ניווט

ניקי 540

New member
ניווט

מישהו מכיר תוכנת ניווט טובה כמו הדסטינייטור (כלומר ניווט כבישים) לLaptop?

eranglr

New member
יש תוכנה כזאת (חלקית)

של חברת רב-בריח, היא עולה המון, ואני לא בטוח לגמרי אם היא תומכת בניווט "מדלת לדלת" כמו הדסטינייטור. האמת, שאין ממש סיבה שתהיה תוכנה כזאת (כשאני חושב על זה) - למה שמישהו ירצה תוכנת ניווט על הלפטופ שלו... (אני מדבר כמובן על תוכנת ניווט כבישים + GPS).

AYELET1

New member
יש מחשבים שמתקינים במכוניות

עם מסך של כ-10 אינטש תוכנה כזו יכולה ליהיות יעילה מאד למחשב מהססוג הזה...

צביקה78

New member
לא מסכים בכלל ../images/Emo4.gif

אין דבר יותר כיף מלצאת לטיול בג'יפ, עם GPS מחובר למחשב נישא ובו מותקנות תכנות דסטינטור ונוויגיטור. שעיקר הניווט מתבצע מול תכנת נוויגיטור על מסך "15. אכן אם מישהו רוצה סייען להכוונה ת"כ נהיגה ברכב שירכוש PDA + GPS + דסטינטור.

eranglr

New member
תראה לי בבקשה תוכנת דסטיניטור

למחשב PC רגיל ואז נדבר. אני ציינתי את תוכנת הנוויגיד, שהיא בערך היחידה שמתאימה למחשבי PC לניווט (וגם זה לניווט שטח בלבד).

צביקה78

New member
צודק, בתור עוד מימיי טורבוCD, אני מ

מתכוון תמיד לנוויגיטור. צר לי על הבלבול, הייתי תחת השפעת רעב

צביקה, תגיד עברת אוברול כללי? שיניי

שיניים, עיניים, רגליים - מה זה טיפול 100,000?!?!

צביקה78

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כשכל הזמן משחקים ב-PDA מזניח

ים דברים אחרים.

amasaf

New member
כוחות הבטחון. בניידות המשטרה

מותקן ציוד ותוכנה לניווט ושאר שימושים אחרים.

eranglr

New member
שאני אבין

אתה יכול לנווט מבית לבית בעזרת התוכנה הזאת ? ז"א - היא מזהה איפה אתה נמצא, אתה מקיש לה כתובת והיא מנחה אותה ? מאוד מעניין, בעיקר שאני "פריק" מחשבי רכב.. חשבתי כבר ממזמן על זה, לקחת מחשב ישן, לתקוע אותו בבגאז', לחבר מסך קטן על הדשבורד + מקלדת ועכבר זעירים + לרכוש מקלט GPS עכברי למחשב (גרושים) ולהנות מניווט ברמה אחרת - כמובן שזאת עבודת פרך (למרות שיש לי ממיר מתח למחשב.. מה שמאוד מקל על העבודה).

raananta

New member
ואני שואל...

מה לגבי הכונן הקשיח, האם הוא לא רגיש מדי לזעזועי הרכב?

AYELET1

New member
תלוי באיזה מכשיר...

מחשב נייד אמור ליהיות כשיר לטלטלות (במידה מוגבלת כנראה) מחשב המיועד להתקנה במכונית (כדוגמת זה שאני דיברתי עליו) , אמור ליהיות מותאם עוד יותר לנסיעה וכל הנלווה לה יש להניח שמחשבים אלו ניבדלים מה-PC הרגיל בבית בכמה תכונות נוספות, מלבד הגודל.

amasaf

New member
אני אסביר:

התוכנה הזו היא ישנה, ואני לא חושב שאפשר לקנות אותה. הנתונים מעט מיושנים. היא מראה לך את מיקומך כאשר אתה מחבר GPS אבל: אפשר ליצור מסלול מרחוב לרחוב, אבל אין קישוריות לGPS ז"א יצירת המסלול עובדת offline ואין הנחיה בזמן אמת לפנות ימינה שמאלה וכד' אפשר לפתוח חלון נוסף ז"א אחד של המסלול שיצרת ואחד של מיקומך. בקיצור: התוכנה מראה לך את מיקומך. התוכנה מייצרת לך מסלול. אין הנחיה. הדיוק סביר. תצטרך להביט (או מי שיושב לידך) במפה בזמן הנסיעה. אין עדכון של בסיסי הנתונים (התכנה ישנה). אני לא משתמש בתוכנה, יצא לי רק פעם אחת לבדוק אותה... אני משתמש בה offline בבית למצוא רחובות במקום להכנס לאתרי אינטרנט, רק כאשר אני לא מוצא משהו בתוכנה אני בודק באתר "מפה" לדוגמה.

gutegute80

New member
מה זו התוכנה הזאת?

אני שמעתי שיש תוכנה של רב בריח שבה יש מפות וקטוריות של שטח... מישהו שמע על זה משהו?

shklar1

New member
קיימת תוכנת Compumap

של אקשטיין מערכות... יש לי מישהו במשפחה שמשתמש כמפה בלבד מה-PC ולא לצרכי GPS והיא עושה רושם מצויין. המפות מאוד ברורות ומפורטות להפליא, והתמצאות בתוכנה די קלה. קיימת אפשרות בתוכנה להשתמש ב-GPS אבל אני לא מכיר מישהו שביצע את זה עד היום...

amasaf

New member
מפאת הפרטיות לא אצרף תמונה,

אבל זה עובד, חיברתי BT GPS למחשב, הגדרתי אותו Serial Port והפלא ופלא זה עובד!

למעלה