ניו זילנד

BenDavidRoy

New member
ניו זילנד

שלום לכולם אני טסה לניו זילנד עוד שבועיים,אני רוצה לדעת על מקומות לטראקים טובים ומקומות לישון בהם. מישהו יודע?

kogawa

New member
ומעיל טוב כבר קנית?

אף פעם לא עשיתי טרקים בארץ גשומה כל כך באמצע החורף כשמספר שעות האור הוא של מספר האצבעות של איש הנדסה קרבית. לא יכול לעזור הרבה, אני איש של קיץ ולא של חורף

mishmish20

New member
למה באמת את טסה לשם בחורף?

יהיה ממש קר וגשום וזה נראה לי באסה לעשות טראים במזג אוויר לא טוב כשלא בטוח שתוכלי בכלל לראות משהו מהפסגות.. יש עשרות טראקים מצויינים, אבל לדעתי הרבה תלוי במזג האוויר... אם את רוצה יותר פרטים, תפני אליי..

טרקים "אלפיניים"

אם יש לך ידע, ניסיון וציוד, יש אחלה מסלולים. שתי דוגמאות: נלסון לייקס - המסלול הטבעתי (לא עשיתי) או מסלול אנג'לוס לייק. אנג'לוס לייק הוא מקום מ-ה-מ-ם ! ! ! הטיפוס אל האנג'לוס, בחורף, הוא מדרון תלול מכוסה 10 ס"מ קרח. מרהיב, אבל דורש ציוד, ידע ונסיון בתנאים אלפיניים. (אני הייתי שם בקיץ...) מסלול קופלנד - נמצא מדרום לקרחון פוקס. אפשר ללכת ברגל עד הבקתה הראשונה, יש שם בריכות של מים חמים. (לא הייתי אבל שמעתי מאחרים שזה מסלול מדהים). יתרון לשני המסלולים - נחשב WALK רגיל ולא GW, כלומר זול בהרבה ופחות צפוף (אני מניחה שבחורף ההבדל משמעותי פחות) תעשי חיים משוגעים ותיזהרי!!!

למעלה