ניו אורלינס לאן

OrEl74

Well-known member
מנהל
ניו אורלינס לאן

טוב, השאלה לאן נראית לי קצת מוזרה כי ברור שהעתיד שלהם נראה לא רע, למרות ההדחה בסוויף
אנתוני דיוויס מסיים את הפלייאוף הראשון בקריירה שלו עם 31.5 נק' ב-54% מהשדה, 11 ריב' ו-3 חס' למשחק ומראה למי שהיה ספק שהוא העתיד של הליגה וזה רק ילך ו"יחמיר" מבחינת היריבים שלו.
השאלה מה מעבר לדיוויס?
טייריק אוונס נתן אחלה עונה עם כמעט 17 נק' למשחק 5 ריב' וקרוב ל-7 אסיסטים
גם ג'רו הולידי נתן מספרים לא רעים, הבעיה במקרה שלו היא כמובן הפציעות (רק 40 משחקים העונה) ולא בטוח עד כמה הם באמת יכולים לבנות עליו אם זה ימשך ככה.
בכלל, עושה רושם שהקבוצה הזאת היא לא בדיוק מהבריאות שיש והבעיה המרכזית היא שהפצועים אלה דווקא שחקני המפתח של הקבוצה...
דיוויס שיחק העונה 68 משחקים
אנדרסון וגורדון 61
הולידי כפי שכבר ציינתי 40 בלבד
ככה קצת קשה לבנות קבוצה מצליחה והם יהיו חייבים לעבות את הסגל כדי שיהיה להם סיכוי להתחרות באמת באריות המערב.

נקודה מעניינת נוספת היא מה שנראה כמו אבוד האמון של מונטי וויליאמס בראיין אנדרסון שהיה מצויין בתחילת העונה אבל הדקות שלו ירדו בהתמדה ככל שהעונה התקדמה (אולי הוא סתם לא התאושש מהפציעות) ולפחות לי נראה כרגע, שתפקידו בקבוצה קצת לא ברור.
עוד שחקן שעתידו לא ברור בקבוצה הוא אשיק שהחוזה שלו נגמר ולא ברור אם הוא ישאר שם או לא.

חשוב לזכור דבר אחד חשוב, בשורה התחתונה הפליקנס נכנסו לפלייאוף בגלל הפציעות באוקלהומה ואם הם היו בריאים, הפליקנס היו נשארים בחוץ כך שבעונה הבאה הם יצטרכו להיות טובים יותר כדי להיכנס לפלייאוף.

אחרי שהם יפסיקו לוותר על בחירות דראפט בשביל עשיקים למיניהם,

אז הם יוכלו לבנות קבוצה מעולה בעתיד.
בלוקיידה עם נרלנס נואל , והם בשנה שעברה יכלו להשיג את אלפריד פייטון.
תחשוב מה ניו אורלינס יכלה להשיג כששלושת השחקנים המובילים שלו הם פייטון {הרכז הכי טוב בדראפט 2014} , דייויס ונואל.
אפשר להתחיל בהגנה החזקה בליגה , ומשמה השמיים הם הגבול.
גם השנה הם היו יכולים להשיג שחקנים לא רעים בכלל {תחשוב מה היה קורה איתם אם היה להם את רונדאי הוליס ג'פרסון בעמדה מספר 3 , שהוא שומר כנף {פרימטר? אני לא כל כך טוב במושגים האלה} מעולה וגם בהתקפה הוא לא רע ועוד יכול להשתפר , איזה קבוצה אדירה הייתה יכולה להיות להם}.
אז אחרי שהם יפסיקו לוותר על בחירות דראפט , אז הם יוכלו לממש את הפוטנציאל האדיר שיש בדייוויס , כולל האופי הנוח שלו.

נ.ב
ירון ארבל למשרדי הג'נרל מנג'ר בניו-אורלינס!! {למי שלא יודע , ירון ארבל , לא הבן של יורם , הוא הסקאוט הראשי של ניו-אורלינס באירופה או משהו כזה}

billc

New member
אני יודע שאתה מתלהב משחקני קולג', או שחקני NBA שיש להם עדיין

על השפתיים, אבל היום קבוצות מבינים שניסיון יותר חושב מאשר לפתח ילדודס
אם הם רוצים להצליח בעונה הבאה הם צריכים לעבוד על הספסל עם שחקני מנוסים

אין להם סיכוי להביא את השחקנים הבאים, אבל הייתי בודק את האופציות האלה, 1. ברנדון נייט, 2. דראגיץ. 3. מילסאפ (מקווה שלא). 4. קוואי

rapgamer4ever

New member
גם אף אחד לא מבטיח שפייטון לדוגמה

יהיה רכז יותר טוב מהולידיי.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
אבל הם לא הביאו שחקנים מנוסים

