ניוז

ניוז

מנהיג החמאס חוסל מירי טילים ממסוק של צה``ל לעבר רכב בו נסע ברצועת עזה..... זה לא קשור לפורום, אבל בכל זאת.....

sapir aloud555

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ההחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח החחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיו.. מסיבה!!!! חחחחחח דווקא פה את הניוז הללו?! טוב עדיף מאשר כלום. חחחחחחחחח שיו איזה חדשות מצחיקות ומשמחות...

EdenLovesMartin

New member
כן, ועכשיו זה ממש מסוכן

לצאת ביום העצמאות בגלל זה. אחות היום הגיעה הבייתה מהבסיס והיא אמרה שכנראה הם מתכננים להתנקם בנו גם כי הרגנו את יאסין וגם בגלל ההוא שהרגנו עכשיו *אין לי מושג מה השם שלו...* אז אם תכננתם לצאת ביו העצמאות, בבקשה תשמרו על עצמכם!

H E L L O111

New member
תודה על הניוז..

למרות שראיתי אותם קודם לכן בדף הבית של MSN לפני כמה ימים.. חחח.. כמו שספיר אמרה, ממש לא קשור לפורום אבל נו מילא! יפה
ואני חיייב לשאול אותך שוב, מי זה הבדימגפילד המסתורי?

הבדינגפילד הזה..... הוא.....

כלל לא מיסתורי!!!! דניאל שלי..........אין עלייו!!!!!! אוהבת אותו!!! מה ברצונך לדעת עלייו שגיא? תאמר לי...

H E L L O111

New member
מה אני רוצה לדעת?

טוב מי הוא? חבר שלך? כי אם כבר את אמרת שלא....
אז בטח מישהו שאת מעריצה או ידיד שלך.. אז מי זה?

הוא ה...

LOVER שלי... ממוווווווואאאאאאאהההההההההה. מתה עליייייו, אממ...אני מעריצה אותו, את השירים שלו, ו.....כל מה שקשור אלייו אני מעריצה טהורה (זה ציטוט מספיר...) , אני לא רק אוהבת את היופי שלו, שהוא מדהים, אלא ת'שירים, המשמעויות שלהם.... אממ שוב..הכל! הוא בן 24...... חי בניו זילנד.... עוד משהו?

רוצה שאשלח לך משהו?

שירים? תמונות? SOMETHING?! כבר אין לו ת'קליפים האלה מה שיש לי בקאזה קאזה זה כ"כ ז@!

H E L L O111

New member
שלחי לי

קישור לתמונה [אם את רוצה] ותני לי קישור לאתר שלו או שתתני לי שירים יפים שלו ואני אוריד

למעלה