ניהול חדר

hanyou12

New member
ניהול חדר

שלום לכולם, חשבתי שפה אני אוכל לשאול משהו שמציק לי כבר דיי הרבה זמן: אני בת 20 ועדיין חיה עם ההורים. החדר שלי לא גדול מדי ולא קטן מדי, אבל הוא מרגיש לי קצת צפוף. יש לי מיטה וחצי, שולחן דיי גדול, עמדת טלוויזיה, ארון ושידה ליד המיטה, ואם לומר את האמת נהיה לי צפוף. כשהחבר בא לישון צריך לפתוח את המיטה ואז אין בכלל מקום לזוז, ואין צורך שאני אתחיל לספר על הבלאגן שנוצר עקב כך שהכל מצופף עד שאפשר בקושי לנשום. אני אמנם לא ממש נמצאת בבית כי אני לומדת רחוק, אבל כשאני באה הביתה אני רוצה להיכנס לחדר מרווח ומרגיע. במקום זה אני חוזרת לתוהו ובוהו (אני יודעת שסדר זה חלק מהעניין, אבל נראה לי שכאן הבעיה היא יותר שחסרה לי רצפה בעיניים). חשבתי להעיף את השולחן - שבמקור היה מכוון להיות שולחן מחשב (אין לי מחשב שולחני אז אני לא צריכה אותו יותר חוץ מאשר כחמור משא לכל השטויות שלי) - אבל לא נראה כאילו זה יקרה בזמן הקרוב... כדאי לי ללחוץ על ההורים בנוגע לשולחן, או שאולי למישהו יש רעיון טוב יותר בנוגע לאיך לסדר כך שלפחות ייראה מרווח? תודה רבה!

אני הייתי מוציאה את השולחן

אם הוא לא משמש אותך. בד"כ זה פריט שתופס הרבה מקום, אם הוא לא שימושי - חבל על המקום היקר הזה.

hanyou12

New member
צודקת אבל...

שאלה נוספת שאפשר לשאול היא - לאן יילך כל מה שעל השולחן? כמו שאמרתי לא חסרים עליו דברים (שאני יודעת בצדק שלא אמורים להיות עליו - ערימות של ספרים, ציורים, מסגרות של תמונות וקלמרים), ולמרות שאני יודעת שאת צודקת, והוא באמת לא עוזר לי בכלום חוץ מזה, עדיין יש את ה"זה" הזה :). אבל תודה!

אין כמו מקום אחסון שמנוצל היטב.

שולחן איננו מקום אחסון לספרים! מדף - כן. הוא גם תופס פחות מקום, את גם תראי אילו ספרים יש לך וסביר שתעשי בהם יותר שימוש.... את כל מה שאת לא ממש יודעת איפה לשים - בשקית גדולה. להוציא, בכל פעם שיש לך כמה דקות פנויות, 10 פריטים ולמצוא להם מקום חדש. גם פח הזבל הוא מקום חדש. אבל דבר ראשון להוציא את השולחן, כשתראי כמה מקום הרווחת זה יתן לך מוטיבציה אדירה. בכלל, אני מציעה לשנות מדי פעם את סדרי הרהיטים. זה מרענן, זה נותן רעיונות חדשים ולפעמים סידור שונה של החדר נותן הרגשה של הרבה יותר מקום - באותו החדר ממש. אני אגיד לך מה עוד גרוע בשולחן - מיוחד בחדר שינה, הוא פשוט מזמין שיניחו עליו דברים....

maybesure

New member
../images/Emo3.gif לגדול עוד קצת

תהיה לך דירה משלך - נעביר לך את השולחן לשם - תבואי הביתה יהיה לך מרווח. לא חבל לזרוק סתם כך? בשלב ראשון עדיף להפטר מכל השטויות, אחרת גם לא נצליח להעביר את השולחן.

hanyou12

New member
ככה

בבקשה שזה יקרה בקרוב ואז אני לא אצטרך את הטובות שלכם יותר

hanyou12

New member
יטופל

כשאני אהיה בבית אני אעשה את זה, כרגע אני דיי נמצאת במעונות הרחק הרחק אי שם...

למעלה