ניואנסים ב-Lenovo T61

yohayblo

New member
ניואנסים ב-Lenovo T61

שלום אני מחפש לקנות Lenovo T61, בודק המון מידע באינטרנט ועדיין יש כמה פרטים שלא הצלחתי לסגור. נראה לי שאאלץ להזמין דרך האינטרנט בארה"ב, שם המחירים שפויים. מבחינת המעבד - באתר של לנובו אני רואה שכל סוגי המעבדים הם T8100 ומעלה - ז"א ללא זכר למעבדי T7500 שאני רואה גם באתרי מכירות בארץ וגם בחו"ל. אני מבין שאלו המעבדים החדשים, משמע אין צורך להתקרב לכל מה שהוא פחות מ-T8100 ? בוואללה שופס לדוגמא - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZUI279IV הם מוכרים כמה מחשבים כאלה אבל מסדרת T7500. מה ההבדלים בעצם ? בנוסף, אני מעוניין במסך 14.1 ושמתי לב להבדלה בין מסך Wide לבין שאינו Wide והבחנה נוספת ברזולוציות בין 1400X900 ורזולוציה אחרת, נמוכה יותר. מהם ההבדלים מבחינה איכותית, והאם בכלל לנובו עוד מייצרים מסכי 14 שאינם wide ? יש באיביי כמה חנויות שנראות בטוחות, ואשמח לעוד המלצות חו"ל ובארץ לגבי מקומות שידועים כטובים לקנות את המחשבים האלה. הייתי מנסה את מזלי גם בוואללה אם לא הייתה בי התחושה שהם "מנקים מדפים". בנוסף, מישהו יודע היכן ניתן לראות תצוגה ראויה של המחשבים האלה ? לא נתקלתי בחנות לא-חובבנית אחת. ואיפה שיש מבחר אין את סדרת T. אשמח לכל תשובה ומידע, המון תודה יוחאי.

yohayblo

New member
אולי בכל זאת?

הקפצה מישהו יכול לעזור ? תודה, יוחאי

יאיר B

New member
באתר לנובו מוכרים את מה שהם מיצרים באותו

זמן במפעל (כלומר את המתקדם ביותר) בעוד שבארץ מוכרים את מה שיש במלאי. יש הבדלים בין מעבדים מסדרת T8 ו-T7 (בעיקר בזיכרון הפנימי בצריכת החשמל שלהם, כמו גם בכוח שלהם). מסכים: 14.1" זה לא מסך רגיל? בעיקרון מסכים רחבים זולים יותר ליצור. שים לב לנושא הרזולוציה - פה לא תמיד כל המוסיף זה משובח (כי ברזולוציה גבוהה האותיות על המסך נהיות קטנות וקשה לקרא). בנושאי איביי אני לא מבין כלום. תצוגות ניתן לראות בחלק מסניפי אופיס דיפו ובאג (תצוגות נעולות) וכן בסניפי ביג-בוקס (תצוגה פתוחה). אני לא יודע אם יש שם דגמים של T61 ואיזה (אתה גם יכול להתקשר ללנובו ישראל ולשאול אותם אם יש להם חדר תצוגה לניידים שלהם).

למעלה