אל תציקי לג'סיקה. זה משורשר במקום הנכון, וזה העיקר. ג'ס, כל הכבוד!
P Pyongwon New member 2/4/12 #26 תודות - כן. וסליחה על שרשור לא נכון. כפי שלעולם לא אדע לנהוג, לא אדע לשרשר.. סליחות מראש..
W WaveGal New member 1/4/12 #15 א. נכון. ראיתי את התעודה. ב. גם נכון. צריך להיות מקושרים. אבל אסור לספר למי צריך להיות מקושרים. ג. כל התשובות נכונות. ד. אף תשובה אינה נכונה.
א. נכון. ראיתי את התעודה. ב. גם נכון. צריך להיות מקושרים. אבל אסור לספר למי צריך להיות מקושרים. ג. כל התשובות נכונות. ד. אף תשובה אינה נכונה.
ר רן גוגיטסו New member 2/4/12 #17 חבל שאתה לא אוהב להתעסק ברכילות וכאלו דברים אחרת איך הייתי יודע שאני אחלה גבר ומסכן שמתלונן שקשה לו לאללה? מסתבר שגם לי לא מספרים שום דבר... מזל שיש פורום ואפשר להתעדכן בו על מה אני חושב ואיך אני מרגיש.
חבל שאתה לא אוהב להתעסק ברכילות וכאלו דברים אחרת איך הייתי יודע שאני אחלה גבר ומסכן שמתלונן שקשה לו לאללה? מסתבר שגם לי לא מספרים שום דבר... מזל שיש פורום ואפשר להתעדכן בו על מה אני חושב ואיך אני מרגיש.
M matroz New member 1/4/12 #11 כמה שטויות! נכנס מישהו, שואל שאלה רצינית וזה מה שאתה עונה לו? אני תהיתי על קנקנם (נ"ב: אל תסתכל בקנקן... קח אותו הביתה) - הם לא עברו אפילו את המבחן הזה
כמה שטויות! נכנס מישהו, שואל שאלה רצינית וזה מה שאתה עונה לו? אני תהיתי על קנקנם (נ"ב: אל תסתכל בקנקן... קח אותו הביתה) - הם לא עברו אפילו את המבחן הזה
מ מיתר נדיר New member 31/3/12 #7 מקומה של שאלה זו בפורום משוב של תפוז. בעיקרון, מנהלי פורום עוברים ראיון עם הנהלת תפוז לפני שהם מתמנים.
מקומה של שאלה זו בפורום משוב של תפוז. בעיקרון, מנהלי פורום עוברים ראיון עם הנהלת תפוז לפני שהם מתמנים.