ניהול הפורום

ניהול הפורום

על מנת להקל על המנהל המכהן, נשמח לקלבל פניות מגולשים המעוניינים לקחת חלק בניהול הפורום. הפנו את הבקשות באמצעות טופס הבקשה שנמצא בפורום המשוב. שנה טובה, והמשך גלישה נעימה

אני אתנדב אם...

אני מוכן לקחת על עצמי את הניהול של הפורום אבל אני רוצה לדעת שיש תמיכה בזה. אני לא חושב שזה יהיה הוגן אם הפורום יקבל מנהל שלא יהיה רצוי בו. אז אני מעוניין לשמוע לפחות שלושה-ארבעה קולות בעד לפני שאקח את זה על עצמי. כדי להקל עליכם להחליט חשבתי לתאר קצת את היתרונות והחסרונות שאני רואה לצעד כזה. אין לי ספק שבשל שליטתי הטובה באנגלית אני אוכל להיות מנהל לא רע לפורום. בנוסף, אני בדרך כלל ידידותי, מסוגל להיות רציני או קל-דעת בהתאם למצב, רואה את עצמי כאדם שמשתדל לשפוט אחרים בהגינות, מאמין שלכל אדם מגיעים לפחות שני צ'אנסים, יש לי מרץ רב, אני נמצא בפורום באופן קבוע, ובדרך כלל אני נעים כלפי אנשים. מצד שני, אני חסר נסיון בעבודה כזו, נוטה לעיתים לדעות קיצוניות, חושב לפעמים בצורות לא סטנדרטיות. בסך הכל אני מעוניין לקחת את הניהול על עצמי אבל אני רוצה לשמוע דעות תומכות או מתנגדות... Rogue פוליטיקאי לעתיד

pomelit

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

(רק תירגע מהטולקינאים
)

Flash Button

New member
רוג../images/Emo26.gif

שלחתי לך מסר בקשר לניהול של הפורום..כמו שאמרתי - אני אשמח מאוד אם תצטרף לניהול איתי
ולכולם - אני יודע שאני לא נכנס לכאן הרבה, פשוט יש לי לחץ דיי גדול בלימודים ולא כל כך יוצא לי להכנס..אני נכנס ברגע שאני יכול

היי, אף אחד לא מאשים אותך, פלאש

תשים לב שאין פה איזו הפיכה צבאית או מרידה שקטה או אפילו התפרצות של דלקת קרום הנאמנות... ההצעה פה היא להביא מישהו, אולי אותי, כדי להיות איתך, לא כדי להחליף אותך... אתה חייב להודות שבעוד שלך יש נסיון רב משלי, לי יש יותר זמן להשקיע... זה יוכל להיות שילוב מעולה... Rogue מסביר...

ketty the sheep

New member
../images/Emo45.gif

אתה נשמע מתאים להיות מנהל פורום
(לא, אני לא עוקבת אחריך. אני סתם קוראת בפורום
)

Human Nature

New member
וול, |טל| †

מהביקורים הלא-תכופים שלי כאן הספקתי להתרשם ממך לטובה. לכן, אני תומך

אתה סתם

חייזר רודף בצע
! תנו לו טעימה מכוח, ותצטערו על כך! הוא ישתלט על הפורום הזה, יאגור כוחות, ישתלט על כל הפורומים האחרים, ועל השרת של תפוז ומכאן יתפעל את התכנית שלו להתשלט על העולם בעזרת הפצת תמונות של חתולים סגולים עם כתמים ירוקים בעלי שלוש עיניים! כן כן, אני יודע הכל על התכנית הקטנה שלך! משחק אותה צנוע וענו, אבל באמת אתה תאב בצע ושאפתן רצח! אבל זה לא אומר שאני לא תומך
.

הממ אתה חושף מידע סודי...

לעזאזל, עכשיו אצטרך להרוג אותך ולהשמיד את כל מי שאי פעם קרב לפורום הזה על מנת שלא יהיו עדים שיוכלו לעצור אותי מתוכניתי המרושע... אהמ... אופס... חשבתי שאנחנו בפרטי... כולם מסתכלים? אאוץ'... אה.. המממ... ארר... כמובן שהכל בדיחה, חברים... ביני ובין אביר האופל... בתור ידידים ותיקים (היינו ביחד בקומנדו קיטיארה)... אנחנו מתבדחים... כמובן... המממ... תגידו, ראיתם פעם מאייד מחשבות פרה-אטומי מתוצרת כוכב הלכת זוֹג? אתם רואים את הקנה הזה? תסתכלו פנימה... תסתכלו טוב... אל תשימו לב לאחת מתשע-עשרה הגפיים שלי שלוחצת עכשיו על ההדק.... Rogue מגיב ברצינות הראויה

edlessme

New member
אמביוולנטי...../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

רוג מצד אחד באמת יכול להיות אחלה מנהל.. ידע אקסטנסיבי ושאר מתיקות... מצד שני רוג קצת מפחיד אותי.. כשהוא כועס על מישהוא.. הוא כועס.. אני מניח שאם הייתי חייב להצביע הייתי מצביע לזכותו...ולא נגדו...

טוב תודה לכולם על התמיכה

הגשתי את הבקשה לתפוז, עכשיו נראה אם גם הם יהיו כל כך בעד העניין... Edlessme לקחתי לתשומת ליבי את העובדה שנטייתי לקיצוניות קצת לא נוחה לך... אשתדל למתן את עצמי קצת יותר... שתהיה לכולנו שנה טובה... Rogue שכמה מחידודי לשונו מתפרסמים במוסף "סופשבוע" של מעריב היום ממש!

אני נגד!

למה?! פשוט מאוד! אם אדם חושב שהוא מנהל טוב, הוא צריך לענות בסבר פנים יפות גם להודעות שלא כל-כך קשורות לפורום, לצערי ולצערך אתה לא עומד בקריטריונים. אתה רגוז, אתה מתעצבן מהר, אתה מלא ונוטף ציניות, אז שמור את הניהול לאנשים שיודעים לנהל ורד מהעץ הגבוה הזה שלא תוכל לרדת ממנו אח"כ.

קראתי את דבריך

ואני מודה שיש בהם מן הערך. אני מודה שאפשר לקבל ממני את התחושה כאילו אני רגוז ומתעצבן מהר אבל אני מוכרח לציין של כך הדבר. אני נוטה לעיתים להגזמה מילולית אבל כמעט תמיד מתוך דעות אישיות ולא מתוך איזשהו רוגז. יתר על כן, הציניות שלי שמורה בדרך כלל (ואני מדגיש "בדרך כלל") למקרים שבהם יש בה צורך. אני מודע לכך שתגובתי הארסית להודעה על טולקין הייתה מוגזמת ופוגענית ואין לי ספק שיכולתי לנסח אותה טוב יותר. אותה הודעה הייתה אחת מהיוצאים מן הכלל שסבלו מן הציניות שלי בלי סיבה. אתה יכול לרדת אל השרשור הנ"ל ולגלות שכתבתי התנצלות עבור רן בר זיק, בו השתלחתי בלי סיבה. כמו כן, יש לציין שאת הדברים שאני מרשה לעצמי כ-"אחד מחברי הפורום" אני בהחלט אמתן אם וכאשר אקבל עלי את הניהול שלו. בכל מקרה, אני שמח שיש לך את האומץ להעלות התנגדות מנומקת היטב. ביקורת היא אחת הדרכים הכי טובות שבאמצעותה יכול אדם להשתפר. Rogue

apl

New member
ציניות צריכה להפוך ללייף סטייל../images/Emo13.gif

למעלה