ניו זילנד

B o o c h

New member
ניו זילנד

שלום אנשים טובים
אני מתלבט מאד אם אפשר עדיין להגיע לניו-זילנד בתחילת מרץ. הייתי שם לפני 7 שנים ואני זוכר שכבר התחיל להיות קר מאד באי הדרומי... מה אתם אומרים? כדאי?
נ.ב מצורפת תמונה ממועדון צניחה בצד השני של הכדור (אריזונה)... שווה לא?

Yo-man

New member
אפשר בהחלט

אני טיילתי שם גם לפני הרבה זמן, נחתתי באמצע פברואר ונשארתי 3 חודשים. עד אמצע מאי. לא סבלתי מיותר מידי ימים גשומים וגם הטמרטורות לא צנחו כל כך (חוץ מבאגם Tekapo באי הדרומי, שם בלילה היה מינוס 4, אבל לא הרגשנו את זה ב-backpacker המחומם היטב). היה יותר מרווח; ללא תורים בגליישר'ז או בקאיקורה (לשיט תצפית על לוייתנים), בלי אכסניות שלא יכולות לקבל אותך כי הן מלאות. תענוג.

sela v

New member
דבר אחד אני לא מבין

מה יעזור להבין את התנהגות מזג האוויר ממישהו שהיה שם בזמן האחרון? מזג האוויר לא משתנה בצורה כזו דרמטית.

Yo-man

New member
אתה יכול להתייעץ עם עוד פורום

פורום ישראלים באוסטרליה וניו-זילנד. יש שם כמה ישראלים שגרים בניו-זילנד וישמחו לענות. (בעיקר שסוף סוף תהיה שם שאלה שלא קשורה להגירה

assael10

New member
נכון לעונה הנוכחית

וגם בעונה הקודמת יש חשש לבצורת וזה אומר שהעונה טובה אפילו עד סוף מאי לטיול, במרץ הטמפרטורה יחסית סבירה מה שכן תנאי הראות פחות טובים אם למשל תטפס על טרקים תאלץ לבדוק את ימי הגשם מאחר ויש דברים שמפספסים בגלל המזג אוויר, לשם דוגמא לטונגרירו חיכיתי שבועיים בסוף מרץ ולא הצלחתי לעשות אותו בגלל העננות הכבדה. לדעתי לך על זה, בכל מקרה ציוד נדרש הוא שק שינה עם מינוס חמש עד מינוס שבע בקומפורט, לא מתוצרת המזרח הרחוק ובתנאי מעבדה זה יספק לכל תנאי קור, מעיל פליז של 300 עד 370 מ"מ עובי, ומעיל גשם פשוט. עמית - מנהל פורום למטייל אוסטרליה ניו זילנד.

למעלה