ניו טופיק אוף קורס

DARK PROPHET

New member
ניו טופיק אוף קורס

הטופיק הזה יעסוק בנושא הבא: כל אחד מהחבר'ה של הפורום יהיה דמות מאחד מהספרים הבאים:הארי פוטר,שר הטבעות או הרומח. עכשיו אני כל כמה ימים נותן סצינה וכל אחד מהמשתתפים צריך לשלוח תגובות שמתאימות לסצינה וגם לדמות שלו כמו לדוגמא: הסצינה היא קניות בסופרמרקט dark prophet: אני הארי פוטר אל תדאג חלב 3% שומן אני יציל אותך מהמרגרינה!! גדילן קוץ רגל אני רייסטלין בואנה כסיל אוייל *שיעול* אל תגע בחלב!! וככה כל אחד ממשיך אחלה?? אני הארי פוטר לסצינה הזאת! הסצינה היא פינוי התנחלות

DARK PROPHET

New member
אני הארי פוטר

היייייייי מתנחלים תתפנו או שאני יביא לכם את הסנדק שלי סיריוס!! *לחישה מהצד* סיריוס מת בספר החמישי......... אההה אז אמממממ אני יביא לכם את האגריד!!

MadSheep16

New member
ספויילר עצבני למעלה!

כל מי שלא קרא את הספר החמישי של ה"פ שלא יקרא את ההודעה למעלה!

DARK PROPHET

New member
אני רק בעמוד 600

ולא ידעתי......................אוף רק לי יכול לקרות דבר כזה.........שאני יספלייר לעצמי............

Gizmo15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

מסכנון...
אל דאגה, אני מכירה עוד כמה אנשים שזה יכול לקרות להם *שיעול עצבני*

Uzumaki Naruto

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDD דווקא לי בא על המוות של הרמיוני.

wisp

New member
אז זה מה שמסחריות עושה לספר...

הופכת אותו למוקד שנאה... אם לא הייתה המסחריות אז לא הייתם טורחים לקרוא את הספר ואז לא להשמיץ אותו...חבל, אם יש לכם בעיה עם ספר אז אל תקראו אותו, אם יש לכם בעיה עם דמות אז לכו ללקט תירס, אל תגידו: "בא לי שהוא ימות", מזו ההתנהגות הזאת?.. יא חבורת אנשי פרא... ...חוליגנים!!!

DARK PROPHET

New member
אני בעצמי לא ידעתי!!!!!!

מישהו שם הודעה מתחתיי שזה ספוילר ואני בעצמי לא ידעתי אמרתי לך שגמרתי אותו כי הייתי בעמוד 600 ואמרתי שזה כבר הסוף...........עכשיו כבר באמת גמרתי אותו..............

למעלה