ניווט משואה

eytan amiaz

New member
ניווט משואה

למעלה משישים נווטי אופניים שברו שרב ביער משואה. את הבוץ מיער חרובית החליף הקוץ ולראיה מספרם הרב של הפוסלים בשל פנצ'רים כפולים, משולשים ומה לא. המסלולים המורכבים והמענינים, הפנצ'רים והחום, באים לידי ביטוי בתוצאות שיפורסמו מאוחר יותר, או מחר. ובינתיים, להלן תוצאות המנצחים: קצר ותיקים: אסף חפץ 1:46:04 קצר נשים: נאוה ליברמן 2:27:33 קצר נוער: יואב מה טוב 2:08:06 בינוני ספורט: עידו גרין 1:38:54 בינוני ותיקים: עמית וינר 1:47:20 בינוני נשים: תמר מייר גור 2:33:25 ארוך: עופר עובדת 2:02:22 תמונת השנה שלי, שלצערי לא הונצחה כי המצלמה של אבנר התקלקלה, היתה הגעתו לסיום של הנווט הצעיר בועז שפירא. פנצ'ר בשני הגלגלים ופנימית מפונצ'רת תלויה על צווארו. בועז, הפסדת את האליפות אבל קנית לך אוהדים רבים. ישר כח ! איתן

מח' אבדות/ מציאות ניווט משואה

מציאות מתחרות משואה : משאבה . מד מהירות. המאבדים מוזמנים להתקשר אלי 048229719 (אפשר להשאיר הודעה) תודה למוצאים הישרים שהעבירו את הפריטים אלי ( משאבה נוספת מצאה את בעליה שנישק אותה בשמחה כשנפגשו שוב
)

משאבה????????

במקרה של חברת TOPEAK ??? נאבדה קצת אחרי נקודה 6 (מסלול קצר[יכול להיות שקודם אבל רק אז שמתי לב]) אז היא כנראה שלי.........

כן,

הפעם יש לך יותר מזל מאשר עם הסלולרי בחרובית. נפגש ברשפון? נ.ב. גם בעל הספידומטר נמצא.

תודה רבה

אני ממש מודה למי שמצא לי את המשאבה, חסכת לי 90 שקל
, וגם לך תמר, על זה ששמרת לי עליה. אז כן, אני אשמח אם תביאי לי אותה ברשפון.

לא יכולתי להגיע לרשפון

היום הייתי ממש שמח שהוצאתי את הקוץ ה348 (שמח בגימטריה
), אז לא כלכך יכולתי לנסוע על האופניים. בכל מקרה האופניים שלי מוכנות ללג בעומר, רק צריך לנפח את הגלגלים.............. בכל מקרה אם תוכלי להגיע ליער הנשיא, אני אשמח לאסוף את המשאבה

ilanagu

New member
אבידות ומציאות

גם אני מצאתי בין פנצ'ר לפנצ'ר סט מפתחות אלן (נדמה לי שבאזור תחנה 6 - במסלול הבינוני. טל' -089264755

למעלה