ניווט הברזל

ניווט הברזל

אני אשמח אם תסבירו לי איך זה בדיוק עובד. לפי מה שהבנתי זה מירוץ משולב של אופניים רגלי, אבל מה המרחקים בדיוק, כמה רצים כל פעם ומה הסדר שעושים את זה?

איך זה עובד, פשוט מאוד,

בחורשים, שם היה ניווט רכוב ואז רגלי, כל המסלול היה על מפה אחת, סיום הניווט הרכוב היה בנק' הזינוק, שבה יכולת להשאיר ציוד ואת האופניים לאחר הניווט הרכוב ולצאת לניווט הרגלי. בניווט הברזל, לפי המודעה, תהינה שלוש מפות שונות, ז"א תנווט רגלית (כ-6 ק"מ) תחליף מפה ותצא לניווט רכוב של כ 12 ק"מ, ושוב תחליף מפה ותצא לעונג שבת אחרון של עוד כ-6 ק"מ בניווט רגלי.

tamir217

New member
שכחת לציין

את עניין הזינוק ה"המוני" במרכאות כי המון כנראה לא יהיה שם

IlanShacham

New member
לכבוד מה המרירות?

בכל מקרה לאור זה שכתוב שרמת הניווט הנדרשת היא מינימלית, והעיקר הוא הכושר הגופני, אני לא בטוח שהניווט הזה מיועד לנו

אילן, אני לא רואה שום פסול בניווט

ששם דגש יותר על הכושר הגופני ופחות על הניווט מדי פעם. יכול להיות שתמיר כיוון לכך שביום שישי יבואו פחות אנשים, או לכך שהיחודיות של הניווט קצת נפגמת בזינוק המוני, אני יכול להבין אותו, אבל אנחנו בכל מקרה מקווים מאוד מאוד שנוכל להגיע.

ובכלל, איו על מה להתלונן,

שלוש תחרויות ניווט רכוב מקומיות תוך שלושה שבועות, כל הכבוד.

tamir217

New member
כוונתי הייתה

שלצערי לא יבואו להתחרות בנווט זה הרבה אנשים ובגלל זה המרכאות על ההמוני. זו הסיבה היחידה ל"מרמור". אישית אני מאוד אוהב ניווטים יוצאי דופן כאלו ומבטיח להיות על קו הזינוקת מקווה שעם עוד מס. לא מבוטל של משתתפים.

IlanShacham

New member
למה אתה חושב שלא יבואו הרבה?

אגב, הניסוח שלי היה קלוקל במקצת - כוונתי היתה שהניווט כנראה כוון למשוך טריאתלטים לנסות את התחום, והוא קצת פחות מתאים לפדלאות כמוני שהיתרון היחיד שלהם על פני מישהו יכול להיות ביכולת הניווט.

tamir217

New member
בדיוק מהסיבה הזו

אילן ראה מה כתבת בהודעתך האחרונה (והוא קצת פחות מתאים לפדלאות כמוני שהיתרון היחיד שלהם על פני מישהו יכול להיות ביכולת הניווט.).זו הסיבה (ואני מקווה להתבדות) לכך שלא יבואו הרבה אנשים בגלל הפחד מהתנסויות ודברים חדשים שעומדים כביכול מעבר ליכולתם. אינני חושב שהניווט לא מתאים לך אני חושב שאתה צריך לבוא ולהתנסות באתגר מסוג שונה שמציבים המארגנים בפנינו ואם נרענן את השורות במס. נווטים/טריאתלטים חדשים מה טוב. ד"א זו גם הסיבה שמעט אנשים רצים ורוכבים בקטגוריות העלית.

ido mazor

New member
"ניווט הברזל" מתקיים ביום שישי הבא?

21 לינואר, יום שישי, זה התאריך?

כן, זה בדיוק התאריך, יש

פרטים מלאים באתר איגוד הניווט. אני מבין שאתה מגיע (הפעם אין תרוץ, או שאתה מהר מזמין כרטיס טיסה לאנשהו
).

עד כמה שהבנתי, לא, אבל

כדאי לך לשאול בפורום איגוד הניווט, שם יותר סביר שמתכנני המסלול יראו את ההודעה.

למעלה