ניהול זמן

michalul

New member
ניהול זמן

בעלי ואני שוברים את הראש איך אפשר לדאוג לבית ולצאת בחיים. הסבר: הבית שלנו תמיד מסודר. אנחנו מוצאים זמן לכביסות, לשטיפת הכלים ולהשקיית העציצים. כמו כן מוצאים זמן לקניות. הקוץ הגדול בחיינו - שטיפת הבית. אנחנו שוטפים את הבית מידי שישי בבוקר, דבר הגוזל מאיתנו זמן רב (כשלוש שעות) ואנרגיות. חשוב לציין שאני לומדת כעת פעמיים בשבוע, לימודי ערב. החלטנו שהגיע הזמן להשקיע קצת בעצמנו (במיוחד לפני שנגש למשימת הרחבת הבית
). השאלה: איך אפשר לשלב שטיפת בית בין לימודים וסידורים מבלי שזה יעיק כל כך ובעיקר שישאר גם זמן ואנרגיות לבילוי ביום שישי בבוקר, וכמובן, מתי אתם מבשלים ליום שישי? בהתחשב בעובדה שאין לי זמן ביום חמישי.... תודה לעונות ולעונים.

SILIVAS

New member
הי

שטיפת בית: אולי תשטפו בימים שאת לא לומדת? אני מבינה שאת לומדת ביום חמישי ועוד יום, אז נשארו לך עוד 3 ימים שאתם יכולים לשטוף בהם, לחילופין אפשר לפזר את השטיפה, לשטוף כל יום חדר אחד או שניים וגם קצת ביום שישי ואז העומס יתחלק על כל השבוע ומ-3 שעות זה יהיה רק 1/2 שעה ביום שישי בבוקר דרך אגב מה עם יום שישי אחה"צ או שבת בבוקר? ליום שישי את לא חייבת לבשל ביום חמישי את יכולה ביום רביעי בערב, האוכל יחזיק מעמד במקרר יום יומיים וחלק מהאוכל תמיד אפשר להקפיא

מירנטו

New member
אפשר בשישי בצהריים בין 14 לכניסת

השבת.כך אני לרוב עושה .חוזרת ב14 בשישי מהעבודה אם לא אחרי ושוטפת ומבשלת בטורבו.זה גם טרי וריחני לשבת...

michalul

New member
אפרופו טורבו

איך לעזאזל משתמשים בו??? האם את משתמשת בו לכל המאכלים?? כולל עוגות ומאפים??? איך אני יודעת כמה זמן הוא מקצר???

לחלק את השטיפה ליומיים

למשל חדרים ביום רביעי, וסלון+ מטבח+פינת אוכל ביום שישי.

למעלה