ניהול זמן

סטיה קטנה מהנושא

אני רוצה לציין שלשרון היו שתי הרצאות חשובות מאוד להתפתחות המקצועית שלנו בכנס ... ואני מקווה שתמשיך לתרום לכולנו ... ח' ח' שרון. בקשר לנושא - שלחי לי במסר את הפרטים שיש לך על ה"דמות" אני אנסה ליצור עמם קשר ולראות אם אפשר לרתום אותם.

תמרלה

New member
האורים והתומים בתחום ה- coaching

אחת מהן היא באמת ליסה גרוסמן ובאמת מעולה בתחום, וחלק מההכשרה שלה דווקא קבלה בארץ ( אומנם ממנחים מארה"ב ) בקורס מאמנים מוסמכים של חברת אינטגרטי מאמנים ראו:- http://www.integritycoaching.co.il לגבי לנדמרק - תבררו מה ההכשרה של אותו בן אדם מעניין? מי הכשיר אותו להיות מאמן? אני מאוד מסכימה שיש לשלב מתחומים שונים - ההרצאה שלי בכנס היתה בנושא כלים שלובים, עבודה משותפת של מטפלת באומנות ומרפאה בעיסוק, ואני יכולה לאומר לכם שגם הכלים שקבלתי כמאמנת תרמו רבות לתפתחות המקצועית שלי. אני חושבת שכל אחד צריך לרכוש לעצמו כלים מתחומים שונים במיוחד עם הוא עובד עם אנשים - כי אי אפשר להפריד בין בעיות תפקודיות לרגשיות. ומתוך ההתנסות שלי אני חושבת שחסר למרפאות בעיסוק כלים להתמודד עם מצבים שונים במהלך הטיפול, כמו שלי היה חסר ידע בתחום התפקודי וכמטפלת באומנות היה לי מאוד חשוב למשל -לדעת בכלל שיש מספריים לילדים שמאלים!! כך שאני מסכימה ששילובים מתחומים שונים לא רק מעלה אפשויות אלא מעשיר מפתח ומאפשר דברים שתורמים לטיפול ולמטופל במיוחד.

מיכל ט

New member
coaching

עבודה מאוד מאוד חשובה . אני מכירה הרבה מבוגרים עם ADHD שהיו יכולים להנות ממרפאות בעיסוק שהיו עוזרות להם בכל מה שקשור באירגון זמן והתארגנות באפן כללי (דרך coaching או בשיטות אחרות)

ניהול זמן

פעם שאלתי את חברי הפורום מה הם חושבים על ניהול זמן בטיפול ריפוי בעיסוק ... אז הצלחתי לעבד את הנושא ... .. ומחר בכנס אציג אותו ... מקווה שכולכם תהיו ... מה שזה אומר לגבינו זה, שלא אוכל להתייחס אליכם מס' ימים ... זה התחיל כבר מאתמול (רק צפיתי)... הזמן הצומצם שעומד לרשותי ממילא ... לא מגיב לשום טכניקת ניהול, חוץ מהפחתת מטלות זמנית... אז בתקווה שממחר בערב אחזור לשגרת חיי .... להתראות מחר ... נגה

אני מבולבלת../images/Emo5.gif

האם זה קשור ל coaching כי אם כן יש לי חברה שמתמצאת בנושא אולי נוכל להזמין אותה להתארח בפורום יש לי את הפרטים שלה אם זה זה טל

כן זה ממש קשור ...

ולמה, כי כשמיישמים מטרה של הקניית מיומנות ניהול זמן או במושג היותר מפותח ומקובל עלי "ניהול עצמי", נפתחות בפנינו הזדמנויות חדשות שאחת מהן היא הCOACHING - לפגוש את המטופל לפגישות בוסטר ע"פ צרכיו ... אני עדיין מחפשת על זה אינפורמציה בארה"ב יש "מקצוע" life coacher ... אז כן כן ... בואי נזמין אותה

למעלה