ניו-יורק איתנו...

CANDY MAN

New member
ניו-יורק איתנו...

כתבה שפורסמה בוואלה: " עשרות אלפי אנשים השתתפו היום במצעד ההצדעה השנתי לישראל, שהתקיים בשדרה החמישית בניו-יורק. מערך אבטחה הדוק במיוחד ליווה את הצועדים: מנהיגים דתיים, פוליטיקאים, תלמידי בית ספר ופעילי ארגונים שונים מאזור ניו-יורק. מאות אלפי אנשים צפו מהמדרכות במצעד, שנמשך לאורך 1.6 קילומטר. המארגנים מצידם, העריכו שמספר הצופים יגיע לכמיליון" ועוד נכתב שם: "עם זאת, הפוליטיקאים שהשתתפו בצעדה הביעו תמיכה גורפת במדיניות ישראל בהתייחסם לסכסוך במזרח התיכון. "לתמוך בישראל היום זה בדיוק כמו לתמוך במלחמתה של ארה"ב בטרור", אמר הסנטור הדמוקרטי ממדינת ניו יורק, צ´רלס שומר, שצעד לצד בתו בת העשרה, ג´סיקה. לפני שהחל המצעד אמר ראש העיר, מייקל בלומברג, בשיחה עם כתבים כי "בין הצעדה בשנה שעברה לבין זו חווינו את הטרגדיה הנוראית של ה-11 בספטמבר, ואם אתם, תושבי ניו-יורק, לא תביעו תמיכה היום, אין לי מושג מתי תעשו זאת". תאמינו לי סוף סוף מדינה לא צבועה שאומרת את מה שהיא חושבת. למרות שארה"ב צריכה להתקיף את עירק בקרוב ולמרות שהיא קונה נפט מארצות ערב ארה"ב נשארת ידידת אמת שלנו. יחי הגאווה הלאומית
ויחי ארה"ב של אמריקה!

Vendetta

New member
לאו דווקא גאי

מלבד היהודים בארה"ב, יש כ-40 מיליון נוצרים פרוטנסטנטים פונדמנטליסטים שתומכים כמעט עיוורים בישראל מסיבות תיאולוגיות.

Vendetta

New member
יש כמובן עוד הרבה תומכים

חוץ מיהודים ונוצרים פונדמנטליסטים, כך שלא נכון להגיד "יהודים ופנאטים".

CANDY MAN

New member
כואב לך לראות מישהו שאוה באת ישראל?

תגיד כבר מה הסיפור שלך ונגמור עם זה. הרי אני קראתי את הכתבה והיה כתוב שפ במפורש שמאות אלפי ניו-יורקים יצאו להפגנות תמיכה בישראל וחלקם הגדול היה דווקא נוצרים שתומכים בישראל במיוחד ודווקא לאחר ה-11 בספטמבר. לך קשה עם העבודה שישראל נתמכת ע"י מיליוני אנשים ולאנשים כמוך שונאי ישראל קשה לקבל זאת. הייתי מחליף כל אחד מהם נוצרי או יהודי ואפילו מוסלמי שתומך בישראל ואינו תומך בטרור מאשר אתה ששונא ישראל ותומך בטרור כדרך להתנגדות.

guypele

New member
תגובה:

1. תסלח לי, אבל מי אתה בכלל שתקבע לי שהדרך שלך היא היחידה ל"אהוב את המדינה"? לא תשמע אותי "יורד" כך על אנשים במקום תגובה עיניינית. 2. יש לך משהו אישי נגדי או שסתם אתה לא חכם מספיק כדי לענות לי בצורה קצת יותר מאתגרת שכלית? (ויש די ויותר ימנים בפורום שיכולים ללמד אותך איך עושים זאת). 3. די מוזר לומר על פציפיסט שהוא תומך ברצח. הטוען מתבקש להביא הוכחות להאשמותיו, ולא ייחשב הדבר להוצאת דיבה והלבנת פני אדם ברבים. שיהיה לך יום טוב וחיים טובים ואם אין לך כוונה לשנות את הסגנון אינני מתכוון יותר להשיב לך...אם כן סבבה - נראה לי שיש לך דברים יותר מעניינים לומר מאשר עלבונות.

CANDY MAN

New member
תברח ממני כמו שברחת מהצבא!?

פחדן עלוב. לא מגיע לך אפילו שחייל יחטוף אבן אחת בנעל בגללך... בגלל אנשים כמוני הוקמה ובגלל אנשים כמוך היא עוד עלולה ליפול.

MoOsHoN16

New member
לא בדיוק

המדינה קמה שאתה והוא הייתם ביחד המדינה תיפול ברגע שתפרדו....תחשוב על זה

MoOsHoN16

New member
אל תגזים...

הפוליטקאים עושים את זה בשביל הקול היהודי....והרוב שם יהודים או נוצרים "תומכי ישראל" שזה גם בולשיט.... בקיצור לפי מדיניות הבית הלבן הם לא ממש בעדנו כי אנחנו רק אינטרס שהחשיבות שלו הולכת ומשתנה עם הזמן....הגיע הזמן שנבין את זה

CANDY MAN

New member
יופי גיא! עכשיו הוכחת בגרות, תעלב..