הם וויתרו על בחירות דראפט בשביל להביא שחקנים שהם בעצמם צעירים וחסרי נסיון כך שת'כלס הם לא באמת עשו פה כלום.
זאת ועוד...היא וויתרו על בחירות בשביל שחקנים שבכלל לא בטוח שהם יישארו בקבוצה אז מה יצא להם מזה?
&nbsp
&nbsp

fatnoam

Active member
כתבתי על זה באריכות כבר

אז כאן אשתדל לתמצת.
&nbsp
בגדול עם הפציעות הקשות האלה, הם ניצחו 45 משחקים במערב, לא מן הנמנע שבלעדיי הפציעות הם יכלו לנצח גם 51. עונה מלאה מג'רו ומדייויס תעזור, בהחלט תעזור.
&nbsp
אני חושב שפונדקסטר היה שדרוג חשוב. הוא החליף את לוק באביט ונתן להם את אותם הדברים רק עם יותר הגנה ואגרסיביות ואחריות.
&nbsp
אגב, ראיין אנדרסון לא סתם קיבל פחות קרדיט. הוא על המגרש כי הוא יודע לשים את הכדור בסל. זו המומחיות שלו. כשהוא לא עושה את זה, או עושה את זה רע, אין טעם להחזיק אותו על המגרש. השנה הוא צנח באחוזים וביעילות, ולכן רואה פחות דקות.
&nbsp
בשנה הבאה משחקני הרוטציה רק אשיק וקאנינגהאם מסיימים חוזה. שניהם ברי החלפה. פורוורדים קפיציים כמו קאנינגהאם יש הרבה בליגה, ואני מקווה שהם יצליחו להחתים מישהו יותר אפקטיבי בהתקפה ממנו. אג'ינסה גם מסיים חוזה, אבל יצליחו להשאיר אותו לדעתי לו ירצו.
על פניו אשיק נראה כמו אבידה, אבל הסטטיסטיקות מראות שהקבוצה יותר טובה בלעדיו, ושדייויס בעצמו יותר טוב בלעדיו. בהיעדר שחקני פיק אנד רול שיפעילו אותו הוא לא תורם דבר בהתקפה, הוא סתם סותם את הצבע לטייריק ואיידי.
&nbsp
בשנה הבאה יש להם 56 מליון דולר שזה הרבה מתחת לתקרה, ומספיק בשביל להנחית שם גדול עד בינוני. את איידי הייתי משלים עם שחקן סטייל ננה - שחקן שיודע לשים את הכדור בסל, בפוסט או מיד ריינג', אגרסיבי, שיודע להיות מלוכלך כשצריך. בכסף שנשאר הייתי מביא שחקן נוסף לחיזוק הרוטציה של הגארדים.
&nbsp
בשנה שלאחר מכן, גם גורדון וגם אנדרסון מסיימים חוזה, ולא נראה לי שמישהו ייתן להם יותר כסף ממה שהם מרוויחים, אז הפליקנס יוכלו להשאיר אותם די בקלות. כמו כן, אם ירצו, השניים מפנים 24 מליון מתחת לתקרת שכר בעוד שנתיים. עם השיפור של איידי, זה יכול בקלות להנחית שם את ראסל ווסטברוק לדוגמא. בינתיים הם יכולים לנצל קבוצות שהולכות לריבילד בשביל להתחזק (לדוגמא ווילסון צ'אנדלר יכול לחזק את ה-3, או לתת עוד אופציות מהספסל). את נוריס קול שמחזיק באופציה ל3.5 מליון הייתי משאיר ומנסה להחתים אותו עוד. הוא בק אפ מצויין, שיכול להתפתח לסטארטר אחראי אם יהיה קונסיסטנטי בקליעה.
&nbsp
בגדול אני כתבתי על הקבוצה הזו לפני שנה או שנתיים שההחתמות של גורדון, טייריק והולידיי היו מצויינות, כל הפורום חשב אחרת, ואני חושב שדי צדקתי. עכשיו שדייויס הופך לשחקן שהוא, זה נותן להם גמישות די גבוהה. לחכות שנה ולפנות את התקרת שכר אם מתפנה FA משמעותי זה די טוב. הם יכולים להיות רלוונטיים גם בסגל הזה, תלוי עד כמה איידי יוכל לקחת אותם, ועד כמה הם יוכלו להוסיף שחקני רוטציה משמעותיים.
&nbsp
הכיוון הוא בהחלט למעלה

OrEl74

Well-known member
מנהל
כמה זה למעלה?

