ניהול כושל?

בוביט

New member
ניהול כושל?

אני חושבת שהפורום הגיע למקום לא רע פלג^ר... ולא בגלל שהיו פה ריבים.. ואני לא חושבת שאני מנהלת את הפורום בצורה כושלת ... יש לך טעונת את יכולה להגיד משהו אין לי בעיה עם ביקרות... ובנתיים לא מתלוננים על הניהול הכושל שלי אלא על הריבים המטומטמים האלה - והם לא שלי.... אז אם למישהי יש בעיה עם הניהול שלי היא יכולה להעיר, אני אתייחס ואעשה הכל בשביל "לתקן" את הבעיה את את הכשל.... ותודה... נורא נחמד לקבל יחס כזה אחרי מאמץ שאני עושה... אולי תעשי גם את מאמץ מינימלי חוץ מלריב ולהעיר לכולם כדי לקדם את הפורום הזה למה הרמה פה... באמת לא יודעת מה... אם אתן שמות זין על הפורום הזה אז למה אני טורחת בכלל...

פלג^ר

New member
בוביט יקירתי אמרתי שהפורום לא יכול

להיהרס מריב אלא מניהול כושל.והפורום חלילה לא הגיע למצב הזה.מה

פלג^ר

New member
שייזקף לזכותך ואמרתי זאת לא פעם

שאת מנהלת את הפורום בצורה יעילה.וחלילה לא ניתן לאף אחד/ת לקלקל

פלג^ר

New member
את מה שניבנה במשך חודשים.ואגב אני

זוכרת לפני חצי שנה בערך קיבלת אותי עם המון אורח רוח וסבלנות אני

פלג^ר

New member
לא שוכחת בוביט וזה כלל לא קשור לגלך

פשוט יש לך את הכישורים לכך.אז די עם התנגחויות.בהצלחה בהמשך.מוני

בוביט..

אני אישית עומדת מאחרייך בכל מה שתעשי, כי אני יודעת ומעריכה עד כמה את תורמת לפורום ומנסה ליפות אותו.. אני לא חושבת שאת צריכה להתייחס לדברים שוליים שאנשים אומרים כי לא כולן מכירות אותך ויודעות את הזמן והמחשבה שהענקת לפורום ולחדר בכלל. בשם כל הבנות שכן מעריכות את מה שאת עושה אני רוצה להודות לך על כך שאת מתייחסת ברצינות ובהשקעה על הפורום... שיהיה לנו שבוע טוב..

בוב, אחותי.

אני גם חושבת שהניהול שלך הוא אכן כושל. ההודעות שלך נלוזות ולא ניתן להבין מהן משהו אחר חוץ מהעובדה שאת בת 12. וזה בסדר. זה בסדר להיות בת 12. תאמיני או לא, גם אני הייתי פעם בת 12!!! וגם אמא שלך הייתה פעם בת 12!!! אבל זה לא קשור. תראי, אני יכולה להבין לליבה של מה-שמה. את אכן בחורה לא רצינית...ובטח שלא יודעת לנהל פורום. יתר על כך, אם אני זו שאאלץ להסיט פה את כולם נגדך! סו בי איט! נה! מחר חרם!!!! נה! את תבכי!!!! את מבינה, בוב, החיים לפעמים מתעתעים בנו, משחקים בנו ואף מביאים אותנו לרגעי טירוף. אנחנו אלה שצריכים להשיאר מרוכזים כל הזמן, להמשיך לשחק ת´משחק...להישאר במנגינה,קנו? להזחק אחד לשני את היד, להרגיש, לאהוב, לדאוג, להבין, להקשיב, לדבר ו....לאונן. כמובן! מה שאני מנסה להגיד זה ש................ ידעת ששזיף זה למעשה שחלה של צמח שהתמלאתה במיץ?

טוב. אני לוקחת את זה חזרה.

את לא כלבה מסריחה ומטומטמת וזולה שמידי יום עובדת בתל ברוך. ואמא שלך לא מרמיטה מוגבלת. ואבא שלך לא כל יום שוכב עם המזכירה שלו. מצטערת. נ.ב.. ידעת שהגיאופיטים מהווים 85% מצמחיית הבר בארץ-ישראל?

