ניהול זמן (4)

ניהול זמן (4) ../images/Emo168.gif

האם אתם מספיקים לעשות כל מה שאתם רוצים? האם אתם דוחים דברים כל הזמן? איך אתם מנהלים את הזמן שלכם? יש לכם עצות לניהול זמן טוב יותר?

Tai Chi

New member
אה בה ציגלה מה

אני דוחה עבודות שיש לי לעשות ללימודים אולי אני אתחיל עכשיו?

Tai Chi

New member
עכשיו! בוא נתחיל עכשיו!

זה ידרבן אותי לדעת שעוד מישהו לומד כרגע. בוא נתחיל עכשיו ואחר כך נכתוב בפורום אם הצלחנו לעשות את זה. בסדר? למקומות היכון רוץ!

Tai Chi

New member
אני כבר התחלתי

אני מאד מרוצה. חזרתי לפורום לראות אם אתה גם התחלת טוב אני ממשיכה

Tai Chi

New member
עצה

אל תפחיד את "המערכת" שלך תדע שאתה עכשיו הולך לשבת 10 דקות על העבודה וזהו. מקסימום אם יתחשק לך עוד, תשב עוד קצת ותכין אותה. אבל אם תראה מראש את זה שעכשיו אתה הולך לשבת מלא זמן, זה יפחיד את המערכת שלך, וזה יגרום לך לא להתחיל את העבודה בקיצור תשנה את הדימוי של הכנת העבודה למשהו קליל וקצר.

KEiN

New member
ney

אני חיי עם כל העולם בהרמוניה חוץ מעם שיעוריי הבית... זה מכה...

Tai Chi

New member
אני מתקדמת בעבודה סוף סוף

איזה כיף! טוב אני אנסה לעזור לך. כאשר אתה חושב עכשיו על לשבת ולהכין את העבודה, תפרט בבקשה את כל התסריטים והדימויים שעולים לך בראש? כמה זמן אתה רואה בדמיון שאתה הולך לשבת? איך תרגיש בזמן הזה? איזה תסריט יש לך לגבי הכנת העבודה?

KEiN

New member
ישיבה

דפים מבולגנים, תרגילים מעצבנים, חוסר מעש, עשיית פעולה חסרת תוצאה, וחסרת השפעה, קקה של דבר... אוליי נתחיל מחר

alon_o

New member
עבודה קשה

עבודה קשה בדרך כלל משתלמת לאחר זמן. אבל עצלנות משתלמת עכשיו.

Liron Bar

New member
../images/Emo2.gif ניהול הזמן שלי

בד"כ אם יש לי דברים מעצבנים שצריך לעשות , אני תמיד מעדיפה לגמור איתם ואז אני מרגישה הרבה יותר טוב ( כמו אבן שירדה לי מהלב ) דבר נוסף שאני עושה כשאני צריכה להספיק משהו ובכלל , אני מנסה לדמיין את השבוע , ימים קרובים ומנסה לשלב את הדבר לפי חשיבותו . אח"כ אני כאילו עושה "תחרות" עם מה שהצבתי לעצמי וכמעט תמיד אני מספיקה ונשאר לי עוד זמן אפילו. ( זה די מוזר כי אני כביכול "עובדת" על עצמי במודע ).זה ממש נותן לי הרגשה טובה
חוצמזה יש לי ממש משמעת כשזה קשור בלימודים ( אני צריכה לתרגל קצת כי עוד 3 שבועות מתחילה השנה הראשונה ) ואני ממש לא אוהבת להשאיר דברים לסוף , כי זה בעצם מבזבז יותר זמן - צריך להזכר במה למדתי קודם ואז להמשיך להתקדם . אני כמעט תמיד מספיקה הכל ואם לא , זה בגלל שכנראה זה פחות חשוב ...
לירון

Tai Chi

New member
מה אתה דוחה למשל?

ואיך נראה סדר יום רגיל שלך? אולי תשים לך פתק כל יום בערב, עם משהו שאתה רוצה לעשות ביום המחרת?

תשובות! ../images/Emo13.gif

אז ככה, 1. תאמין לי שפתקים לא יעזרו לי, אלא רק כוח הרצון יעזור לי! 2. מה אני דוחה למשל? תשובה: אני דוחה הרבה דברים, אני דחיתי לענות להודעה הזאת ורק עכשיו אני עונה עלייה, אני דוחה עבודות ושיעורי בית שאני מקבל לרגע האחרון, אני דוחה את המשימות שלי לקונג פו שאני כל כך רוצה לעבור אותם, אני דוחה זמנים, אני מאחר לשיעורים ועוד הרבה דברים. בקיצור אני דוחה הרבה דברים עד לרגע האחרון וזו מחלה
שלך באהבה, עידו

Tai Chi

New member
.............

במקום הדברים שאתה דוחה, מה אתה עושה? זאת אומרת, מה אתה עושה בזמן שיש לך, במקום לעשות את מה שאתה דוחה?

שואל65

New member
דרך מעולה לניהול זמן

דרך חבר שלי שמעתי על מישהו שהוא מדריך אישי בניהול וארגון זמן והתגברות על דחיינות. אני אצלו במפגשים אישיים למעלה מחצי שנה, וזה עוזר לי בצורה מדהימה. לפני שהייתי אצלו הייתי מאחר לפגישות, מחוסר עבודה, ומרגיש לחוץ מראש ומשותק אם היו לי אפילו "רק" 2 דברים על סדר היום. בזכות ההדרכה האישית שלו, קליטת הבעיות שלי וההנחיה הפרקטית שלו, אני מרגיש שהתקדמתי ואני מסוגל כיום לארגן את הזמן שלי בצורה טובה יותר. כיום יש לי עבודה, אני הרבה פחות מאחר לכל מיני מקומות ואני כבר לא משותק מראש כשאני צריך לבצע כל מיני משימות. אני ממליץ על דרך זו כדרך מאוד מועילה שמאוד עזרה לי. מי שרוצה עוד פרטים אשמח לענות בפורום או דרך מסרים אישיים. יוסי

למעלה