אתה רואה אותם מתמודדים על האליפות בטווח של 3 עונות נניח?

עוד 3 עונות, אנתוני דיוויס יהיה בראש הקונצזנוס כמעט בוודאות.

הוא השחקן עם התקרה הכי גבוהה בליגה, גם בהגנה וגם בהתקפה הפוטנציאל שלו באמת חסר תקדים.
ותוסיפו לזה שמדי פעם הוא מראה ניצוצות של מסירה שגורם לך לחשוב שהוא יכול להיות גם הרבה יותר מ2WAY פלייר בתוספת לקיראת המגרש הטובה שיש לו כבר עכשיו.

אז הכל שאלה של אם יצליחו להביא עוד שחקנים, איזה אולסטאר מנוסה אחד או שניים ולבנות את הקבוצה נכון סביב דיוויס.

דיוויס משחק במערב, אם היה משחק במזרח היה יכול להוביל קבוצה בינונית כזו כמו ההורנטס(עריכה: פליקנס לול) לטופ המזרח.

אז בניית הקבוצה סביב דיוויס תהיה גם הדרך היחידה שלהם להשאיר אותו אצלם, אז זה יהיה חייב להיות טוב.

את הפליקנס הנוכחית אני לא רואה מתקדמת הרבה יותר מעבר לאיפה שכבר הגיעה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא חושב שיש ספק לגבי השאלה

אם הקבוצה תיבנה סביב דיוויס או לא ובטח שאין שאלה לגבי היכולת שלו והעובדה שהוא בדרך להיות הגבוה המוביל בליגה (ת'כלס, הוא כבר עכשיו הגבוה המוביל בליגה)
&nbsp
השאלה מה ההנהלה תעשה כדי לבנות שם קבוצה שאכן תתמודד על אליפות?
כפי שציינת, בהרכב הנוכחי הם כמעט בתקרה שלהם וגם אם הם ישתפרו, הם לא שווים יותר מסיבוב שני במערב.
&nbsp

Executioner

New member
דייויס טוב ככל שיהיה

לא יספיק כדי להתמודד על אליפות. הוא יהיה חייב שחקן בעמדות 1-3 מהטופ של הליגה כדי להגיע לאליפות. לא כי אני לא מסכים איתכם לגבי רמת הכישרון והפוטנציאל, אלא כי בליגה הנוכחית גבוהים לא מספיקים כדי להוביל קבוצה. אם נחליף את ווסטברוק בדייויס, אוקלהומה לדעתי לא היו מתמודדים על מקום 8 לפלייאוף. שוב, לא כי דייויס פחות או יותר טוב מראסל אלא כי גבוה לא מספיק כדי להוביל קבוצה. סך הכל יש בניו אורלינס קבוצה טובה, אני לא חושב שהסגל פחות טוב משמעותית מקבוצות אחרות במערב, פשוט יש גבול לאן שגבוה יכול לקחת קבוצה.

fatnoam

Active member
דייויס הוא כשרון ברמת לברון

ואם לברון הגיע בקליבלנד להתמודד על האליפות, אין סיבה שדייויס לא יגיע לשם. ההנהלה צריכה מהלך או שניים, אבל זה יקרה.
&nbsp
דייויס כל כך טוב שאתה כבר רואה שחקנים טובים שמסיימים חוזה מתפתים לחתום שם ולשחק איתו.
&nbsp
לדעתי הם עכשיו במקום שגולדן סטייט היו לפני שנתיים. היום גולדן קונטנדרית. הקטע בגולדן שהשיפור שלהם בא מהשיפור בקארי, תומפסון, גרין ובארנס, ואז הם חיזקו בשחקנים משלימים טובים כמו בוגוט ואיגי. בפליקנס אני לא רואה צעיר עם תקרה גבוהה אז השיפור שם יצטרך להגיע משיפור של דייויס (בדומה לקארי) אבל הכינורות 2 ו-3 יגיעו בטריידים, כי אני לא מאמין שנניח טייריק וגורדון שממלאים את התפקידים עכשיו מספיק טובים.
&nbsp
תחשבו על זה ככה, שבשנה הבאה יהיה להם מקום להחתים כוכב גדול. כנראה זה לא יהיה דוראנט, אבל נניח מישהו כמו ג'ימי באטלר, שהוא כוכב מהדרג השני. משדרג אותם בקטע אחר. אני באמת חושב שהם רחוקים מרחק שחקן אחד-שניים טובים מבשביל לאיים על האליפות, ויש להם גם נכסי טרייד טובים, גם מקום מתחת לתקרה וגם כוכב על-אנושי שימשוך שחקנים טובים אחרים לשחק איתו.
&nbsp
אז כן אני חושב שבעוד 3 שנים הם אמורים לאיים על האליפות. אפילו לפני.

