נידרפלור אדום

מצב
הנושא נעול.

alondr

New member
לא יפה אלונה!!!../images/Emo88.gif

לונדון ללא אוטובוס הקומותיים האדום
זו לא לונדון
לא יפה אלונה!!!

לזרוק ככה צילומים מעניינים בנונשלנטיות בלי לציין איפה הוא צולם (כיכר רבין נכון?) מה עשה שם אוטובוס קומותיים בריטי ומתי זה צולם!!!!

זה היה בשנות ה-80

לא יפה אלונה!!!

לזרוק ככה צילומים מעניינים בנונשלנטיות בלי לציין איפה הוא צולם (כיכר רבין נכון?) מה עשה שם אוטובוס קומותיים בריטי ומתי זה צולם!!!!
זה היה בשנות ה-80
חברת בשר עשתה מסע פרסום בעזרת האוטובוס הזה, זה היה בחופשת סוכות נסעתי עם הילדים לראות את התצוגה של השריון בככר מלכי ישראל (אז) ובדרך פגשנו באוטובוס הזה ואפילו עלינו עליו ועשינו איתו סיבוב בת"א. זה בהחלט היה אטרקציה.

יצחקA

New member
רק התוכים? לדעתי כל האוטובוסים מ

לא ידוע בינתיים
מה שכן, יש מרצדס ספרינטר אחד (בצבע אדום) בניסוי כרגע ולצערנו הוא לא היה בצ"ד כשהיינו שם. אגב, היום גיליתי שהדגם של התוכים זהה לדגם של הנידרפלורים של אגד, כלומר NL 313F, עם 310 כו"ס.
7042 הם NL313. שימו לב שצליל המנוע שלהם שונה מהניד' הראשונים.

ארזS

New member
ה"תוכים" ...

7141 הוא תוכי, 7275 הוא תוכי.
האם 7303 NL313 ו 7302 לא? הם לא מאותו הדגם?
ה"תוכים" ...
יפה שאתם מתעניינים בסוגים של האוטובוסים. אותי זה לא נושא שמעסיק כל כך... אבל בכל אופן בדקתי עבורכם את הנושא והתשובה שקבלתי היא שה"תוכים" 7141 ו-7275 הם לא "תוכים" מקוריים, מה שלמעשה אתם יכולים להבין בעצמכם לפי המספרים שלהם. אלה מכונות ישנות יותר שהועברו לקו 5 ופשוט נצבעו כ"תוכים". לכן הם לא מאותו הסוג של שאר ה"תוכים" שבקו 5.

אוהד11

New member
מלכתחילה הן הוכנסו לקו 5, אבל כאשר

ה"תוכים" ...
יפה שאתם מתעניינים בסוגים של האוטובוסים. אותי זה לא נושא שמעסיק כל כך... אבל בכל אופן בדקתי עבורכם את הנושא והתשובה שקבלתי היא שה"תוכים" 7141 ו-7275 הם לא "תוכים" מקוריים, מה שלמעשה אתם יכולים להבין בעצמכם לפי המספרים שלהם. אלה מכונות ישנות יותר שהועברו לקו 5 ופשוט נצבעו כ"תוכים". לכן הם לא מאותו הסוג של שאר ה"תוכים" שבקו 5.
מלכתחילה הן הוכנסו לקו 5, אבל כאשר
הוכנסו לקו 5 "תוכים" השאירו את 7141, 7223 ו- 7275 וצבעו ל- "תוכי".

../images/Emo6.gifטוב יש תוכים ג'קו ויש קוקטייל

ה"תוכים" ...
טוב יש תוכים ג'קו ויש קוקטייל
ויש עוד סוגים לא

הסיבה לשינוי בצליל המנוע

7042 הם NL313. שימו לב שצליל המנוע שלהם שונה מהניד' הראשונים.
הסיבה לשינוי בצליל המנוע
החל מ-7041 המנוע עומד בתקן יורו 3 (עוד לפני שהחוק חייב זאת). עד אליו המנועים הותאמו לתקן יורו 2, ואילו החדשים כבר מותאמים (לדעתי) לתקן יורו 4. התקן קובע רמות רעש וזיהום מסויימות.

אוהד11

New member
אני מסכים עם הנקודה שהעלה יורם

ממש יפה ועוד בנילון
בדבר צבע אחיד. אכן מוזר, שבמשך העשור האחרון הכניס דן שורה של צבעים, וטרם הגיע להחלטה סופית באיזה צבע להשתמש. גם אגד שינה במהלך התקופה הזו פעמיים את הצבע, וגם לסופר בוס יש שני צבעים. בכל אופן, שבדן ישארו עם האדום החדש.

תוכון1

New member
הצבע הזה-טמטום אחד גדול

בדבר צבע אחיד. אכן מוזר, שבמשך העשור האחרון הכניס דן שורה של צבעים, וטרם הגיע להחלטה סופית באיזה צבע להשתמש. גם אגד שינה במהלך התקופה הזו פעמיים את הצבע, וגם לסופר בוס יש שני צבעים. בכל אופן, שבדן ישארו עם האדום החדש.
הצבע הזה-טמטום אחד גדול
לא מספיק שכבר עכשו יש מלא צבעים שונים לאוטובוסים של דן אז הם ממשיכים להביא צבעים שונים. סתם מבלבל. הרבה אנשים יתבלבלו עם אגד. לדעתי הפנינות והתוכים הרבה יותר יפים מהאדום. כבר היום יש לדן 5 סגנונות צביעה לאוטובוסים שלה, כמה אפשר לגוון?

אוהד11

New member
דן החליף רשמית צבע ולוגו

הצבע הזה-טמטום אחד גדול
לא מספיק שכבר עכשו יש מלא צבעים שונים לאוטובוסים של דן אז הם ממשיכים להביא צבעים שונים. סתם מבלבל. הרבה אנשים יתבלבלו עם אגד. לדעתי הפנינות והתוכים הרבה יותר יפים מהאדום. כבר היום יש לדן 5 סגנונות צביעה לאוטובוסים שלה, כמה אפשר לגוון?
דן החליף רשמית צבע ולוגו
באתר של דן מופיעה היום, 29 במרץ, הודעה, כי הם הולכים בגדול ובחזק על הצבע האדום, וכי הם שינו את הלוגו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה