רק מזל אבל הם לא הגיעו לפלייאופס בכזאת קלות וברגע שאתה בפלייאופס אז הרבה מזל כלול במי מנצח. הגמר הצפוי לדעתי יהיה דה ז'ה וו של 2001 כלומר אריזונה נגד ניו יורק. אני אומר ניו יורק יאנקיס כי יש להם קלאץ' מדהים והם יודעים לנצל הזדמנויות. (דרך אגב- יש לי במחשב גם את טריפל פליי וגם היי היט 2003)

s l e e p y

New member
המטס הם אחלה ודורסים את היינקיס

מי שיש לו עסק עם המטס יש לו עסק איתי! אני אוהד של המטס ושונא את הינקיס. מצידי, יותר חשוב שהינקיס לא יקחו את הוורלד סיריס מאשר שהמטס יקחו. הם סתם עשירים שהורסים את הליגה, כשהם קונים את כל השחקנים ומשאירות את הקבוצות האחרות בלי כלום. מה לעשות, כל השחקנים רוצים לעבור לקבוצה מנצחת כמו הינקיס, כדי להיות בפלייאוף. מה כיף בזה עם אותה הקבוצה לוקחת כל הזמן? רוצים שזה יהיה כמו מכבי תל אביב בכדורסל? אני תמיד בעד האנדרדוגים, כי אני לא אוהב כשיש מונופול על האליפות. עדיף שקבוצה שונה תיקח כל פעם. המטס הם אחלה קבוצה שצריכים להתמודד עם יריבות עירונית של הינקיס, שהם סתם עשירים מניאיקים. גם למטס יש כסף, אבל לא כמו לינקיס. מגיע להם הרבה יותר מאשר לינקיס, שלקחו את האליפות לפחות כפול 3 פעמים מכל קבוצה אחרת. מייק פיאטזה עוד יראה לכולכם! אני לא יכול להסתכל על הפרצוף המגעיל הזה של ג'יתר.

SlamminDino

New member
עוד תגרום פה לעדר במנוסה אחריך..

הה הה!! לא נראה לי שיש פה אנשים עם טינה למטס יותר מדי. ( חוץ מאורן שיש לו בובת וודו עם חולצה של מטס שעליה הוא מוציא את העצבים..)
Oren, I'm Kidding!! הקטע עם המטס הוא שהם חושבים שיש לאנשים בעייה איתם, מעין פרנואידיות שכזאת. אז נשאלת השאלה-- מאיפה זה מגיע תחושת הקיפוח הזאת? אולי בגלל שגם להם יש המון המון כסף יחסית לקבוצות אחרות והם עדיין לא מצליחים לנצח את אטלנטה ב NL EAST והם לוזרים שלא שווה ללכת לראות גם אם אתה משחק טניס 2 דקות משמה. זו רק השערה כמובן.. למה אוהדיי המטס תמיד נטפלים ליאנקיז. אותה שאלה גם מופנית לאוהדיי בוסטון. זה מאוד מעליב לאוהדיי היאנקיז, אתם יודעים... הדבר הכי קשה בלהיות אוהד יאנקיז הוא שאין להם יריבות שמכבדות את עצמם!! אפילו האוהדים של המטס והסוקס מבוסטון בזים לקבוצות שלהם חצי מהעונה ומעודדים רק בנצחון מקרי על החבר'ה מהברונכס. אולי כדאי לעשות יותר משחקים בין היאנקיז למארינרס, אייז ואיינג'לס. לפחות הם אופטימיים עדיין ולא לוזרים שמרגישים שלא משנה מה הם עושים תמיד מישהו מעליהם. אבל אם אתה שואל אותי-- אין לי בעייה עם המטס! יש לי בעייה עם הכסף שהם מוציאים על שחקנים שרק תורמים להורדת המאזן שלהם מתחת למונטריול אקספוז!
בכל מקרה, הסאבווי סיריז לפניי 3 שנים באמת הייתה חוויה מרוממת נפש. אז בהצלחה למטס, הריי כולנו רוצים את זה בסופו של דבר... יאנקיז -- מטס בגמר! השאלה הנשאלת היא האם המטס, אחריי עידן אורדונייז הבעייתי ועם ארט האו המנג'ר המנצח מאוקלנד יצליחו להתקרב לפלייאוף או שהתירוצים יתחילו שוב כמו בשנה שעברה לאחר חודשיים מהעונה. So what is it gonn'a be? טענות ליאנקיז שהם טובים יותר או יכולת טובה של המטס שתצטרף לקיטורים אלה?

משה לנו

New member
לגבי המטס.

קודם כל- S L E E P Y הוא אח שלי ואל תקחו את מה שהוא אומר ברצינות רבה מדי כי הוא פשוט שונא כל קבוצה טובה (כלומר שהוא אוהב את המטס שאפסים). הבעייה של המטס היא אותה בעייה שהייתה ליאנקיס בשנות ה- 80. המטס דווקא היו טובים עד שנה שעברה מתי שהם הוסיפו לעצמם את הווטרנס כמו מו וון ורוברטו אלומר. הטכינקה של קניית שחקנים ישנים היא נורא מסוכנת כי אי אפשר תמיד לדעת אם השחקנים יתפקדו כמו פעם או לא. להוציא כל כך הרבה כסף על מו וון שלא שמענו ממנו איזה 5-6 שנים זה ממש שטות!!!!!!!! לינקיס היה קצת יותר מזל עם מוסינה ועם קלמנס שהיה סיכון גדול למדי לדעתי. וקלמנס לא שיחק בהתאם לכמויות ששילמו לו. ב1998 הדברים דווקא עבדו הפוך בשביל המטס וכל השחקנים ה"בינוניים" כמו ונטורה, וסדניו שיחקו עונות מדהימות. לדעתי אף אחד לא ממש ממש שונא את המטס אלא פשוט אוהבים את היאנקיס. וכאשר יש לך 2 קבוצות בעיר אחת אז זה די ברור שאוהבים אחת ו"שונאים את השנייה". אני אישית בעד סבווי סיריס בשיקגו (משהו יוצא דופן לשם שינוי).

SlamminDino

New member
Sleepy-- זה בשבילך

שים לב שמו ווהן שוקל כמו שלושת האחרים ביחד!! ואנחנו מדברים על פיאצה ובורניץ שהם לא אנשים קלים בכלל...

למעלה