דבורה חומץץץץץץץץץ

תקשיבי ותקשיבי טוב.........!!!!!!!! דבר ראשון מאיפה הגעת למסקנה שבוביט בת 12? דבר שני, נורא יפה לך שאת מתחבאה מאחוריי כינויים לא מזוהים..... אם את באמת חושבת כמו שאת חושבת.... ספרי לנו מי את באמת...ואז תגידי מה שיש לך...בשביל מה להסתתר? זה לא מוסיף לך....... ולך בוביט...... אני חושבת שרוב הבנות פה מעריכות את תרומתך לפורום,אני לפחות מעריכה........... ואני מקווה שבעזרתך, ובעזרת כולנו נשמור על מקום הפורום...... ואף נרים אותו דבורה......את רוצה לעקוץ? בבקשה! אבל אל תתחבאי מאחורי זהויות בדויות שכאלה יום טוב זמרת בארים

בוביט

New member
אמממ

ירח - טוב לשמוע... תודה זמרת - גם כן... תודב רבה...
ודבורה... אוח אוח....מה אני אגיד לך... אני יודעת שאת אוהבת אותי, מעריצה אותי סוגדת לי אני יודעת שאני האלילה שלך... אני יודעת שאת לא יכולה בלעדיי... זה שיש לך תחת מושלם לא אומר שאני אקפןץ עליך... (עוד פעם).. אל תכחשי את אהבתך אלי...את עצמך אמרת שהגיל לא קובע ושאני הבת 12 היחידה שאת אוהבת.... אז את אוהבת אותי מתה עלי חולה עלי שרופה עלי משוגעת עלי מטורפת עלי דדרך אגב ברוכה הבאה לפורום לסביות
בטח תוכלי לעזור ולייעץ כאן לא? את אוהבת אותי בוביט

לרכיכה שלי!

בוביט, ידעתי שתיכנסי. מה פשר החיוכים פה? אם את רוצה פורום רציני, שידון במהות הנטיות המיניות שלכן אין חיוכים!! אין חיוכים ואין קישואים!! ------דאחקה---------- בוב, את מודעת לכך שבילדותי נחשבתי לליצנית?!?!?!? אוח בוב, בובקלך, אם רק היה לי קשת וענן... זמרת בארים, מותק.. אני ובוביט חברות מילדות!! גדלנו יחד, עשינו צמידים.. היה נורא!! אבל ג´סט פור ד´ה רקורד. זמרת- אני בת 21, קוראים לי דנה. אני אוהבת גברים, גברים ורק גברים. כך שאני לא בפורום הנכון. אבל מכיוון שבוביט התחננה שאבוא לפה ואייעץ קצת ואשתף אותכן בפניני החוכמה שלי וגם אשפר את דרכיה הנפשעות של בוב, החלטתי שזה מה שאעשה!! כיף,לא?

מעניין.......

בת 12 ובת 21 חברות מילדות......... כשלך היה בת מצווה היא היתה בת 3... פלא שנחשבת לליצנית? ואגב את באמת לא בפורום הנכון.. יש פורום תמיכה נפשית של "סהר" נראה לי ששם תוכלי לעזור ולהיעזר....... מאד כייף!

פלג^ר

New member
הלו שמעתי מבוב שצמחו לך כנפיים מגיל

12אז תני להן ביטוי ותעופי לפורום עוץ לי גוץ לי ביי חיה רעה שכמוך

noa 282

New member
אתן כולכן דפוקות בשכל...

ואני דווקא חושבת שהניהול של בוביט בסדר גמור ורואים שהיא מנסה שזה יהייה פורום נחמד אבל אתן הורסות... נ.ב אני מוכנה להיתערב ש50% מהניקים פה זו פלג^ר

פלג^ר

New member
יא חתיכת טמטום טעית 100 אחוז.עוד

גוקרית שמחפשת צומי תחזרי לביב בחזרה שם מקומך

בוביט

New member
...

למי שלא הבינה... דבורה צוחקת אם לא ההודעות שלה היו נמחקות כבר מזמן.. לא צריך להפוך כל דבר לריב

פלג^ר

New member
בוביט אני הורגת אותך סתמם חמודה

שלי רציתי כבר להוציא עליה את החנג^ר תמשיכי כך אוהבת אותך.מוניק

למעלה