ניהול הפורום

flearule

New member
ניהול הפורום

חברים יקרים, אחרי שבחודשיים האחרונים מתנהלים מספר דברים מאחורי הקלעים החל מהיום תכנס מנהלת חדשה לפורום.
אני לא חושב שצריך להציג אותה יותר מדי, מזל טוב לשלהבת שמקבלת את סמכויות הניהול בדיוק כמוני.
מה זה אומר? ת'כלס לא יותר מדי, אבל הרבה! :)
כמו שאתם יודעים בגישה שלי כל אחד מחברי הפורום כאן הוא שווה זכויות וכל אחד כאן הוא מנהל- כל אחד מוזמן ליזום פעילות, להעלות פוסטים, להציע ולהריץ משחקים או לפתוח נושאים כאוות נפשו (בגבולות הסביר כמובן..) כך שמבחינתי מנהל עם וותק של שנים שווה למישהו שנמצא כאן שבוע בפורום.
מה שכן שלהבת הופכת להיות אחראית גם בתחום מחיקת ההודעות (משהו שבדרך כלל לא קורה כאן ואני שמח על זה), בתחום נעיצת אשכולות, ניהול כללי והסדרת הסדר. בקיצור- אל תתעסקו איתה ;)
כמו שאתם יודעים שלהבת היא בין האנשים שהכי פעילים כאן בפורום עם וותק של המון המון שנים, כמויות עצומות של ידע ומוטיבציה ואני ממש שמח לחלוק איתה את משבצת הניהול.
אז המון המון המון בהצלחה לשלהבת וכיף לי שמישהי כמוה היא חלק כל כך בלתי נפרד ממה שהולך כאן. :)

שלדיםםםםםםםםםםםם

GuyOA

New member
אחלה של מינוי

היה רק עניין של זמן

amir frusciante

New member
עזוב אותך שלהבת

שחר ד32 לניהול !!!!!!

לא סתם..... מזל טוב שלהבת!!!! מגיע לה!!

שחר ד31

New member
אמיר,

אני כבר הכרזתי על עצמי כמנהל העליון של הפורום.

מנהל מנהלי המנהלים!

איזה חטו בא עם קרוה לג בעומר...

Z

תודה תודה לכולם

אני רוצה להודות תודה ענקית לאופק שבלעדיו זה לא היה קורה. אני מאוד שמחה שהוא נשאר מנהל ביחד איתי ומקווה שלא יפרוש בהמשך.

אני מקווה שנמשיך לעשות את הפורום הזה למקום הכי red hot שיש!

כניסת מנהלת חדשה לפורום

אנו מברכים את באפי ואנגל לנצח עם כניסתה לניהול הפורום ומאחלים לה הצלחה והנאה בתפקיד.

המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

iLaTAt

New member
מזל טוב!!

המון בהצלחה!

BTW
זה אומר שיש אדום פנוי עכשיו?? ;)

iLaTAt

New member
לא חבר שלך יותר

קחי את הקרשים שלך את לא עושה איתי ל"ג בעומר.

;)

ריהותם

New member
המון מזל טוב שלהבת

ללא ספק את ראויה לתואר הזה:)
ים בהצלחה

אגב,אתם תנהלו ביחד או שאת במקום אופק?

למעלה