Reutk

Active member
הבעיה של ניו אורלינס זה שהם לא ג"ס

כלומר, הם לא שוק אטרקטיבי במיוחד לשחקנים להגיע אליו, הסיבה הכמעט יחידה ששחקנים ברמה גבוהה ירצו לחתום במקום כזה היא הסיכוי לקחת אליפות עם דייויס. עכשיו, על פניו זאת נראית כמו סיבה מצויינת, וכמו שאתה אומר הרבה שחקנים אכן מתפתים לחתום שם ולשחק עם דייויס, אבל יש המון מקרים שיכולים להעיד עד כמה המרחק הזה בין להתפתות לחתום ולבין לחתום הלכה למעשה הוא עצום.

רק אתמול ראיתי את הסרט הדוקומנטרי על דוראנט והראו שם כמה הוא רצה שפאו יחתום באוק' ואת האכזבה שלו שפאו בחר בסוף בשיקגו. הוא אמר, עשיתי כל מה שיכולתי כדי לשכנע אותו לבוא אבל זה קשה לשכנע שחקנים לבוא לשחק באוקלהומה סיטי. אותו הדבר גם קרה לספרס, ב- 2003 הם היו בעמדה מצויינת להחתים כוכב גדול שישחק לצד טים, הם היו האלופים הטריים והיה להם את הכסף בשביל זה, כל מה שהם היו צריכים זה מישהו שיסכים לבוא ולשחק בס"א.

זה כמובן לא אומר שזה בלתי אפשרי בשביל ניו אורלינס להצליח להחתים כוכב דרג שני, רק שזה לא כל כך פשוט.

fatnoam

Active member
את כותבת נכון אבל יש לי שתי הערות

1. מקרה כרמלו אנטוני הוכיח ששוק גדול לא תמיד משתלם. עדיף ללכת לקבוצה שמנוהלת נכון עכשיו, מקבוצה שיכול להיות ותתנהל כמו שצריך ותחתים את השחקנים הנכונים once תגיע לככב שם.
&nbsp
2. שחקנים היום הרבה יותר באדיז מבעבר. הם מדברים אחד עם השני, שולחים שליחים לדבר אחד עם השני. אני באמת חושב שאם באימון נבחרת ארה"ב דייויס אומר לווסטברוק משהו כמו "תחתום בקבוצה שלי על סופרמקס ובוא נשבור את הליגה", אז יש לזה משקל ומשמעות. הם יודעים שהם צריכים אחד את השני.
&nbsp
&nbsp
ועוד משהו, אני לא חושב שרק העובדה שאוקלהומה זה שוק קטן מנעה מגאסול להגיע. גם למאמן טיפש ולרכז שלא מבין כדורסל (סליחה על ההגזמה, אבל אם היו לי את הכישורים והיכולות של פאו, זה מה שהייתי חושב על ראסל) יש השפעה על זה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני עם נועם

קודם כל, עם כל הכבוד לסן אנטוניו, אני חושב שניו אורלינס עדיין נחשבת לעיר יותר "שמחה" ותוססת והרבה פחות אפורה.
מעבר לכך, דיוויס הפך העונה לשם גדול מספיק כדי למשוך לשם כוכבים לא רק מהדרג השני אלה גם מהדרג הראשון כמו ווסטברוק שנועם ציין.
גם דיוויס עצמו נתפס כפחות משעמם מדאנקן על כל גדולתו ופה נכנס עניין ה"באדיז" ושחקנים שרוצים לשחק אחד עם השני...זאת המורשת של לברון כנראה.
&nbsp
לדעתי הסיכויים של הפליקנס להנחית בקבוצה כוכב גדול, גבוהים יותר מהסיכויים שהיו לספרס ב-2003, השאלה עד כמה הם באמת ירצו ללכת על זה וכמה שכל יש להם.

Reutk

Active member
אוק' וס"א היו רק דוגמאות שזכרתי

באופן כללי יותר, עד השנה שלברון חתם בקליבלנד והביא את לאב לשם בעקבות כך, אני לא זוכרת איזשהי קבוצה משוק קטן שהצליחה למשוך כוכבים מהדרג הראשון לחתום אצלה, יש מצב שאני טועה והיו מקרים כאלה אבל כנראה לא הרבה. מה שבאמת מעניין זה לראות האם לברון במהלך שלו עשה צעד כדי לשנות את זה.

למעלה