ניהול זמן (3)

ניהול זמן (3) ../images/Emo168.gif

למנהל הפינה אין זמן לנהל את הפינה
משעשע! האם קורה לכם שאתם לא מספיקים לעשות דברים? האם אתם מגיעים באיחור למקומות? האם אתם מסיימים את היום בתחושה שלא הספקת כלום? בכלל, איך אתם מסתדרים עם הזמן שלכם?

deep ocean

New member
ניהול הזמן שלי טעון שיפור!

טוב, זה מזכיר לי, אני אתנתק מהאינטרנט בשניה זו, ואלך להכין עבודה שיש לי לעשות ממזמן!!!! גרררררר

deep ocean

New member
ווווווווווו הווווווווו

התחלתי לנהל את הזמן שלי טוב יותר!!! כמה דברים שעשיתי: 1. התחלתי ללכת לישון מוקדם יותר, וכך אני קמה עם אנרגיות ללא עייפות. 2. התחלתי להיות מודעת יותר לניהול זמן השינה הטובה שאני מעניקה לגופי עשתה את רוב העבודה בניהול הזמן שלי. כאשר הגוף שלי לא קיבל מספיק שינה, מראש הייתי בנקודת פתיחה לא טובה.

ליאן.

New member
בתור מאחרת כרונית..

אני יכולה לומר, שאין לי בעיה של זמן.. אבל לאחרים - יש!!

ליאן.

New member
לי?

למה שיפריע? האחרים הם אלה שצריכים לחכות לי, והם אלה שמתבאסים..
פשוט קובעים את שעת הגעה, ומצפים שאגיע שעה אחריה.. כשאני מפתיעה ומאחרת רק בחצי שעה.. מבקשים לדעת מה קרה לי שהקדמתי..
בצבא היה הכי קשה להגיע בזמן.. ותמיד קיבלתי תלונות.. אז ביום ראשון הייתי אומרת למשק"ית שאיחרתי בגלל פקקים של יום ראשון.. וביום שני הייתי אומרת שאיחרתי בגלל הפקקים של יום שני.. (שהם בעצם אותם פקקים מיום ראשון). למזלי, תירוצים תמיד יש..

deep ocean

New member
../images/Emo13.gif ומה קורה אם את קובעת עם

רופא, או מוסד כלשהו שלא מקבל איחורים? קרה לך?

ליאן.

New member
לא

כי הרי כולם מאחרים לפני והתור תמיד מפגר.. אני לא אוהבת להגיע למקומות בלחץ.. אני אוהבת הכל בניחותא.. אם מישהו יקרה לזה עצלות, שיהיה. אולי זה נכון, אבל זה המצב.

_alon_

New member
ניהול זמן

אני דווקא לא מהמאחרים ושואמרים להגיע לארוע בשעה מסוימת נראה לי מוזר שכולם מגיעים תמיד שעתיים אחרי
הדבר הכי קשה זה ניהול זמן בבוקר (נגיד להחליט לקום יותר מוקדם כדי לעשות משהו). רוב ניהול הזמן אצלי מתחלק לניהול עדיפויות בפרק זמן נתון. נניח ויש שעה וצריך לעשות משהו דחוף ומשהו שבא לי ושניהם יחד לוקחים בערך שעה. בצורה טבעית אני קודם עושה את מה שבא לי ורצוי לעשות את הדחוף קודם ועל זה אני עובד כרגע.

_alon_

New member
עוד 2 נקודות

1. הכריחו אותי מהעבודה לנצל ימי חופש ושמתי לב למשהו מרתק. ככל שיש יותר זמן פנוי, כל פעולה נראית יותר ארוכה, מתישה וקשה. נניח ללכת לבנק הפך לסיפור של מחר ואוף צריך ללכת... וביום רגיל זה שניה נקפוץ לפני העבודה. 2. מחר אני ביום חופש (החלק מימי החופש שאני חייב לנצל) וניצול הזמן יהיה לישון והרבה

transformation

New member
מעניין לאיזו רמה אפשר להגיע בזה.

כאילו, מה זה נקרא ניהול זמן מושלם??? כמו שאני מבין את זה, מנהל זמן טוב יהיה רגוע, ישאר לו הרבה זמן פנוי ובכל זאת הוא יספיק הרבה דברים (אבל בלי לחץ). זה בכלל אפשרי?

ישנם אנשים שלו"ז שלהם

מתוכנן לפירטי-פרטים 3-4-5 שנים(!) קדימה. הם טוענים שהדבר מאפשר להם להיות ספונטניים יותר במסגרת הגבולות שקבעו לעצמם.

לא זה לא אפשרי!

כלומר לא אפשרי להיות מנהל זמן מושלם. אך כמעט מושלם זה אפשרי אבל בשבילי זה יהיה עבודה קשה מאוד כי אני נוטה לדחות דברים ולאחר הרבה

אני רוצה אני רוצה!

אבל אני נכנע לכל הגירווים האחרים. כלומר נגיד אני צריך לעשות עבודה במתמטיקה ואז אני רואה שיש סרט טוב אז אני רואה את הסרט ורק אחרי זה עושה את העבודה או שאני דוחה לעשות את העבודה עד התאריך האחרון. ובקשר לאיחרוים, אני מנסה לא לאחר לביה"ס ובינתיים אירחתי רק פעם אחת והיום איחרתי למשהו שרציתי כל כך ללכת אליו.

deep ocean

New member
2 הצעות

1. אל תחכה עם העבודות לרגע האחרון 2. גם תקום מוקדם יותר לפני אירוע (אם הלכת לישון לפני אירוע). וגם אם נניח אתה מתארגן לאירוע שעה לפני, תתחיל להתארגן שעה וחצי לפני.

למעלה