ניהול פורום

ניהול פורום

אם בא לי לנהל פורום ב"תפוז", מה אני צריך לעשות? במה העבודה כרוכה? והאם מקבלים על זה כסף?

צהובון

שלום. הנה הקישור, למילוי טופס להצעות לפורום חדש. לא בטוח שאתה תנהל את הפורום. לא מקבלים על זה כסף על איזו עבודה אתה מדבר? ערב טוב רחל

lady_anne

New member
קצת להרחיב

ניהול הפורום כרוך בניווט של הדיונים, העלאת נושאים, סקרים, קישורים וכל דבר אחר שאתה רואה בדף פורום כשאתה נכנס ובמידת הצורך גם חסימת משתמשים שמתפרעים בפורום. כמו שאמרה רחל לא מקבלים כסף אבל יש כמה הטבות קטנות. אם אתה רוצה לעשות כסף - זה לא המקום, אבל מצד שני זה נורא כיף. בהצלחה.

הטבות קטנות????

יש משו שלא סיפרו לי??????????

נירש

New member
השמועה אומרת...

שמקבלים אינטרנט חינם. אבל קישקשתא היא ה-אדם לשאול בנושא.

קישקשתא

New member
למה? אם יש חינמים אני בטוח אדע?

אני לא בטוחה שזאת קונוטציה חיובית.. אבל כן, מקבלים חיבור, כלומר את הספק אינטרנט בחינם (וכן, אם יש ADSL אז גם). לא קו טלפון או תשלום לבזק..

actress

New member
סליחה על ההתערבות אבל לי אמרו

שכדי להיות מנהל פורום גם צריך להפגש עם נטע שהיא מנהלת הפורומים לא הבנתי למה צריך להפגש בכלל

ואני מנהלת פורום גאה ../images/Emo13.gif

לא במובן הזה. אני לא נפגשתי עם נטע, ונכנסתי לכל העניין הזה די מהר ת´אמת. צריך להפגש איתה כדי שהיא תבהיר לך כמה עניינים שהם לא לאימייל ולא לאיסיקיו. כדי שיכירו אותך יותר. סיבות כאלו.

nIcKiTa

New member
את זה אני יסביר

נגיד שהצאת פורום תחביבים ולנטע לא נראה שזה יתפוס.. אז היא קוראת לך אליה, מראיינת אותתך קצט נותנת לך כרטיס ביקור ואתה חוזר הביתה שמח ומאושר!!! אבל זה לא דבר חובה.. אני מנהלת פורום, ובגלל שלא היה לי איך להגיע רק דיברנו בטלפון וגם ענבלו´ש מנהלת פורום הארי פוטר, גרה בצפון לא נפגשה איתה ויש עוד הרבה כאלה

למעלה