ניהול רשתות

gandalf885

New member
ניהול רשתות

שלום. רציתי לשאול האם יש ביקוש לעבודה בתחום ניהול הרשתות והסיסטם. אני שוקל האם להתחיל קורס שכולל הסמכות של מייקרוסופט ושל סיסקו (MCITP,CCNA ) בנוסף, כולל גם קורס על לינוקס ו-SQL וגם אבטחת מידע של CHECKPOINT. האם משתלם לקחת את החבילה הזאת? והאם אפשר למצוא עבודה בתחום?

לידול

New member
היי

במאה אחוז יש עבודה בתחום ניהול רשתות. בכל חברת הייטק שעבדתי בה היה עובד אחד או יותר שהיה אחראי על סיסטם וניהול רשת. השאלה האמיתית היא האם לוקחים בוגרי קורסים לעבודה בתחום זה. תשאל בפורומי מחשבים, אבל ההימור שלי הוא שכן. רק שתדע שהמשכורות בתחום זה הם לא משכורות הייטק (כלומר לא גבוהות מאוד). לדעתי מרוויחים בהתחלה בערך 5-6 ובהמשך 10-12. גם נקודה זו תברר בעוד מקומות כי אני לא בטוחה במאה אחוז במספרים.

gandalf885

New member
למה שלא יקחו בוגרי קורסים?

אם לא לוקחים בוגרי קורסים אז לשם מה הם נועדו?

לידול

New member
היי

הקורסים נועדו כדי שמי שיעביר אותם ירוויח כסף. חלק קטן מהקורסים גם שימושיים ואפשר להתקבל איתם לעבודה וחלק לא. כדאי מאוד לברר עם אנשים מהתחום (לא יועצים של הקורסים) שעובדים בעבודות בתחום האם הקורס הזה נחשב ועוזר למצוא עבודה.

gandalf885

New member
זה לא ממש מעודד מה שאת אומרת

בכל זאת, מישהו שעשה קורס אני מניח שיתנו לו להגיע לראיון עבודה...

לידול

New member
היי

זה עניין של ביקוש והיצע בשוק. לא כל הקורסים עוזרים למצוא עבודה. ספציפית לגבי הקורסים שהזכרת - אני חושבת שהם טובים. אבל תברר אצל עוד אנשים, אל תסמוך רק עליי. כי זה המון כסף הקורסים האלה אז חבל אם סתם תבזבז כסף.

למעלה