ניווט בריצה

ניווט בריצה

ביום ו' האחרון רצתי ביער חורשים לפי מסלול שהורדתי מאתר runx , ריצה בסינגלים ביער, מצאתי את עצמי עסוק בעיקר בניווט ולא בריצה, עוצר כל כמה מטרים ומביט בשעון איפה אני ביחס מסלול.
האם יש אפליקציה מומלצת שניתן לטעון אליה קובץ מסלול ולרוץ לפי הנחיות קוליות, מהי הדרך המומלצת לסוג כזה של ריצה , יש לי בשעון ריצה -גרמין 305 אפשרות לתצוגה של מפה וקטורית של המסלול והמיקום שלי.
אשמח לעצה מבעלי הניסיון.
 

wileecoyote

New member
מצטרף לשאלה

מחפש APP לאנדרואיד שאפשר להעלות אליה מסלול GPX מהאתר של שוונג והוא יכוון אותך בהוראות קוליות
 

ytoledano

New member
אני השתמשתי ב http://www.gpsies.com

http://www.gpsies.com
&nbsp
יש שם מפות, אפשר לסמן מסלול עליהן מסלול וקטורי ואז להעלות אותו לשעון - גם לגארמין 305. ניסיתי את זה כמה פעמים וזה עבד לי אחרי כמה ניסיונות.
&nbsp
טיפ אחד שאני יכול לתת הוא: לא לסמן נקודות שעוקבות אחרי המסלול אלא לסמן נקודות רק בצמתים. הגארמין מתריע בנקודות כך שיודעים שמגיע צומת ואז אפשר להיסתכל בשעון ולהבין לאן לפנות. גם, יש מגבלה די רצינית על כמות הנקודות שאפשר לסמן במסלול הוקטורי שמעלים לשעון ובשיטה הזאת לא מגיעים למגבלה.
 
למעלה