ניהול זמן

HaraRa

New member
ניהול זמן

אהלן. רציתי לשאול אתכם על הרגלי ניהול הזמן שלכם. איך אתם מנהלים אותו? האם יש לכם טיפים משלכם להוסיף על הכתוב בספר? אם המידע בספר לא מקיף מספיק, איפה ניתן לרכוש מידע יעיל ומקיף אודות ניהול זמן יעיל?

שלום לך../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אם אתה רק מתחיל בניהול זמן כדאי לך להקציב הרבה זמן לכל משימה,
כי לפעמים משימות שחשבנו שילקחו לנו 10 דקות לוקחות הרבה יותר. ככה תספיק את כל המשימות שמשובצות לך לאותו יום
. עם האימון תדע להקציב לכל משימה את הזמן הנכון לה
. גם כדאי לתלות את טבלת ניהול הזמן במקום שאתה שם לב אליו (למשל: על לוח המודעות שמעל השולחן שלך
או תזכורות בפלאפון
) ככה שלא תשכח אף משימה.
הדבר הכי קשה בניהול זמן הוא להתגבר על "שודדי הזמן"
. לכל אחד יש את השיטות שלו להתגבר עליהם. אתה יכול לשבור את כל הטלויזיות
בבית ולשרוף את הבית
כדי ששום דבר אחר לא יעסיק אותך חוץ מהמטלות (ובדרך להתאשפז בבית חולים פסיכיאטרי
), או פשוט לפתח משמעת עצמית
.
בהצלחה...

HaraRa

New member
תודה, ובקשר לGOOGLE

כן אני יודע אבל אני רוצה בנוסף לשמוע דעות מנקודת מבט מיכא"לית, אם זה לא מפריע לך כמובן. לא יזיקו נושאי דיון פה

HaraRa

New member
אני מצטער, הייתה אי הבנה

לך אני מודה על תשובתך, התכוונתי להפנות את ההודעה לזו שלפניך, שהבנתי מדבריה שכאילו לא ראוי לשאול פה ומה אני מטריד את מנוחת הפורום כשאני יכול למצוא בגוגל.

adi23e

New member
חררא -

תקרא שוב את ההודעה שלי, כי הבנת לא נכון. שאלת היכן עוד ניתן למצוא מידע בנושא, ועניתי לך. מחיפוש מהיר בגוגל ראיתי שיש שם כל מיני דברים שקשורים בנושא וזה מה שרשמתי לך. אם תעשה חיפוש בפורום תראה שכששאלת בעבר עניתי לך בפירוט. הפעם, התייחסתי לחלק השני של ההודעה שלך, בלי לפרט בקשר לחלק הראשון מסיבות שלי. ניתן וראוי לשאול פה כל מה שעולה על דעתכם.

HaraRa

New member
הבנתי

עכשיו אני מבין למה התכוונת אבל הנוסח של ההודעה שלך היה קצת לא ברור וקלטתי נימה חסרת סבלנות אבל לא חשוב לא קרה כלום

תשובה...

אני בזכות מיכא"ל. וממש בזכותו. מתחילה לנהל יומן. היומן מסדר לי את הכול. הכול מאורגן. אם יש מבחן. אני יכולה לקבוע מתי אלמד, ומתי אעשה ככה וככה...וזה ממש טוב. טיפים...אולי רק להשתדל למלות את מה שכתבת ביומן. בעיקרון לקחתי הכול ממיכא"ל-אז פה אין לי ממש טיפים... אולי באמת באינטרנט אפשר. ואם לא עונים לך, מישהו יענה, אני הייתי קצת בלחץ של ימים, אבל שמתי לב להודעה שלך, וחיכיתי לזמן שבו אוכל לענות.

למעלה