ניו-יורק איתנו...

guypele

New member
שני דברים...

שלא ממש הולכים חזק בארץ שרופת-השמש: הערכה לאינטיליגנציה/השכלה וטיפ-טיפה כבוד לזולת.

yariv~2

New member
.............

הערכה להשכלה? לא מסכים. אין צורך להעריך אדם בשל תואר כזה או אחר. (יש להעריך במידה ומדברים על המקצוע הספיציפי שלו) כבוד לזולת - מסכים איתך. לא זכור לי היכן פגעתי\השמצתי אותך. אך כמובן שאין זה "יאה" לומר שרמת האינטלגנציה שלך גבוהה מהממוצע.. בדרך כלל זה מסמן את האדם בצורה הפוכה.

guypele

New member
נו, ובכן...

לא פגעתי בי ולא לזה התכוונתי (דווקא הייתי מציין אותך לטובה בעניין זה). דבר שני זה נורמלי לחלוטין שאדם יידע שהוא חכם מעל לממוצע (בסה"כ אני חושב שרובם המוחץ של חברי הפורום הם כאלו ויותר מכך). ראוי שאדם יעריך את עצמו. בהצהרתי זו התכוונתי שיש לי דברים חשובים יותר להגיד מאשר להיכנס לשיח ביבים ("פחדן!" - "פשיסט!" - "אנטישמי!" - "לך תלקק נעליים צבאיות" וכו´) כמו שחבר פורום מסוים רוצה אולי לגרור אותי אליו... הוא אולי חושב שאני טיפש ובהמי בהתייחסותו אליי, אז רק רציתי להבהיר היכן אני עומד לדעתי (לא אמרתי שאני גאון או בעל תואר דוקטור - טענתי רק שלא הביאו אותי לפורום כנציג "מחנה יהודה"). הנ"ל לא הביע אליי הכבוד המינימלי שראוי לו כל אדם שטורח להשתתף בפורום שכזה.

yariv~2

New member
אכן, זה נורמלי..

אך מעט יומרני לכתוב זאת.. (לדעתי, בכל אופן) בקשר לנ"ל - זכותו להתייחס אליך כרצונו, וזכותך להתעלם במידה ואתה מרגיש פגוע\מושמץ. סיכמנו?

למעלה