ניהול דוכן מצליח

MsPiggy

New member
ניהול דוכן מצליח

שלום, רציתי לשאול אם יש לכם טיפים לניהול מוצלח של דוכן ואם אפשר לחלוק כאן עצות על איך למכור יותר. מה דעתכם? תודה!

bartal4

New member
היי

דיון מעניין יכול להיות ... אני יכול לומר , למרות שאני לא תמיד מצליח . הדוכן צריך להיות מכובד שולחן מקצועי , מפה מתאימה סידור יפה ונכון של המוצרים על השולחן כזה שמושך את העין וגורם לאנשים לעצור . גם המוכר/ת צריכים לדעת מה לעשות זה דיון ארוך אבל בקצרה הם לא צריכים להיות ישובים ולקרוא ספר ... גם אני אשמח לשמוע הערות והארות .

MsPiggy

New member
מה אתה מציע בקשר לסידור?

ומה לעדתך נחשב כדוכן מקצועי? אני מהניסיון שלי כבר מביאה מפה מהבית שנראית נחמד יותר למרות שהסידור של המוצרים על השולחן הוא די בעייתי בשבילי, יש לי הרבה מוצרים ואני תמיד מנסה למצוא דרכים מעניינות לסדר אותם. מה נחשב מבחינתך סידור מקצועי ומכובד? ממה שראיתי בקשר לסידור של תכשיטים זה תמיד עדיף לתת לכל תכשיט את המרחב שלו ולא לקבץ את כולם ביחד, כמו כן עם שרשראות תמיד כדאי להסתיר את רוב השרשרת עצמה ולהראות רק את התליון וככה לחסוך קצת במקום של הדוכן. למישהו יש עוד עצות?

bartal4

New member
אני מניח שיש כל מני גישות

מעצות שאספתי בדרך רצוי שהיצירות בעלות פוטנציאל המכירה הגבוה יותר (תעשי סטטיסטיקה אצלך) יימצאו במקום בולט וזמין על השולחן . רצוי לשחק בגבהים , הנמכרות יותר , גבוהות יותר . שיטה אחת אומרת שלכל יצירה יהיה הספייס שלה והשולחן יסודר בצורה מינימליסטית לכאורה שיטה שניה טוענת שרצוי שלא יהיה משטח פנוי גדול מדי על השולחן . אני לא בטוח מה משתי השיטות היא הטובה יותר למכירה ...

למעלה