ניוון שרירים שלב 2

ניוון שרירים שלב 2

לקרוב משפחה שלי, פעוט בן שנה ו-3 יש ניוון שרירים. זה אומר שמבחינה קונבנציונאלית נגזר דינו- כיסא גלגלים ומוות איטי עד בממוצע גיל 30. מאמינה גדולה בניסים!!! מישהו יכול להציע לי נס?

hal767

New member
תמיד כדאי לנסות

תמיד כדאי לתת לגוף צ'אנס להיות הרופא של עצמו. תזונה טבעונית אורגנית משולבת בדברים נוספים לפי הצורך, אפשר שתועיל.

ניוון שרירים שלב 2

שבת שלום יעל, רפואה שלמה לתינוק. אני יודע שאת לא מאמינה בהומאופתיה, אך ראיתי כל כך הרבה מקרים שהרפואה "גזרה" את דינו של האדם במחלות כרוניות קשות וללא מרפא. ולאחר הומאופתיה קלאסית, טובה, נכונה וממושכת, הריפוי היה מושלם ומלא. אנשים עם MS קשה שנתנו להם שנה לחיות, אנשים עם .... לא אכנס כרגע לפרוט, העניין הוא לעשות טיפול נכון וטוב ולאורך שנים. לכל אחד יש את הבחירה שלו, ובמקרה הזה להורים. לעולם אסור להתייאש. שבת שלום שלומי.

0 אור 0

New member
אני לא יודעת להציע ניסים

אבל ידוע שהמון אהבה ואמונה יכולה לפעמים להביא ניסים - לתת לו המון מגע ותנועה מודרכת והמון אהבה ולנטוע בו אמונה ורצון לחיות וסיבות לחיות - ולקוות

../images/Emo45.gifכל כך מסכימה איתך!!

אני פשוט מחפשת תמיכה נוספת כדי להציע להם. תודה רבה! יעל

אילהT

New member
שלום יעל,

הנסיון האישי שלי מלמד ש- חיים בכסא גלגלים יכולים להיות טובים ויפים ומלאים סיפוק. הנסיון המקצועי שלי בנושא עבודה עם אנשים שלוקים בניוון שרירים מלמד שיש בשיטת פלדנקרייז יכולת להקל על התחושות ביום-יום, מצב שבו ארגון השלד קל יותר ובהחלט ליצור טווחי נינוחות בין ההתקפים. בקשר לשאלה שהצבת על הפעוט - אני ממליצה שהילד והמטפלים בו יקבלו שיעורי מגע אישיים בשיטת פלדנקרייז (שיטת שלהב). דרך השיעורים המפשחה (המטפלים) ילמדו איך לעזור לפעוט ליצור תחושה ותנועה במערכת השלד/ מפרקים/ ודרך אילו - עבודה עם המערכת הקוגניטיבית. למידע נוסף - מסר, מייל או טלפון. אילה

yoramg007

New member
ניוון שרירים תשובה ליעל

הסיבה לניוון שרירים (ולכל מחלה כרונית אחרת) היא חוסר תפקוד של המערכת החיסונית וניראה לי שהמערכת החיסונית של הפעוט חלשה מהסיבה הקשורה ל"משלימה האנרגטית" שלו, (בכל מקרה לא "בחיזוקית של ...) קראי את הקובץ המצורף. מניסיוני כמרפא בשיטת הביו-אורגונומי טיפלתי בילד בן 5 עם ניוון שרירים שגם לו הרופאים אמרו שבגיל 12 יהיה בכיסא גלגלים. היום הילד בן 9 ולשמחתי כל הסימפטומים של הטרשת הנפוצה, נעלמו. לא מדובר כאן בניסים אלא בגישה מדעית טהורה, אמנם ללא תרופות וללא מגע, אבל בהחלט מדעית, (אפשר לשוחח עם הורי הילד שהיום בריא) לצערי עדיין מעטים מידי האנשים המכירים את יכולות הריפוי ב"ביו-אורגונומי", אך ביום שנכיר בהן, מרבית המחלות הכרוניות יעלמו... תודה יורם גני

תיקון טעות..

