ניהול

Manoni22

New member
ניהול

הי, אני סטודנטית שנה שניה לתואר בניהול באוניברסיטת בן גוריון. רציתי לדעת איזה תואר שני אני אוכל ללמוד( פרט לתואר שני במנהל עסקים , שהוא חזרה על התואר הראשון שלי), חשבתי בכיוון משפטים, יעוץ אירגוני וכדומה, ובאילו אוניברסיטאות ניתן ללמוד בתחומים אלה?

מינהל עסקים

משפטים- לא ניתן ללמוד לתואר שני המכשיר לעריכת דין. ישנו אמנם מסלול לבוגרי כלכלה-ניהול אבל בא לתת רקע משפטי בידי מנהל מבלי להכשירו לעריכת דין. תואר שני במינהל עסקים אינו חזרה על תואר ראשון. בתואר השני את בוחרת תחום ומתמחה בו. אחד התחומים האפשריים יעוץ ארגוני: תשס"ה במינהל עסקים - התמחות התנהגות ארגונית ויחסי עבודה. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 02/5882882 הר הצופים 91905 אונ' עברית, בי"ס למינהל עסקים, י"ם מידע נוסף במוסד תשס"ה במינהל עסקים - מגמת התנהגות ארגונית. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 03/5318520 52900 אונ' בר אילן, פקולטה למדעי החברה, רמת גן מידע נוסף במוסד תשס"ה התנהגות ארגונית - התמחות בפקולטה לניהול. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, הפקולטה לניהול מידע נוסף במוסד תשס"ה יעוץ ופיתוח ארגוני. נלמד ברשל"צ. טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה לקראת תואר שני ביעוץ ופיתוח ארגוני. פעם בערב + יום שישי. בהליך לקראת תואר שני שנתיים לימודי ערב תואר ראשון 03/9634111 ת.ד.9153 שד' יצחק רבין 7 רשל"צ 75190 מכללה למינהל רשל"צ, ת"א, אקדמ

למעלה