ניווט ימי

יש בעיות אמינות בתקשורת בלוטוש...

לשים המחשב הקוקפיט,? עדיף בפנים בכל מקרה. האם הוא נגד מיים? כי הקליטה בחוץ טובה יותר. אפשר למצא מפרט? כי לא מצאתי.

pre sario

New member
השתמשתי ב GPS דומה

ומחשב נייד ככלי ניווט עקרי, ה GPS בתוך הסירה, המחשב איפה שצריך ולא היו כל בעיות קליטה או טעינה. כיום, זו מערכת גיבוי לצ'ארטפלוטר. לגבי מים... בקוקפיט שלי בדרך כלל יבש לגמרי, ברור שלא תמיד. נראה לי שאייפד עם מארז מוגן מים הוא פתרון נייד טוב לניווט דני

ב- VOR ראיתי שמשתמשים במשהוא דומה...

לאייפד, על הסיפון, במארז אטום. אבל שם יש הרבה כסף. אנחנו מחפשים לפשט ולהוזיל. . ד:א, ביכטה ממתכת, תהיה חייב להוציא ה-GPS בחוץ.

ramoffer

New member
הלפטופ בסלון מחובר למסך 29

מקם מסך דק 29 אינץ בסלון במקום הנראה מהקוקפיט,מנסיון של חברים עובד מצוין,יום ולילה,ואת הלפטופ שימצא לידו ,חבר אליו, בנוסף רצוי גיבוי נוסף בלפטופ\אייפד(על כל צרה)

gb228

Active member
אם אתה לא מתעקש על אנדרואיד

אז הדגם של IPAD שכולל את ה GPS תוכנה - NAVIONICS, מכסה את הים התיכון במחיר סביר מארז אטום למים - ניתן להשתמש בקוקפיט ובשעת הצורך לטעון בתוך הסירה מחוץ למארז.

cobi1

New member
NAVIONICS

IMPORTANT: Navionics has certified the following Android devices with an OS of 1.6 or > and Honeycomb (3.0): Acer Liquid, HTC Desire (Desire HD), HTC Dream, HTC Droid Eris, HTC Evo 4G, HTC Incredible, HTC Legend, HTC Tattoo, HTC touch 3g, HTC Wildfire, Lg Ally, Lg Optimus One, Motorola Defy, Motorola Droid, Motorola Droid II, Motorola Droid X, Motorola Xoom, Nexus One, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Tablet, Samsung i5500 Corby, Samsung Vibrant, Xperia x10. סוכנים בישראל אלחוט-ים

amikeren

New member
תוכנה לניווט בים

שלום בעניין התוכנה אשמח לעזור עמי 052-2512556

gb228

Active member
אני מבין שאתה הוא מפתח התוכנה

לא נראה לי שהיא מספקת פתרון אמיתי למי שזקוק לתוכנת נווט ימית באזור הים התיכון? הכוונה בעיקר למפה עצמה. אם אני מבין נכון הברירה היחידה היא סריקה של מפות נייר ושימוש בתוכנת MAPTILER (משהו בדומה למפות עבור תוכנת SEACLEAR).

amikeren

New member
לא מדויק

קיימת תוכנה שנקראת CM93 זו תוכנה וקטורית אין צורך לסרוק כלום התוכנה מכסה את כל כדור הארץ ועובדת נפלא על OPENCPN לפרטים נוספים צור איתי קשר עמי 052-2512556

gb228

Active member
אני פניתי למפתח התוכנה הספציפית הזו

לפי מה שראיתי היא לא יודעת לקרוא פורמט CM93 אני משתמש כבר זמן רב ב OPENCPN על ה PC עם מפות CM93, אלא ששרשור זה מתייחס לתוכנות שרצות על אנדרואיד.

meir sh

New member
OffNav

אכן אני המפתח. אני לא מכיר מקור למפות חופשיות באיזור הים התיכון ואכן הברירה היחידה היא לסרוק מפות נייר. בארה"ב המפות פתוחות לציבור באמצעות NOAA

EZ Tech

New member
כל הכבוד ליוזמה. יש לקוות שאתה ער לכך שעבור

50 ש"ח אפשר לקבל במרקט - תוכנת ניווט (די עלובה - חובה לציין) ומפות מפורטות של כל הים התיכון. זה ממש לא תוכנת ניווט אבל כרפרנס היא לא רעה. מפה נעה היא גם לא תוכנת ניווט. ולא כ"כ מובן למה באלוף שדה הנתיב לא מיושר כלפי מעלה? למה צריך שם COG? ולמה מרחק למטרה כ"כ חשוב עד דיוק של מילימטרים בעוד ש GPS לא מדייק אלא ברמה של מטרים ספורים במקרה הטוב.

meir sh

New member
תודה על התגובה

אודה לך אם תפרט כיצד ניתן לקבל מפות מפורטות של הים התיכון עבור 50 ש"ח. להערותיך, OffNav היא כלי עזר בלבד ולא מתיימרת להחליף plotters מקצועיים. היא משמשת אותי בהפלגות כדי לקבל נתונים שונים באופן זמין ומיידי וגם ביבשה כאשר אני בחו"ל. אני מקבל את ההערות האחרות. אני מניח שניתן להכניס עוד שיפורים לא מעטים ואשמח להערות נוספות

gb228

Active member
הוזכר כבר למעלה - NAVIONICS

נמכרת על פי איזורים - יש אחת של MEDITERRANEAN. נותנת מפה מפורטת. אכן מבחינת התכנה עצמה - די מוגבלת. עולה 50 ש"ח במרקט

למעלה