יורם היקר. ניוון שרירים וטרשת נפוצה הם שני דברים שונים לחלוטין (אף על פי ששניהם עוסקים בניוון השרירים), כך שאין ממש מקור להשוואה. בטרשת נפוצה הסימפטומים אכן יכולים לא לבוא לידי ביטוי במשך שנים רבות, ואפשר אף למות בשיבה טובה. בניוון שרירים, כפי שהמדע יודע היום (אני מתעלמת לרגע מההיבט של רפואה משלימה), ההתקדמות היא אחת ועקבית. אני בשמחה אבדוק האם לילד יש או אין משלים (כרגע, הוא לא ממש מוכן שאני אבדוק, אז אני אחכה לשלב מאוחר יותר). אולי עבודה בביו' אכן תעזור. אני אבדוק עם עצמי ואם כן, אז תודה לך, מצאתי את הדרך שלי לעזור. המון תודה. יעל

שלום יעל

יעל היקרה נכון שמבחינה קונבנציונאלית גורלו נחרץ. עדיין כהילרית אני מאמינה שאפשר ע"י ריפוי להביא לנס אם זוהי בחירת המטופל. דוקא טיפולי ההילינגהם דרך מדהימה להביא לריפוי מלא. עדיין עלינו לזכור שלנשמה יש בחירה חופשית ואם בחרה המשך חיים כחולה במחלה זו עלינו לכבד את בחירתה ולהמשיך להקל עליו הן ברמה הפיזית והן ברמה הרגשית והמנטאלית. ריפוי אינו תמיד דוקא הריפוי שלו אנו מצפים - ריפוי והבראה זוהי קונוטציה שלנו כבני אדם. הלית וייל הילינג, דמיון מודרך, IPEC http://www.2all.co.il/web/Sites/halitheal/

אני דווקא מאמין בך../images/Emo50.gif

וביכולת שלך לעזור לו. עם הרבה סבלנות והתמדה, אני מאמין שתצליחי לשפר את מצבו . אני מציע לך לחפש את הנס אצלך ובהזדמנות שקיבלת לעזור. מעבר לכך כמובן להסתייע בפיזיותרפיה, תרגילי תנועה, תזונה מתאימה וכל מה שיכול לעזור. מנסיון, השילוב של הדברים בסופו של דבר מביא תוצאות. יוסי.

maxpush99

New member
ניוון שרירים

יש לבדוק האם הבעיה היא בעצבים מחוט השידרה או בבעיה של השריר עצמו (מצריך ביופסיה ) לטיפול : קו-אנזים Q-10 300-600 מ"ג תוך ורידי פעמיים שלוש בשבוע (מצריך רופא חומצה-אלפה ליפואיק - 500 מ"ג ליום דרך הפה קראטין - 500 מ"ג פעמיים ביום אנטיאוקסידנטים מסוג ויטמין C A E פיזיטרפיה/שיאצו/ ביואנרגיה/ אוריטמיה לבריאות

0 אור 0

New member
לא ממש רפואה משלימה וגם די בעיתי

אני תמהה איך אתה רושם מתכונים מפורטים כולל מינון למישהו שלא פגשת, בדקת ואבחנת, אני תמהה מדוע אתה חושב שאוסף של תוספים נכלל בהגדרה של רפאה משלימה, אני תמהה מה נותן לך את הבטחון להציע חד משמעית תרופה וריפוי למחלה שככל הידוע עד כה אינה ניתנת לריפוי בפתרונות קונבנציונליים כמו תוספים ותרופות

maxpush99

New member
ניוון שרירים

אני מציעה שתברר בספרות את מנגנון הפגיעה בניוון שרירים אחר כך תבדוק בספרות המקצועית (מאמרים מחקרים ) את הקשר לתוספים שרשמתי תוספים אלו הכרחים במקביל לטיפולים מגוונים ברפואה משלימה שצייתי העובדה שהנושא לא מוכר לך - לא אומר שאינו נכון כל מה שאני מציין כאן הוא על סמך נסיון והגיון בריא - ובודאי שאינו מזיק לבריאות

למעלה