ניו זילנד

נשואים30

New member
ניו זילנד ../images/Emo9.gif

שלום לכולם, בעלי ואני מעוניינים להתחיל לתכן טיול לניו זילנד לסביבות דצמבר ואין לנו מושג מהיכן להתחיל. נשמח מאד לקבל מכם רעיונות המלצות ועזרה לגבי תיכנון הטיול, אכסניות מומלצות, קנית רכב כן או לא? יעדים מומלצים והכי חשוב תאריכים מומלצים ליציאה מהארץ וטיול בניו זילנד מבחינת מזג אויר. נשמח גם לקבל המלצות על אפשרויות הטיסה השונות. שאלה נוספת האם כדאי לנסוע גם לאוסטרליה או להתמקד רק בניו-זילנד? אנחנו מתכננים טיול לחודשים שלושה, חזרה בסביבות מרץ. תודה

baz22

New member
עזרה

הכי טוב לדעתי זה קודם כל ללכת להרצאה בחנות של המטייל. בהרצאות שם עוברים על כל הדברים שחשובים לטיול, רכב,כסף,לינה,מזג אויר, בעצם הכל. אני שהייתי מבולבל ולא ידעתי מה וכמה הלכתי להרתאה וזה סידר לי הכל. ממש מומלץ בחום. ועוד הצעה, תעשו חיפוש פה בפורום על ניו זילנד ותמצאו פה ים של מאמרים. בהצלחה שלומי נ.ב ההרצאה הבאה על ניו זילנד במטייל: דיזינגוף: 25.10

sela v

New member
ברצוני להוסיף

שיש הרצאות ברוב חנויות המטיילים, ולא רק בלמטייל. אפשר לבדוק במאמרי הפורום אלו חנויות קרובות אליכם להרים טלפון, ולברר מתי ההרצאה הקרובה על ניו זילנד. בנוגע לצירוף אוסטרליה, אני הייתי מנסה לברר את האופציה שהכרטיס שאתם קונים יתן את האופציה לחזור מאוסטרליה, ואז אם תרצו תוכלו לשלב גם את אוסטרליה.

בקשר לכרטיס טיסה

היי, אני גם מתכנן לטוס לניו זילנד אבל בינואר ואני מאוד ממליץ לכם להתחיל לגלגל את עניין הכרטיסים כמה שיותר מהר. כמו שאמרתי אני מזמין עכשיו לינואר וכבר יש לא מעט טיסות מלאות. בקיצור, להזדרז תהנו...

sela v

New member
נראה לי שכדאי לך

וגם לטובת שאר האנשים שמגיעים לפורום, שתערכו את הדיון על גבי הפורום. ככה אם השאלה תחזור אנשים יוכלו למצא את התשובה בפורום.

למעלה