ניד א ליטל הלפ!

יונתן1988

New member
ניד א ליטל הלפ!

אז התחלתי בשעה טובה לצפות בסמולוויל שבוע שעבר, כרגע אני בפרק 11 (עונה ראשונה) וזה נחמד מאוד! שילוב מגניב של "על טבעי" ו"הירוז". מה שרציתי לשאול... יש שש עונות בינתיים, וזה יהיה יותר מדי אם אני באמת אתחיל לראות פרק פרק בכל עונה. מישהו או מישהי יכולים לעשות לי טובה ענקית, ולהמליץ לי על עונות ופרקים חשובים שקשורים לעלילה (כלומר, משהו חדש בנוגע ליחסים של קלארק ולאנה, עובדה מעניינת על קלואי(ברור לי שהיא מרגישה משהו אל קלארק!) או פיט, התקדמות בעניין לקס (טוב?רע?) מוות של מישהו חשוב? או בקיצור- כל המלצה על פרקים בסגנון או אפילו סתם פרקים יפים במיוחד, תוכל לעזור
את העונה הראשונה והשישית אני אראה במלואן, ככה שבעיקרון הבקשות הן לגבי פרקים בעונות 2-5. חבר אחד המליץ לי לסיים עם הראשונה ולדלג לרביעית, יש משהו בדבריו? אודה לכל העוזרים והעוזרות!

TheLost

New member
אוי, בשביל מה

או שרואים הכל או שלא רואים כלום... מה זה לראות "פרקים נבחרים"
ממש טיפשי.

יונתן1988

New member
אתה צוחק?

א) מי קבע שאו שרואים הכל או שלא רואים כלום? במיוחד כשלא מדובר בסדרה כמו אבודים, נמלטים או הירוז שיש קשר רציני בין הפרקים ובשביל להבין מה הולך רצוי לפספס כמה שפחות פרקים. בסמולוויל, לפחות ממה שהספקתי לראות בינתיים, אין יותר מדי קשר בין פרק אחד לשני, כשלכל פרק עלילה משלו (ומפה, אגב, הבאתי את הדימיון לעל טבעי. תכל'ס סמולוויל הרבה יותר טוב לפחות בינתיים, אבל גם על טבעי זה חמוד.) וחוץ מזה, נראה לי שהבהרתי את הכוונה שלי טוב מאוד בסוגריים. אין לי ספק שגם אתכם בעונה הראשונה עניינו במיוחד הנקודות שציינתי. ב) חשבת אולי שאם הייתה לי אפשרות\זמן להתחיל לראות שש עונות, הייתי עושה את זה? אני בכל זאת חייל, ובכל זאת יש לי כבר שלוש סדרות על הראש חוץ מסמולוויל. ג)"פרקים נבחרים"- כן, בפעם האחרונה שבדקתי, יש כאלו. דוגמא?ממה שהספקתי לראות-פרק 1 חובה, בכל זאת עלילתי במיוחד ונותן פרטים חשובים על קלארק ועל העלילה בעיר. ובלי קשר לעלילה, תמיד יש פרקים טובים וכאלו שיותר חלשים! אם פשוט קשה לך ללכת עכשיו אחורה עד עונה שנייה ואין לך כוח לזה,תגיד..... אני מסוגל להבין, ולא הכרחתי אף אחד לעזור

יונתן

גם אני בהתחלה כשראיתי לא הבנתי מה הרעיון של הסדרה כאילו מה כל פרק זה סיפור חדש ואין בכלל קשר..(למרות שכן יש איזה שהוא קשר אבל חלש..) המשכתי ותבין ככל שהסדרה מתפתחת יש יותר ויותר קשר בין הפרקים נכון זה לא כמו נמלטים שזה מן סרט אחד שחתוך ל40 דקות ... אבל תראה את הכל.

אדiם

New member
לפי דעתי עדיף לך לראות הכל.

הרי עוד חודש נגמרת עונה 6, ורק אחרי 4 חודשים תתחיל עונה 7, א``כ עדיף לך לראות הכל בנחת, יש לך 5 חודשים!

slayer510

New member
הוא צודק

תצפי בכל העונות ואל תפספסי שום דבר, כי תאמיני לי שאני בטוח שהרוב כבר לא כל כך זוכרים פרקים נבחרים מעונות ראשונות... פשוט תצפי בהכל. העונה ה-6 מסתיימת בעוד 3 שבועות פחות או יותר, העונה ה-7 תתחיל איפשהו בספטמבר או אוקטובר, אז נותן לך משהו כמו 5 חודשים פחות או יותר לצפות בעונות הראשונות. ואם אתה צופה בעונות הראשונות במחשב, אז אל תצפי בפרק אחד בכל יום, תצפי לפחות ב-3-5 פרקים ביום אחד, כדי שתוכלי לשרוף במהירות את כל הפרקים וגם כדי שתסיימי מהר את הצפייה בעונות הראשונות ותעברי במהירות לעונות הגדולות, המתקדמות, היפות ביותר והחשובות ביותר כמו עונה 5 ו-6. ככה גם אני עושה עם "אבודים". אני צופה בעונה הראשונה במהירות, כי לא הספקתי לראות אותה בטלוויזיה כששודרה ועובר ל-עונה 2 במהירות ואז אחרי שאני אסיים את העונה ה-2 אני אשב לי בנחת מול הטלוויזיה ואצפה באבודים עונה 3 באקסטרה הוט. סליחה על החפירה!! מקווה שעזרתי!!

יונתן1988

New member
כ"כ כייף לצפות באבודים ברצף../images/Emo13.gif

בזמנו סיימתי בסוף שבוע אחד עונה שלימה. בכל אופן כמו שציינתי כבר, אם היה מתאפשר לי הייתי רואה... ויותר מדי סבלנות אין לי, כי בכל זאת הסדרה הצליחה לעניין אותי וממש בא לי להמשיך. אבל יותר בא לי לראות כבר איזו נשיקה טובה של לאנה וקלארק, איזה רצח של לקס.. דברים בסגנון:) אם בכל זאת יש לך המלצה כלשהיא אחרת, אשמח לשמוע! תודה רבה!

יונתן1988

New member
אם היה לי דיוידי נייד, הייתי בכייף

לוקח אותו איתי לבסיס וצופה בסמולוויל כמה שאני רק יכול בזמן השמירה:) דווקא רעיון טוב בשביל לא להירדם! אבל... בינתיים אין לי, ועם המשכורת הצבאית גם די קשה לי לממן לעצמי אחד כזה. אבל תודה בכל זאת:)

יונתן1988

New member
אירועים על טבעיים מוזרים ומשונים קורים

בעיירה סמולוויל, כשעתידה תלוי בהירו צעיר שמשתמש בכוחו להצלת האנושות.. נשמע מוכר?:) שמעי, קלארק ופיטר פטרלי היו יכולים להיות וואחד צמד!

לדעתי כדאי לראות הכל.. אבל

העונה הראשונה באמת לא קריטית.. יש פרקים אבל עדיין.... היא לא עונה כזאת ארוכה אז זה לא נורא אבל אם באמת זה הקטע של פרקים חשובים... אז אממ העלילה הכללית מתחילה בעונה השניה פרק 10.. סיפור המערות

maorf

New member
אני התחלתי לראות מעונה 4

מההתחלה שלה והבנתי די הרבה..

יונתן1988

New member
יש מצב.. אבל תכל'ס השתכנעתי

אני כבר אהיה סבלני ואראה הכל. תודה לכולם!

למעלה