ניווט חופי

ofer b

New member
ניווט חופי

היי אני מבקר בפורום בקביעות ופעם אפילו כתבתי כאן משהו (בשאלה של בתיה "איך כל אחד הגיע לאהבה לים" או משהו כזה) אבל זה לא נחשב. ובאמת יש לכם אחלה פורום. בין היתר גם כתבתי שאני עובר קורס משיט 30. אז החלטתי לעדכן אתכם קצת וגם לשאול שאלה: שבוע שעבר נבחנתי בניווט חופי. הכל הלך לי ממש חלק, פשוט מפחיד. ממש לא היה מקום לטעויות (או ככה חשבתי בכל אופן). היום התקשרו אלי מבית הספר ואמרו לי שלא עברתי את המבחן. אני לא מבין איך לא עברתי... והציון מעבר הוא 70! לא זכור לי שנתקעתי באיזה שאלה או שהיו לי איזה שהן בעיות. כמו שכתבתי, הכל הלך לי חלק. אמרו לי גם שיש לי אפשרות לערער. שזה עולה עוד 70 ש"ח. והשאלה שלי היא האם בכלל כדאי לי לערער? זה יתן לי משהו חוץ מלהיות בטוח שלא הכשילו אותי בטעות (והיו מקרים מעולם?) ? ולמה בכלל כל העסק הזה הוא כל כך יקר? 240 ש"ח לבחינה ו70 ש"ח לערעור? לאן הולך כל הכסף הזה? אולי אני סתם עצבני בגלל שנכשלתי... בכל אופן אשמח לתשובה עופר (ושוב - כל הכבוד על הפורום הזה)

lizard

New member
שמע,הסוד בניווט החופי הוא פשוט

לרשום את כל הדרך. הכוונה בחישובי EAST WEST וכדומה. רק במבחן הרביעי שלי קלטתי שיש לי שגיאה סופר בסיסית. אז אחרי שחבטתי בשולחן עם הראש עברתי את המבחן (אני ממש מקווה על 100) אנשים נופלים על חישובי C.E וכדומה. אגב,אתה יכול לבקש ערעור ואז נותנים לך גם את הסיבה למה נכשלת. מיכה

עקרבנון

New member
אם אתה בטוח שהכל נכון..

תגיש ערעור, ולא שאני חושב שהכשילו אותך בטעות, אלא שיש לך איזו שהיא שגיאה שאתה לא מודע לה, ותמורת 70 הש"ח גם יראו לך מה בדיוק השגיאה. בערעור יושב אתך הבוחן ועובר שאלה שאלה על השאלות השגויות ומסביר ולכן גם התשלום.

onidin

New member
לך על העירעור ..

כמו שנאמר כאן ישב איתך בוחן על כל פרט וזה שיעור מעולה בשבילך ללמוד ממנו לא רק איפה טעית אלא חשוב יותר מה הם מחפשים שיופיע או לא במבחן,ואיך וכל הלמה וכו´. בהצלחה

HippoCampus

New member
לא יודע לגבי הערעור אבל-

כשאני למדתי למבחן דרך " דרך הים" היו לנו כ5-6 מבחני דוגמא והמבחן שלי היה ממש אחד מהם. אז כדאי לפתור כל מבחן אפשרי לבדוק אותו בבי"ס ולשנן. כמו שאמר מישהו שלמד איתי באוניברסיטה: "מה שלא מבינים זוכרים בע"פ" בהצלחה בכל מקרה.

למעלה