ניהול זמן (8)

IC4

New member
כל יום בבית

חוזר כל יום בערך בחמש+ ת'אמת חלק מהבעיה שלי עם כסף היא שאני לא מרגיש שאני צריך אני נקלעתי במעגל קסמים, שדבר גורר דבר כדי שאני ארגיש שאין צורך שאמצא עבודה או תעסוקה למרות שאני מרגיש שאני לא מתקדם לשום מקום בזמן שהזמן רץ אני חי באמונה שכשזה יהיה הרגשה ממש גרועה (נגיד עוד חדשים) אני כבר באמת אדע לשנות משהו בחיים אני עובד ברענון/מחזור ערכות מגן, תכלס מה שאני עושה כל יום זה להרים ארגזים אל/ממשאית בחום. לא יותר מדי גרוע, אבל בהחלט תוקע אותך במחשבה של "וואי אני רוצה כבר להיות בבית" אבל כשאני בבית
אהה לא דואג.. בינתיים יש לי חתולים לדאוג להם! וחתולה חמודה אנושית (חברה!)

kung fu

New member
מדהים ../images/Emo70.gif

אולי זה השרשור הזה, או החלטות שהגעתי אליהן בזמן האחרון, או לא יודעת מה.....אבל כל ניהול הזמן שלי השתנה, ואני מספיקה מלא דברים ואני ממש מרוצה!!!!!

שיטתי

ניהול הזמן שלי נעשה ע"י רשימות קטנות של "דברים שצריך לעשות היום" ו"לא לשכוח"... ואני מאוד משתדלת לסמן וי בכל הרשימה , מה שלא תמיד יוצא
. אני כדחיינית ועצלנית כרונית מצאתי שהשיטה הטובה ביותר להתמודדות עם הדבר זה פשוט לעשות את הדבר שהכי רוצים לדחות או הדבר שתמיד אומרים "סבבה... נעשה מחר" ברגע העכשווי. כלומר ברגע שנזכרת בזה וכל רצונך הוא לדחות פשוט עשה והפטר מהמועקה!

למעלה