בדיוק לפני שנה
מתחילת פברואר עד אמצע אפריל שנה שעברה, ואח"כ באוסטרליה עד סוף אוגוסט (עם גיחה קטנה חזרה לנ"ז לשבועיים באוגוסט - היה מגניב). לשאלתך במקום אחר בשרשור, אני ממליצה מאד על התקופה הזו, הגעתי לנ"ז אחרי חופשת הקיץ שלהם, היה לי מזג אויר סביר עד מצויין רוב הזמן, התחלתי כמובן מדרום לצפון. באוסטרליה הלכתי בכיוון השעון (עשיתי את כל ההקפה + המרכז, עם קצת טיסות), והספקתי את הדרום לפני החורף ולצפון הגעתי בעונה היבשה. הכל יצא מתוזמן להפליא). וקצת זכרונות - היום לפני שנה, בדקתי בבלוג שלי, היה יום אביבי (בעצם סתווי?) בשוק של נלסון (איך כתבתי בבלוג? "סופסוף יום רגוע"). והיתה הופעה של מאורים - לא לתיירים, זה היה מין יום סובלנות וזה היה חלק מהארועים. התמונה המצורפת היא משם. קשה לומר מה הכי אהבתי, הטיול שם היה עמוס חוויות כל הזמן, זו מדינה מדהימה וזה היה טיול התרמילאים הראשון שלי אז עשיתי המון דברים פעם ראשונה וזה היה מדהים מכל הבחינות. אבל בשורה התחתונה, נהניתי יותר באוסטרליה. כי בניו זילנד יש נוף מדהים וזהו, באוסטרליה היה לי טיול הרבה יותר מגוון - גם מבחינת נופים שונים, גם השילוב של טבע וערים, גם השילוב של טיולים ובילויים, גם מגוון שותפים גדול יותר. (לא שהייתי מוותרת על יום אחד בניו זילנד, הייתי עושה הכל שוב אפילו מחר אם יכולתי...)