תפסיק כבר לשחק אותה תינוק כל פעם שאני כותב לך משהו!!!!! אתה בן 19 והגיע הזמן שתתבגר. אם אתה רוצה לכתוב לי משהו אז תכתוב מבלי לבקר על השפה הכאילו "בוטה" שלי. אנחנו לא פורום אבשלום קור ואם אני כותב לך דברים קצת בוטים אין מה להעלב. ובקשר לתומכים בישראל, אז כל מה שאני יכול להגיד זה שדווקא הבית הלבן כן בעדנו והקול היהודי הוא לא עד כדי כך חשוב שם כדי שכולם ייתמכו בישראל וכל חברי הסנאט יצביעו בעד סולידריות עם ישראל. הסיבה היחידה שהציבור שם מזדהה איתנו היא בגלל פיגועי הטרור שניו-יורק ספגה ולפי דעתי זאת סיבה מספיק טובה. רק כדי להמחיש את הדברים אז מול ההפגנה נמסר שהייתה הפגנה של כ-300 מוסלמים ואני מדגיש מוסלמים שתמכו בפלשתינאים. עכשיו תסתכלו איך ארה"ב איתנו ואיך כל המוסלמים נגדנו. ככה זה שחבורה של מפגרים חיים בדיקטטורה.

guypele

New member
אתה חסר מודעות עצמית כנראה.

לומר למישהו "פחדן עלוב" זה אמירה נוטפת ארס ומגעילה, הרבה מעבר לסתם בוטות. אתה אומר כאלו מילים ועוד מצפה להתייחסות עיניינית (שאתה עצמך אינך נותן)?!

CANDY MAN

New member
אולי תתחיל לראות את המציאות ואז...

תוכל לקבל תגובה הולמת... כתבתי לך שהייתה הפגנת ענק! ואתה כותב בהתנשאות שאלו היו רק יהודים! כתבתי לך שמבצע חומת מגן היה הצלחה גמורה (כמה זמן כבר לא שמעת על פיגוע ? תזכיר לי?) ואתה ענית לי שהוא פגע בנו! כתבתי לך שהסרבנים מחלישים אותנו ואתה ענית לי שהם עושים את הדבר הנכון לעתיד. כל הדברים שאני כתבתי לך הם עובדתיים וכל התשובות שקיבלתי ממך אלו תשובות לא ענייניות בלי שום ביסוס. שתתחיל לכתוב כמו אדם בן 19 תקבל תשובה ראויה בחזרה...

guypele

New member
תגובה:

1. יפה שאתה זוכר את כל הדיאלוגים בינינו, לי למשל לא זכור שניהלתי איתך איזשבו דיון על תופעת הסרבנות (למעשה עד כה מיעטתי להתבטא בנושא). כמו כן תגובתי ל"אין פיגועים" היא פשוטה מאוד: נחיה ונראה. כרגע אין בקרוב יהיו סביר להניח (המוטיבציה לא פחתה). אם לא יהיו אני כנראה אסיק את מסקנותי ו"אחזור בתשובה". 2. מעניין, דווקא למיטב זכרוני (אולי אני טועה, הרי הוכחת שאתה עולה עלי בזכרונך) שמספר אנשים לא-מבוטל, אפילו רוב חברי הפורום הייתי אומר, הביעו הערכה כלפיי דווקא בשל רוחב היריעה, ההתנסחות התרבותית והמנומקת וכו´. בלפחות חצי מהתגובות שלך כלפיי ישנו איזשהו עלבון, בנוסף לתוקפנות סתם. הטיעון האולטימטיבי שלך עד כה היה משהו כמו שאני פחדן ועוכר ישראל ובערך זהו. 3. אם אני מעצבן אותך - אז או שלא תתיחס או שתהיה ילד גדול ותלמד לומר גם דברים קשים בדרך ארץ (וכאן אחלק מחמאות לאבנר, למוסד, לפטריוט ולאחרונה גם לוונדטה). 4. תסלח לי אם זה נשמע מתנשא (צר לי אבל אני באמת לדעתי נבון ומתורבת יותר מהממוצע) - שיח ביבים תנהל אם מי שזו דרכו. אני מתכוון לשמור על כבודי, טוב תודה. 5. והואיל ולא תוכל לספק לי את אופי הדיון שליבי חפץ תוכתר כחוליה החלשה.

guypele

New member
אולי "קליל" זה כל מה שאתה יכול

לעכל? זה מה שאתה אומר? לא נראה לי, אולי הבנתי שלא נכון. נ.ב. אין לך מושג קלוש שבקלוש מי אני, כמובן זה הדדי, ועצם מהותו של הפורום איננה היכרות אישית אלא התדיינות. רוצה להכיר את האיש מאחורי המילים? שאל ונען. לא רוצה? אז גם אל תתייחס לאופי האדם אלא לדיעותיו.

yariv~2

New member
"נבון ומתורבת יותר מהממוצע?!"

יש כאן שילוב מנצח.

למעלה