ניומד תדווח היום Q2

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

dw

Well-known member
מנהל
פורסם הדוח.
ניו-מד אנרג יהש- דוח רבעון 2/חצי שנתי לשנת 2025 | מאיה - אתר הבורסה

כצפוי, Q2 היה בפירוש חלש, בגלל ההשבתה במלחמה. הרווח הנקי ירד מ 116M$ ל 81M$
ועדיין, ירידה חד פעמית של 35M$ איננה מצדיקה ירידה של 15% במניה (מ 17XX ל 14XX), כך שלדעתי Q2 החלש היה צפוי ומגולם במחיר.

שיחת ועידה בעיברית ב 13:00 ובאנגלית ב 14:00
ניו-מד אנרג יהש- תקיים שיחות משקיעים היום ב-7.8.25 בשעה 13:00 בעברית שעון ישראל בשעה 14:00 באנגלית שעון ישראל בק"ע עסקה להגדלת כמויות יצוא הגז הטבעי למצרים וסקירת הדוחות הכספיים לרבעון 2, 2025 | מאיה - אתר הבורסה

נערך לאחרונה ב:

Reem88

Well-known member
יכוח בין חברת חשמל לשחקניות תמר ובתגובה ח"ח שוקלת להגדיל רכישות מלוייתן.
לא בטוח שזה טוב ללוותן, במקום לייצא במחיר השוק (מחיר גבוה) הגז ילך לחברת החשמל במחיר זול מאד :-(

dw

Well-known member
מנהל
לא בטוח שזה טוב ללוותן, במקום לייצא במחיר השוק (מחיר גבוה) הגז ילך לחברת החשמל במחיר זול מאד :-(
נכון. אני מנחש שההדלפה מגיעה מכיוון חברת חשמל, שמתמקחת על המחיר בחוזה המחודש מול מחזיקי תמר.
"תחזיקו אותי או שאני הולך" :LOL: הכי לגיטימי מצידם.
ועדיין, מבחינת מחזיקי לוייתן, אם מדובר במולקולות תוספתיות, שלא יבואו על חשבון המולקולות שכבר משווקות למצרים? זה לא כזה נורא אם ישווקו חלק גם בשוק המקומי, גם אם זה אכן זול יותר. אז האפסייד בעוד כמה שנים יהיה קצת נמוך יותר. ניחא.
ברוך השם חשבון העו"ש שלי לא מתלונן. אפשר לכוון שעון לפי הדיבידנד הרבעוני |מצדיע|

dw

Well-known member
מנהל
יוסי אבו הציג אתמול בכנס ביזפורטל לתשתיות. הייתי שם.
יוסי אבו: "השוק מפספס את ניו מד" - מאיפה יגיע האפסייד בהמשך?

הכותרת טיפה מטעה. יוסי לא אמר שהשוק מפספס את ניו מד (שכן הנייר בשיא של כמה שנים טובות, ממש ממש לא רק כאן בפורום הוא פופולרי :D ) אלא שמפספס את הפעילות הבולגרית שלה.
זה אכן יכול להיות כי רובנו, מודה שגם אני, מכירים, ומתמחרים, את הפעילות הצומחת פה בישראל, והגיוני שחשדנים יותר לגבי הפעילות בבולגריה.

למעלה